Sorunlarımız Önerilerimiz

belediyeler gittikce gelişir bizimki hala yerinde

y8mil Üye
öncelikle slmlar yazacam yazı bazı kısımları baya rahatsız edece.. bakıyorumda niizpden kücük belediyeler vatandaşlara iftar cadırı.sosyal yardımlar düzenli olarak ayrıca iş kursları ve baya faktör yapılıyor.biz ise ne güzel uzakdan izliyoruz. kötü akhisar süperlige cıktı bizim takım nerelerde bellisiz. bir toki sevdası aldı gitti cok şükür daha bir şey göremedik. biz ne kadar yazsakda boş nizipi bir kac ağa diyelim ele almış öyle devam eder gider ne yazıkki ne diyelim
müslüm akpek Üye
Bence haksızlık ediyorsunuz, belediyemiz çalışıyor ancak daha iyi olabilir.
M.KÜÇÜK Üye
Nizipte zihniyet değişmedikten sonra dedikleriniz yapılsa ne olur...Sonra belediyenin iyi çalıştığına dair duyumlar alıyoruz bir kişinin sözüylede olmaz bu işler...Hani klasik bir laf vardır ya, herşeyide devletten beklememek lazım...Ben 20 yıldır Bursada yaşıyorum gayet güzel ve modern bir şehir dağı desen dağ, deniz deniz desen deniz, nasıl bir sosyal bie aktivite istiyorsan hepsi var ama ben Nizibin o Temmuz sıcağında esen, tozu toprağa katan rüzgarını hiç bir şeye değişmem.Diyeceğim o ki kurtarıcı beklemek ancak aciz adamların işidir...Üretin projelerinizi oluşturun kamoyunu bakın bakalım belediye yapıyormu yapmıyor mu...
müslüm akpek Üye
Kanka döktürmüşsün yine katılıyorum sana eleştirmekten se projeyle gelmek daha mantıklı olur.
M.KÜÇÜK Üye
Abi bizim insanlarımız 1000 yıldır kurtarıcı bekliyor yok isa gelecek yok mehdi gelecek falan fişman...Bizde kurtarıcı beklemek adet olmuş...Oturduğun yerden belediye yapsın demek kolay...Tüketici toplumu olmaktan kurtulmalıyız,üretici olmalıyız,elimizden ne gelirse, geldiği kadar.Belediye Nizip ağzıyla bizim babamızın uşağı deyil,elbette eksikliller olabilir ama sadece belediye demek de biraz insafsızlık değil sencede...
ilteris Üye
M.ENES kardeşime kesinlikle katılıyorum...hani bir fıkra var bizim güneydoğulu öbür tarafta sırat köprüsünden geçmek için bekliyormuş ne bekliyorsun demişler heeeç gelsin devlet geçirsin demiş ya ( tam böyle değil ama uyarladım :D) işte durum bence bu.istediğiniz hizmeti projelendirip belediyeye gidin olmazsa haklısınız derim lakin......
y8mil Üye
hayır insafsızlık değil..devlet ne icin vardır öğretmek iicn cok şükür devletimiz ülkenin en ücra köşelerine gitmeye calışıyor ama göndermiyorlar.biz devletimizden razıyız cok şükür ama konuyu siz nereye getirdiniz.daha acık sölimki konu değişmesin antepde veya başka belediyeler kurslar acıyor hani bizim belediyede daha kurs falan yok.hepsi hep halk eğitim merkezi üzerine yıkılıyor.ayrıca acılan kurslar millete duyurulmuyor acıkca coğu kursları sonradan duyuyoruz bunlardamı devlet yapacak.
müslüm akpek Üye
Belediyenin internet sitesi var orayı takip ederseniz bir çok şeyden haberiniz olacaktır.
rasimm Üye
Sosyal Kültürel ve meslek edindirme kursları halk eğitimlerin işidir. Nizip Halk Eğitim Merkezi tarafından bol miktarda bu kurslardan açılmakta ve yerel medyayı takip edenler bu kurslardan faydalanmaktadırlar.
y8mil Üye
peki gaziantepde belediye kurslarını kim actı şahısmı acaba...
xxhidayet Üye
y8mil;266058 wrote:peki gaziantepde belediye kurslarını kim actı şahısmı acaba...
Projeyi her zaman halk oluşturur. Böyle bir ihtiyaç hasıl olduğunda STK kanalıyla yerel yönetimler işlevsel bir hale gelir.
admin Yönetici
mesela Aba güreşleri için belediyeye başvurduk ve kendileri organizasyonu üstlenip hayata geçirdiler.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim