Sorunlarımız Önerilerimiz

Necip mahmut caddesi'nde trafik keşmekeşi

Nrt Üye
Nizip Necip Mahmut Caddesi'nde trafik keşmekeşliği devamediyor. İlçenin özellikle belli noktalarında devam eden trafiğin en yoğunolduğu noktalardan biri de Necip Mahmut Caddesi. Cadde üzerinde hizmet veren özel bir hastane, Vergi Dairesi,Banka ve Eczane derken, yaşanan trafik yoğunluğu her geçen gün artarak devamediyor. Araçların yolun her iki tarafına park edilmesi sebebiyle o bölgede trafikadeta arap saçına dönmüş vaziyette. Kendi park ettikleri araçları dahi çıkarmakta zorlanansürücüler gözlerden kaçmazken, çevre esnafları ve vatandaşlar bu işe kalıcı birçözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. Bu noktadan geçerken adeta ecel teridöktüklerini söyleyen çevre sakinleri, yetkililere çağrıda bulunarak bir anönce bu duruma bir çeki düzen verilmesini istediler. Necip mahmut caddesi'nde trafik keşmekeşi
admin Yönetici
Yalnız ! bu caddenin tek şeride düşürülmesi, bir tarafının otopark haline getirilmesi, okan parkı önündeki kavşağın kapatılması gibi fikirler var. Fakat bunların Neler getirip götüreceği iyice irdelenmeli.
hasan tekçe Üye
zaten nizipte trafiği rahatlatmak için yapılan tek şey kavşak kapatmak.
xxhidayet Üye
Valla ne yalan söyleywyim..Ben Nizip'te trafik falan görmedim.. Yayla gibiydi..
Selim Karaboğa Üye
Kavşak lar mı? Vaşak lar mı?Sözüm ona kapatılan bu kavşaklardan vaşaklar geçemez çünkü nesli tükenmek üzere,Nizibimin güzel insanları geçiyor,Vaşaklara kapattınız ey vaşaklar insanlarımıza neden bu revayı bu çileyi çektiriyorsunuz,Bir zamanlar sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı,ismi ne de güzeldi Mustafa KÖKMEN onun adını verdiniz ne kadar mutlu olmuştuk oradan her geçtiğimde Mustafa'mı düşünür rahmetle yad ederdim...Şimdi geçemiyecekmiyim?ARKADAŞ....Biz stadyumun her tarafından girerdik,çünkü duvarlar yoktu olan duvarları yıkmak için savaş veren arkadaşımızın Mustafa'mızın duvarını yıkmak kimin haddine düşmüş...Bir şeye çok gülmüştüm hala hatırlayınca güler allah rahmet etsin derim, Akşehir e gidenler muhakkak Nasreddin Hocayı ziyarette bulunmuşlardır...Mezarının olduğu yerin dört tarafı açık ama bir kapı yapılmış ki buradan giriniz der gibi,duvarlar o zamandan yıkılmış sizler ne yapıyorsunuz beyler,pardon vaşaklar...Mustafamın, bizlerin,tüm niziplilerin sevdiği bir trafik polisi vardı bir iki tane değil bir nizibimizde bir trafik memurunun olması bizi ne kadar duygulandırırdı bir zamanlar,elindeki ceza makbuzu ne zaman benden bir yaprak koparacaksın der gibi polisimize gücenirdi,oysa şimdi komisyonlar kurulmuş komisyon bile demenin yasak olduğu tarihlerde yaşadık biz nizibimizde bu komisyon şimdi bulvarlarımızı kapatmış,ATATÜRK bulvarı ne alemde yoksa Merkezedemi giremeyeceğiz,vaşaklar...Coşkun,Turgut,Abdullah,Korel,Ali,Müslüm,Asım,Hakim,İzzet,Talip,Haci,Kırık,Ahmet,Pekmez,Maruf,sizler geçmiyormusunuz o bulvardan Mustafalarım,MUSTAFAM kalk nizibe neler olmuş isminin yazılı olduğu yerden sen bile geçemiyeceksin,komisyona VAŞAKLAR dolmuş..... Segili Nizibime sevgi ve saygılar....
müslüm akpek Üye
Selim inan ben bu yazıdan bir şey anlamadım.
admin Yönetici
Bulvar kapanmadı ! M.Kökmen bulvarındaki stadyum kavşağı kapandı. Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç Bana kalsa o kısımda araç parkını yasak ederdim, fakat yeteri kadar müdahale yapılamıyor heralde..
xxhidayet Üye
Selim abi ben de yazından bir şey anlmadım.
hasan tekçe Üye
bende anlamadım
sword Üye
Ben anladım.. çok içten yazmış...
Selim Karaboğa Üye
Sword'dan başka kimse birşey anlamamış,doğrusu anlaşılamayacak ne var,yasaklar kaldırılsın istiyoruz,belki bulvar kapanmadı ama kapalı yerler de açılmalı,Nizipli olarak haklarınızı,haklarımızı savunalım istedim,benim gençliğim orada geçti her yer açık gece geç saatlere kadar gezer,herkes birbirini tanır,birbirine de saygı duyardı,istedimki eski günlerden ki gibi dostluklar bitmesin sevgili arkadaşlarım.Sağlicakla kalınız.
xxhidayet Üye
Selim Karaboğa;250594 wrote:Sword'dan başka kimse birşey anlamamış,doğrusu anlaşılamayacak ne var,yasaklar kaldırılsın istiyoruz,belki bulvar kapanmadı ama kapalı yerler de açılmalı,Nizipli olarak haklarınızı,haklarımızı savunalım istedim,benim gençliğim orada geçti her yer açık gece geç saatlere kadar gezer,herkes birbirini tanır,birbirine de saygı duyardı,istedimki eski günlerden ki gibi dostluklar bitmesin sevgili arkadaşlarım.Sağlicakla kalınız.
Şimdi anladım..:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim