Tarihi Nizip Lisesi

Nizip Lisemize Ne Zaman Kavusacagiz ?

alfonsoo Üye
Kardeşim mıçeyy.çok özlüyorum seni.sattılar okulumuzu.sen bu konuyu açalı 2 yıl oldu.sen şuan cennettesin.ama okulun ismi hala değişmedi.yok kurban yok.aynı dediğin gibi nizip lisesini kendi ögrencileri sattı.
abid27 Üye
nbr hocam nasılsın ben abit açıkgöz
abid27 Üye
sefket;9710 wrote:SİTENİZDE MESAJ YOLLAMAYI BAŞARAMADIM.1988-1992 YILLARI ARASINDA NİZİP LİSESİNDE COĞRAFYA ÖĞRETMENİ VE YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIM NİZİP HALKININ DOSTLUĞUNU ÖĞRENCİLERİMİZİN VEFAKARLIĞINI HALA UNUTAMADIK TÜM NİZİPLİ DOSTLARA SEVGİ VE SELAMLAR ŞEFKET AKTAŞ MİLAS MENTEŞE ANADOLU LİSESİ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ
slm nbr nasılsınız hocam ben abit acıkgoz
mehmetnizip Üye
alfonsoo;180364 wrote:Kardeşim mıçeyy.çok özlüyorum seni.sattılar okulumuzu.sen bu konuyu açalı 2 yıl oldu.sen şuan cennettesin.ama okulun ismi hala değişmedi.yok kurban yok.aynı dediğin gibi nizip lisesini kendi ögrencileri sattı.
vala ben satmadım :) 81 mezunuyum okulun bittiği yıl nizip den ayrıldım,nasıl oldu neden değişti haberim yok,detayı öğrenmek istemiyorum çünkü tahminimce yine maddi bir cıkar olmuştur, :( ama her il ve ilcenin bu tür ismini taşıyan okul ,hamam, camii vb. var ,hali hazırda nizibin adını taşıyan okul varken niye değiştirildi anlayamadım.Umarım ilk etapda ilgili yöneticiler eski ismi tekrar verirler umuduyla,,,,
cengiz Üye
Nizip Lisesi'nin isminin değiştiğini buradan öğrendim. Gerçekten üzüldüm. Ben 94 mezunuyum. Bu lisenin ismini değiştirenlere de, değiştirilmesini isteyenlere de ve bu liseye ismi verilen kimselere de teessüflerimi bildiriyorum. O lise Nizip'indir. Bilmem kim ailesinin malı değildir. Okula 3 kuruş yardım edildi diye okulun ismini değiştirmek, bu değişikliğe onay vermek, ses çıkarmamak Niziplilere yakışmaz. Gerrçek Nizipli iseler 3 kuruş yardım ederek Nizip Lisesi'nin adını değiştireceklerine Nizip'e yeni liseler yapsınlar.
YakisikliAntika Üye
Yapilan isim deqisikliqiden donus olmaz.Nizip lisesi tarih oldu ama uzuntu verici bir durum.Isim deqisikliqi yerine neden yeni bir lise yapmadi bu liseye adini veren hemserimiz.Bence biraz hazira konmus gibi oldu bu olay.
makin Üye
HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN LİSEMİZE KAVUŞUYORUZ !!!! 1966 yılında ilçemizde Nizip Lisesi olarak açılan okul, 2001 yılında adı değiştirilerek Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi olmuştu. Nizip Lisesi mezunlarına bir müjde veren AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Nizipli gençlerinin yarıdan fazlasının lise eğitimini yapmış olduğu tarihi Nizip Lisesi'nin kapatılması tüm Niziplilerden tepki görmüş ve birçok yerlerde yeniden açılması için kamuoyu oluşturulmuştur" dedi. Milletvekili Sarı konuşmasında şunları söyledi. "Nizip'te Milletvekili, Kaymakam, Belediye Başkanı ve daha bir çok üst düzey Bürokrat yetiştiren bu tarihi okulun yeniden açılması için oluşan tepkilere duyarsız kalmadım. Milletvekili olduğum günden beri Nizip Lisesi'ni kendi yerinde açtırma çabası içinde bulundum ve Allaha şükür ki bu çabalarımız sonuç verdi. Nizip ile özdeşleşmiş olan tarihi lisemizi eski yerinde açmak bizlere nasip oldu. Nizip Lisesi 2012-2013 eğitim öğretim yılında 19 derslik, kütüphane ve laboratuarlarıyla 4 şubeli Anadolu Lisesi olarak Nizipli gençlerimize hizmet vermeye başlayacaktır. İnşallah tarihi Nizip Lisesinde yine Milletvekilleri, Kaymakamlar, Belediye Başkanları yetişecektir" diye konuşan Milletvekili Sarı, Nizip Lisesinin Nizip İlçe Halkına daha şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
mehmetnizip Üye
cok güzel haber,yaşarken tarih olmuştuk ama şimdi yine okul nizip lisesi olarak acılıp eğitim verecek olması eski mezun olarak sevindim.ilcemizin adını taşıyan bir okul olması her zaman değer taşır,emeği gecenlere cok teşekkürler.umarım2013 yılı sonunda okul da eski mezunlara bir pilav günü yapılırak bu kutlama yapılır.sevgi ve saygılar
admin Yönetici
Hayırlı olsun. Nizip Lisesinin tabelası bugün takılıyor. emeği geçenlere teşekkürler.
fsoyarik Üye
çok teşekkür emegi geçen herkese
makin Üye
admin;267645 wrote:Hayırlı olsun. Nizip Lisesinin tabelası bugün takılıyor. emeği geçenlere teşekkürler.
Bundan daha güzel haber olmaz ..... herkesin eline sağlık , büyük bir hatadan 12 yıl sonra dönüldü.
ahmetATR Üye
Abdurrahman Demirci,Mürgüzat Korkmaz,Ertuğrul Öğüt,Hüseyin Gümüş,Müslüm Polat,Agah Güner,Süleyman Arslan,Hüseyin Polat 1984-85 mezunları

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim