burdan sayın ılçe mıllı egıtım mudurune bır sorum olucak
ilçemızde bulnan mesleki egitim okulunun sanayıı sıtesıne tasın ması konusunda
bılgı sahıbısınız ve gecerlı sabeb olarak neyı gosterıyosunuz zaten okula devam eden cırak sayımız bellı eger okul sanayıı sıtesıne tasınırsa bu sayı dahada dusecektır nedenmı
bırıncısı ulasım yok ıkıncısı ustune basarak soyluyorum kız cocuklarım ız kesınlıkle gıtmıyecektır
ki hergun televizyonlarda DEVLET BUYUKLERIMIZ CIKIP KIZ COCUKLARINIZI okula gonderındıyoo ve nızıp te bu olay tam tersı gelısıyor ıstersenız sorunumu bırazdaha netlestıreyım hepımız nızıplıyız bu yorenın ınsanıyız okulun sanayıı sıtesınde olmasını ısteyen hem serılerıme soruyorum
sız kız cocugunuzu sanayıı sıtesıne okula gonderırmısnız ??????
Sorunlarımız Önerilerimiz
mesleki egitim okulunun sanayıı sıtesıne tasınması
Bu konu önemli ve araştırılması gerek, yine aynı zihniyet kızları eve kapatmak için yaptıysa yazıklar olsun.
Acaba taşınan bölümler hangisi bir araştırdınızmı veya ilgili idareden görüş aldınızmı ?
evet aldım arkadasım meslekı egıtım okulu olarak tasınacak yanı aslında sorun şu 4+4+4 sıstemı hayata gecınce bırcok ögrencısı olucak bu okulumuzun ozaman nasıl gıdecek cocuklarımızfsoyarik;259995 wrote:Acaba taşınan bölümler hangisi bir araştırdınızmı veya ilgili idareden görüş aldınızmı ?
Bundan Öncede Gidip Geliyordu. şimdi ne değişti. sanayi de yamyam veya canavar yok herkes namus sahibi arkadaş. bu nasıl bir yaklaşım allahını seversen. daha olmadı dolmuş hattı açılır veya aralarında servis tutarlar ne olcak. sanayi dedğin yer esnafın toplu halde iş yaptığı tek bölge.
Hay diline sağlık. Tek pencereden bakıp insanları da bizim penceremizden bakmaya zorlamayalım. Meslek liseleri sanayiye ara eleman yetiştirmek için çalışan eğitim kurumudur.HakanSahin;260113 wrote:Bundan Öncede Gidip Geliyordu. şimdi ne değişti. sanayi de yamyam veya canavar yok herkes namus sahibi arkadaş. bu nasıl bir yaklaşım allahını seversen. daha olmadı dolmuş hattı açılır veya aralarında servis tutarlar ne olcak. sanayi dedğin yer esnafın toplu halde iş yaptığı tek bölge.
Aynakuaföründe tereddütlerini dikkate alıp, kızlarımızın rahat imkanlarla gidip gelebilmesi için imkanları zorlamak lazım. Bu saatten sonra okulun başka yere alınması şu an için zor olmalı.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.