files/gallery_images/5/5/20050708161525_1213_5.jpg [Eksik eski medya kaydı]
Hüseyin Yalçın Çapan Lisesi mezunları!
Okulumuzdan haberler almak geçmiş dönemdeki arkadaşlarınızla haberleşmek ve okuldaki yaşadığınız heyecanları hatırlamak için sizi buraya davet ediyorum.
Sevgi ve saygılarımla
Okulumuz her geçen sene daha güzel çalışmalra imza atmakta. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde hareketli günler geçirmekte. Bu çalışmalarımıza da katkıda bulunmak isterseniz sizlerin duygu ve düşüncelerinize kapılarımızın açık olduğunu bilin.
Okul idaresini ve öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi sevgiyle selamlıyorum.
Hüseyin Yalçın çapan Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni
S.Ahmet uzun..
Okul Arkadaşların Burada
H.YALÇIN ÇAPAN LİSESİ MEZUNLARINA DUYURU
hocam öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ediyorum. ben 1999H.Y.Ç.L. fenbilimleri mezunuyum.. şuan nrt de radyo spikerliği yapıyorum, okulunuzun hazırlayacağı tüm kültürel etkinliklerde elimden geleni yapmaya hazırım.tüm H.Y.Ç.Lisesi öğretmen ve öğrencilerine selamlar..
saygılarımla dj sezer_NRT
Okul olarak ellerinizden geleni yapmanız ve de bunu tüm Nizip’e geceler vb. müsabakalar yaparak göstermenizle zaten kendinizi ispatladınız. Bu konuda sizi, idareci ve öğretmenlerimizi canı gönülden destekliyorum. Güzel bir ürünün ortaya çıkması i.in çok çalışmak gerekir. Bunuda fazlasıyla başardığınıza inanıyorum. Başarıların devamını dilerim.
Herkesin elini taşın altına koyması gerekir...
İlçede yapılan bütün faliyetlere ve öğrenci adına yapılan bütün hizmetlere sonsuz hürmetler ve saygılar...........................
Selamun Aleykum Seyid Ahmed Hocam nasılsın iyimisin... bu konuyu görür görmez o kadar heyacanlandımki bilmem beni tanır, hatırlarmısın.... Ben Abdultalip Güngör :D Valla bu başlığa en büyük hizmeti benim yapacağımdan emin olabilirsin Hocam.... Saygılar cevabını bekliyorum... Teşekkür ederim....
Ve aleykümselam
Selam ve sevgiler bizlerden. Güzel kardeşlerimize ulaşmak ve onlarla haberleşmek bizi sevindirmekte. Öğrencilerimizin bir buluşma adresi olmasını istedik. BUnun için de böyle bir çalışmada bulunduk. Tüm güzel insanlara selam ve sevgiyle....
Eyvallah Hocam inşallah yakında bizim yapmış olduğumuz daha farklı mekanlarda toplanacağız... Çok yoğunum yoğun olmasam şimdiye bitirmiştim... Bir PHP Nuke üzerinde çalışıyorum az kaldı.... Saygılar.....
Liseden bir kaç görüntü ekledim.... Yanlız Lisenin çok bakımsız yeşilden yoksun olduğunu biliyorum... Bulunduğu alandan dolayı etrafı sürekli gereksiz insanların ipi kopukların mekanı olduğunu da söylemeye gerek yok... Oraya toplanan gereksiz ipi kopukları gerek kız öğrencileri laf atarak taciz ediyor, gerekse erkek öğrencileri korkutarak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar... Benim düşüncem Lisenin dağılımöının sürekli bir polis ekibi nezaretinde yapılması gerek....
elinize sağlık hocam.çok güzel bir çalışma.inanıyorum ki sizin daha sadece h.y.çapan a değil tüm Nizip e verecek çok şeyiniz var.saygılarımla.muğlalı öğrenciniz.........................em te pır hez dıkın.der çava
hocam ellerinize saglik. iyiki b site de boyle bir forum acmissiniz . bende sizin eski ogrencilerinizden biriyim. herzaman basarili islere imza atiyosunuz hocam. ben basarilarinizin devamini diliyorum. insllah bu sitede goremedigimiz tum arkadaslari gorebilme firsatimiz olur.
Selamlar ben Mehmet Kızılırmak, 2001-2002 mezunuyum. Bu forumu görünce ben de çok heyecanlandım. Hemen kayıt olmak için davrandım. Biraz uğraştırsa da kayıt işleminin bitirip bir mesaj atayım dedim. Umarım herkes iyi ve mutludur. Hocamızı da yeni site nedeniyle kutluyorum. Arkadaşlarla görüşme imkanı yaratılmış oldu. Umarım ileride de gelişerek devam eder bu uygulama. Umarım arkadaşlar beni hatırlamıştır.
alıntı:
"quote" haberg demişki:
Selamun Aleykum Seyid Ahmed Hocam nasılsın iyimisin... bu konuyu görür görmez o kadar heyacanlandımki bilmem beni tanır, hatırlarmısın.... Ben Abdultalip Güngör :D Valla bu başlığa en büyük hizmeti benim yapacağımdan emin olabilirsin Hocam.... Saygılar cevabını bekliyorum... Teşekkür ederim....
bir 2000 mezunu olarak tüm HYÇL’ilere sevvgiler saygılar...
Selamün aleyküm hocam ben 2004-2005 sayısal mezunlarından Mehmet Özkılıç.Okulda bize çok yardımcı oldugunuz için tesekürler.Sizlerin sayesinde şimdi 100. yıl ünv. ögrencisiyim.Okul dergisi olan HARMAN dergisini çıkarıyormusunuz.yaptıgınız calışmalar sayesinde bizim okul hep ön planda oldu.biz mezunları böyle sıcak bir sayfada topladıgınız için sonsuz tesekürler..
Harman dergisi çıkıyorsa, burada yayınlayabiliiz
BEN 2004-2005 MEZUNLARINDAN HALİL ÖZKILIÇ ;TÜM HYÇL MEZUNLARINA VE HYÇL OKUL ÖĞRETMENLERİNE SEVGİLER ,SAYGILAR........
Gençlerimizin bir arada olması ve sıcak bir selamlarını hissetmemiz bizi sevindiriyor. Hepinize selamlar
ooooo Halil Sende Mi Geldin Nasilsin Iyisindir Insallah.üniversite Hayati Ve Ortami Bekledigin Ortam Miydi?diger Arkadaslarlan Selçuk Ta Olan Kim Var?gorüsmek Dilegiyle...........
HOCAM HARMAN DERGİSİ HALEN ÇIKIYOR MU?ÇIKIYORSA NE ZAMAN ALMA ŞASSIMIZ VAR SOYLEYE BILIR MISINIZ.BİR ŞEY DAHA H.YC.L NİN RESMİ SİTESİNİ SOYLERMİSİNİZ.ŞİMDİDEN TSK LER
HOCAM H.YÇ.L SİNİN GENEL SİTESİ YOK MU?VARSA OGRENE BİLİR MİYİM?.
.
??????????????????????????????????????????????
Cevap vermenizi bekliyorum hocam.................
SLM BEN MURAT TEMBEL TÜM HOCALARIMIZA SLMLAR EDER;HYÇL ÖĞRENCİLERİNE VE ORADAKİ ARKADAŞLARIMA SEVGİLER,SAYGILAR.......
Murat sen nerdesin nerede okuyorsun?
Tüm öğrencilerimizin bayramını kutlarım.
Sitenin adresini de bayram sonrası vereyim..
.
Bende sizin bayramınızı kutlarım hocam.Bayram sonrasını bekliyorum......
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.