Nizip’ten G.Antep’e gidiş geliş yapan Nizip’li yolcular ,hayvan pazarıcivarında bulunan kırsal terminale zorunlu giriş yapmaktan kurtarıldı. Mezarlık civarına yapılan yeni kırsal terminalde,Nizip minibüslerine yazane tahsis eden başta Büyükşehir belediye başkanımız Dr.Asım Güzelbey’e,Şehitkamil belediye başkanı Metin Özkarslı Bey’e,sayın valimiz Süleyman Kamçı Bey’e ve girişimlerinden dolayı belediye başkanımız Hacı Fevzi Bey’e ,milletvekilimiz Mehmet Sarı Bey’e ve il başkanımız Ökkeş Eruslu Bey’e,tüm Nizip’liler adına teşekkürlerimizi sunuyor,halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.
.
Sorunlarımız Önerilerimiz
G.Antep-Nizip yolcularına hayırlı olsun.
Peki Orhan abi şimdi de yolcular mezarlık ile merkez arasındamı zorunlu gidiş geliş yapacaklar.
Yav o kadar olsun. Allah Razı olsun hepsinden ve başka başka girişimcilerden.
İnşaalah bu hizmet dua olarak geri dönecektir.
Şimdi iyimi oldu yani?Önce hayvanların yanına indiriyorlardı şimdide ölülerin yanına.Allah hayrınızı versin yaf bunun ortası yokmu?Neyse şaka bir yana Allah emeği geçenlerden razı olsun..
Allah hayrını vere,gülmekten kırıldım sana :))))
hayvandan zarar gelirde ölüden zarar gelmez mezarlık yanı iyi emeği gecen tüm yetkililere teşekkürler
Sanırım orta yol bulunmuş, sesini duyurup, sorunu görüp, çözümü de üretenlere teşekkürler.
iii olmuş emeği geçenlere teşekkürler
EMEKLERİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN YALNIZ BİR FİRMAMI GİDECEK YOKSA DİYER FİRMALARDA GİRECEKMİ SELAMLAR
5 firmanın tamamı girecek.
Umarım başkanlar değiştikten sonra bu tür icraatlerde bir kenara atılmaz.Tek düşencem bu.Tarihtede bunun benzer olaylarını yaşadık.Acaba diyorum bir protokol imzalanamazmı böyle durumlarda?.
Yo yo imzalanıyor,kesinlikle sorun olmaz. Çünkü bu yazane belediyemize değil,bizzat firmalara veriliyor. Yani ileride bir sıkıntı olmaz.
İnşallah şoför kardeşlerimiz suistimal etmez, şehrin içine kadar girip bu güzelliği tekrar elimizden almazlar. .
Bizim şoförler en kısa zamanda orayıda taşkalaya verirler ve yine hayvan pazarına atarlar genleri.Maşallah birtek bizim burdaki şoförlerde birlik düzen yok.Hepsi birbirinin gölgesine kurşun sıkacaklar ellerinden gelse.Birbirinin ekmek yemesini çekemezler bunlar.
Bu gün G.Antep’e sözleşme imzalamaya gidiyoruz. Ayrıca bir arkadaşımız mezarlık ile çarşı arasında dolmuş konusunu sormuştu,evet dolmuş seferleri mevcutmuş,yani düşündüğünüz gibi herhangi bir sıkıntı yok.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun...orhan abi yani mezarlığın orda bırakıp sonra şehir içine ayrı bir araçla mı girilecek servis falan mı olacak yoksa mezarığın orda inip şehir merkezine kendi mi gidecek ya da antep’ten Nizip’e gelmek isteyen mezarlığın oraya mı gelmek zorunda kalacak?.
Sanırım orta yol bulunmuş, değerli şoför arkadaşlarımında şartlara uyacağına eminim. Zaman içerisinde daha güzel öneriler gelirse, yetkili büyüklerin bunlarıda değerlendireceğine eminim.
böylesi bir girişime mütebeşsis olan sayın yöneticelerimize teşekkürler.Yapılan iş hizmet amaçlı inşallah suistimal edilmez.Yalnız NİZİP/G.ANTEP arası çalışan dolmuşculara bir standart getirilse mesela bir kurs veyahut seminer yani her isteyinin şoför olamayacağını belirten bir düzenleme.Artık birer firma halinde çalışan kuruluşlara mensup şoförler için müşteriyle nasıl diyalog kurulacağı ve yapamayacağı şeyleri söz vermemeleri (- beğendiğin oraya gider mi? - evet abi gider- ) ama G.Antep’e girince binbir ağız yapan hatta senle kavga yapmaya bile kalkanları önlemek amaçlı.Yemin ederim benim elimde para olsa sırf bu dolmuşculara inat NİZİP/G.ANTEP arası çalışan midibüsler alıp hizmete koyacam.Genelleme yaptım bahse konu olanlar hepsi için geçerli değil.Bu zihniyetteki adamlar yüzünden Babamgil hastaneye yetişemedi ve bir gün daha gidiş - geliş yapmak zorunda kaldılar.Benim şoförlerden isteğim dürüst olmaları eğer merkeze girilmeyecekse veyahut merkezin durumuna göre bırakırız deseler.Daha rahat ve güvenli yolculuk olur..
Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu sayede G.Antep/Nizip’e gidiş dönüşlerde yaşanan sıkıntılar büyükölçüde hafiflemiş olacaktır.Ama şöförlerimizin çoğunluğunun eğitime ihtiyacı olduğu da bir gerçek..
.
.............
yav allah aşkına kendimizi küçük görmede vaz geçelim biz antebin en büyük ve önemli ilçesiyiz arabanla bir tutuluyoruz birde bu konuda bir başbakana teşekür edilmemiş lütfen allah bize akıl vermiş kullanalım.
.
orhan bey anlaşma yapılmışmı acaba bilginiz olur açısından sordum
Nizipi cok seviyorum bence türkiyenin en güzel ilcesi insallah yakin zamanda il olur.
Küçük deco kardeşim evet anlaşma yapıldı,sözleşme imzalandı,hayırlı olsun..
AH NIZIP AH NIZIP
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.