Nizip Meslek Yüksek Okulu

Nizip Meslek Yüksekokulu

elvedat Üye
neden hiçbir olanak yok Nizipde ve neden meslek yüksek okulu bu kadar basit? Nizip Meslek Yüksekokulu (NMYO) 1997 Yılında Kuruldu. Özellikle bölgenin ihtiyaç ve talebine göre belirlenen (7) ayrı programda eğitim ve öğretime devam edilmektedir. Nizip Meslek Yüksekokulu bölge ve ülke genelinde ihtiyaç duyulan kalifiye ara elemanları yetiştirmektedir. Bölgenin gıda, yağ, antep fıstığı ve işletme potansiyeli göz önüne alındığında bu programlardan mezun olan öğrenciler teknik idari eleman olarak iş bulabilmektedir. Nizip Meslek Yüksekokulunda öğretim uygulama ağırlıklı olarak 30 ve 40 kişilik derslik ve laboratuarlarda gerçekleştirilmektedir. Yüksekokulumuzda bulunan bilgisayar, kimya, mikrobiyoloji laboratuarlarında kendi alanlarında daha iyi bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla uygulamalar yaptırılmaktadır. Birinci ve ikinci sınıf sonundaki yaz dönemlerinde zorunlu olarak 30'ar iş günü olmak üzere endüstriye dayalı öğretim kapsamında staj yaptırılmaktadır. Nizip Meslek Yüksekokulunda bulunan bölüm ve programlar aşağıda belirtilmiştir. İktisadi ve İdari Programlar ·İşletme (*) ·Muhasebe (*) ·Büro Yönetimi (*) (*) İkinci Öğretimi yapılmaktadır. Teknik Programlar ·Gıda Teknolojisi ·Yağ Endüstrisi ·Antep Fıstığı Tarımı ve Teknolojisi ·Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Telefon : 523 10 19
MÜDÜR
Y.Doç.Dr. R. YAŞAR BÜYÜKOĞLU
MÜDÜR YRD.
Öğr.Gör. ÖZKAN GÖKÇEK Öğr.Gör. NAFİYE NUR MEŞE
KURUL ÜYESİ
Öğr.Gör. YAVUZ AKÇİ Öğr.Gör. SONGÜL KESEN Akademik Kadro Y.Doç.Dr. R. YAŞAR BÜYÜKOĞLU Öğr.Gör. GÖKÇEN ÖZKAN Öğr.Gör. NAFİYE NUR MEŞE Öğr.Gör. YAVUZ AKÇİ Öğr. Gör GÖKHAN DOKUYUCU Öğr.Gör. MUSTAFA ÖZEL Öğr.Gör. PINAR GÜMÜŞ AKAR Öğr.Gör. HATİCE YAKUT Öğr.Gör. HAYRİYE DEMİR Öğr.Gör. BURAK BÜYÜKOĞLU Öğr.Gör. HANİFE ÖZTOSUN Öğr.Gör. HAZAL DURSUN Öğr.Gör.MUSTAFA METE Öğr.Gör.Veliddin ÇİFTÇİ Öğr.Gör. ALİ YILDIRIM Öğr.Gör. SERDAR TÜRKER Öğr.Gör. SONGÜL KESEN Öğr.Gör. ZÜBEYDE ÇALIŞKAN Öğr.Gör. ÖZKAN GÖKÇEK Öğr.Gör. BÜLENT BELİBAĞLI Öğr. Gör EDA ELGİN KILIÇ İdari Personel SAİT ÖZASLAN
YÜKSEKOKUL SEKRETERİ
NEŞE BÖLER
MÜDÜR SEKRETERİ
NECDET ÖZKÖSE
ŞEF
AHMET ÇEVİKBAŞ
ÖĞRENCİ İŞLERİ MEMURU
AHMET ERDOĞAN
ÖĞRECİ İŞLERİ MEMURU
APDULLAH MUTLU
BEKÇİ
AHMET ÇALDIRAN
BEKÇİ
AHMET YORULMAZ
ŞOFÖR
ÖMER YİĞİT
AHÇI
OSMAN ERKAN İŞGÖREN
ÖĞRENCİ İŞLERİ
eski binası
Nizip Meslek Yüksekokulu Adres Atatürk Mah. Şıhbaba Sok. No:17 Nizip Telefon Dahili Telefon 03425181602 6904Faks 03425181600 E-Posta nizipmyo@gantep.edu.tr web sitesi: www.nizipmyo.com Yeni Hali
Resim kaynağı
admin Yönetici
Sıkıntı belkide Niziplilerin çevrelerindeki değerlere sahip çıkmamalarında, bunun nedenide ekonomik olabilir. Bu tartışılabilinir..... Ben yeri gelmişken, yüksek okulun önemli bir eksikliği olan yurt sorununa değinmek istiyorum. Bugün orada 600 civarında öğrenci okuyor, bölümler sayılı ve yurt sorunu öğrenci çekmek bakımından büyük eksiklik. Sayın büyüklerimizden bu konuyada bir el atmalarını önemle arz ediyorum.
ahmetaksoy Üye
ADMİN,kardeş en iyisi gazetede bu sayi YÜKSEK OKUL VE SORUNLARINI,GÜNDEME TAŞIYALIM?OLMAZ MI?evet arkadaşlar,yapılacak bir çok iş var,ben her zaman TİYATRO getiririm ama nedense yüksek okul öğrencileri ilgi göstermiyorlar?hal bu ki fiyat konusunda ,yüzde elli ,indirim yaptığımız halde,ilgi gösterilmiyor..ben bu gençleri inan anlayamiyorum...hatta gönül isterki bir tiyatro gurubu kursalardı ben hep turne şeklinde yardımcı olurdum....neyse YÜKSEK OKUL için üzerimize düşeni birlikte gerçekleştirelim...saglıcakla kalın.......
ömer_kısa Üye
admin;5025 wrote:Sıkıntı belkide Niziplilerin çevrelerindeki değerlere sahip çıkmamalarında, bunun nedenide ekonomik olabilir. Bu tartışılabilinir..... Ben yeri gelmişken, yüksek okulun önemli bir eksikliği olan yurt sorununa değinmek istiyorum. Bugün orada 600 civarında öğrenci okuyor, bölümler sayılı ve yurt sorunu öğrenci çekmek bakımından büyük eksiklik. Sayın büyüklerimizden bu konuyada bir el atmalarını önemle arz ediyorum.
bence okul yetkilileri ve okulun derneğinde bulunan üyelerin bir araya gelerek gerekli olan gündem maddeleri kararlarını almalarını ve faaliyete geçirmelerini umut ediyorum.yoksa kimse kimseden birşey beklemezsin.herkes birilerinden bekleyeceğine herkes beraber hareket ederek olumlu sonuçlara bakılmalı
HakanSahin Üye
yüksek okulda tek bir kıpırdama yok.öyle kampusler varki bizimdekine okul demeye şahit lazım
hayri murat bakırcı Üye
Nizip'de kampüs mü var? Ben göremedin ne kreş mi çoq basit:D:D
GencOoO Üye
ne kampüsü öyle bişeymi vardı ben görmedim..:))
jetosman Üye
kampüs yok ola iyi olur yurt gerekli ama bunu nerde yapacak kişiler
Gökhan Dokuyucu Üye
Yurt için tüm çalışmalar tamamlandı. Okulun yanına Martta inşaatı başlanacak inşallah gelecek dönemin başın 300-400 kişilik tam donanımlı bir yurt yapılacak. İlerleyen yıllarda Eğitim fakültesi de açılınca Öğrenci sayımız 3-4 bin civarı olacak.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim