Basından Nizip Haber

Eski fıstık hali yerine; "katlı otopark" yapılacak

Görüntülenme: …

Nrt Üye
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Nizip'ekazandırılan ve 7-8-9 Şubat 2012 tarihlerinde ihalesi yapılacak olan yeniFıstık Hali işyerleri hakkında bir açıklama yaptı.

Başkan Akdoğan konuşmasında; "Öncelikle hizmet etmektenşeref duyduğum değerli Nizip halkına şunları ifade etmek istiyorum. Yatırımyapmak isteyenler, para kazanmak isteyenler, yeni Fıstık Hali'ndekidükkanlardan mutlaka alsınlar diyorum. Çünkü yeni dükkanlarımız kullanım açısındanoldukça rahat" dedi.

Fıstık Hali işyerlerinden elde edilecek gelirle de eskiFıstık Hali'nin yerine bir Katlı Oto Park yapılacağını söyleyen Başkan Akdoğan;"Nizip İlçe Halkının yararına birçok hizmet yapacağız, şimdiden dükkan alacakherkese hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Eski fıstık hali yerine; "katlı otopark" yapılacak
müslüm akpek Üye
Bu projeye nedense hemen olumlu bakamadım, o bölgeye faydası olur mu çok karar veremedim.
mustibalci Üye
Oto parka ihtiyaç olduğunu pek sanmıyorum.
Nizipin önemli bir bölgesi. Katlı alışveriş merkezi veya daha farklı değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
makin Üye
müslüm akpek;256946 wrote:Bu projeye nedense hemen olumlu bakamadım, o bölgeye faydası olur mu çok karar veremedim.
Önemli olan insanların paralı otoparkı benimsemesi zira Çarşı camisinin önündeki büyük meydanın altıda otopark ama ne kadar kullanılıyor şu an bilemiyorum ama yıllar önce ilk yapıldığında pek otopark olarak kimse kullanmıyordu sadece Nizip - G.Antep dolmuş ve taksileri orada oluyordu , eski fıstık halinin az ilerisinde PTT nin yanıbaşından ve arkasından sağa ve sola doğru, ayrıca PPT Caddesi, her yer eski Nizip e göre yapılmış ayrıca Yaşar Sok. ve Uran Sokak buralarda dar ve geçilmiyor , insanlar eski fıstık haline aracını park eder içerilere girer alışverişini yapıp geri gelir, ama hem katlı alışveriş merkezi hem de katlı otopark olsa daha iyi olurdu tabii ki.

Sağlıcakla.
davaci Üye
Sayin baskan Nizip cok daha cirkinlesir böyle bir projeye ihtiyac yoktur. illlada yapilmasi gerekiiyorsa Almanya ve Holanda,da bir cok örnegi oldugu gibi yerin altina dogru cok katli otopark olursa üzeriide insanlarin otup bir kahve icebilecgi oturup dinlenebilecegi bir meydan olsa cok daha modern ve güzel olurdu. Tesekürler
müslüm akpek Üye
Orası eskiden harman yeriydi, sonra fıstık hali yapıldı, şimdide yine ucube bir yapı olacak gibi gerçi projeyi görmedik ama bana kalırsa orası halkın ihtiyaçlarına cevap verecek bir yer olmalı.
müslüm akpek Üye
Projeyi görmemiz mümkün olacak mı acaba.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim