Basından Nizip Haber

"Topla Dağıt, Bitsin Ağıt" Kampanyası Sürüyor

fsoyarik Üye
temel mermer bu işi uzun zamandır yapan bir insan burda siyasilerin yaptıgı şey temel beyi ziyaret etmek ve desteklerini bildirmek Temel beyin on ları ziyareti söz konusu degil Soruyu soran kardeşimzide kendi Dünyasında kendi görüşünü bildirmiş mahmut kardeşimizde çok güzel izah etmiş siyasilerimizde böyle birbirini anlayıp saygılı olsa ne güzel olurdu Selamlar
alemdar27 Üye
Biz zaten bu haberden dolayı Temel MERMER abimizi suçlamıyoruz. Bilakis çalışmalarını takdirle izliyor ve bu çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz rabbim hayrını kabul etsin. Bizim itirazımız siyasilerin bu haberde yer almasına. Ne alakası var? Sanki Nizibimize müze yapılıyorda inşaat çalışmalarını yerinde görüyorlar. Bu haberde yer almaları yakışıksız olmuş. Mahmut bey'in Fatih Bey'in söylediklerininde benim söylediklerimle paralellik gösterdiğini görüyorum. (veya ben öyle anladım.) İsteyen tabiiki de gidip orayı ziyaret edebilir ama böyle bir haberde yer almaları doğru olmaz!!! Siyasilerimizin tabiiki takdir edilecek çalışmaları vardır. O çalışmalarıyla gündeme gelmeleri gerekir bence.
M.KÜÇÜK Üye
Sevgili kardeşim seçim önü böyle şeyler olur, bilirsiniz siyasiler her etkinlikte boy göstermeye çalışırlar bu her yerde böyledir.Yani dikkat edersen siyasiler orayı ziyaret ediyorlar ve buda haber oluyor yani bu kanımca siyasiler tarafından özellikle yapılmış.Sessiz sedasız da ziyaret yapılabilir değil mi.Yani hepimizin ortak düşüncesi sanırım aynı yönde seçim öncesi sırf oy toplama amacıyla düzenlenmiş bir ziyaret.Allah rızası için yapılan bir işe siyasiler müdahil olmasa daha iyi olur yada seçim sonrası yapında samimiyetinizi anlayalım.
fsoyarik Üye
bencede.selamlar
müslüm akpek Üye
Siyasilerin bu çeşit etkinlikleri seçim öncesi çok oluyor ama halkım uyandı artık kimse yemiyor. Ben muhtarın yerinde olsam buna izin vermezdim, onlara bu kadar zamandır neredeydiniz derdim.
TMD Üye
müslüm akpek;245365 wrote:Siyasilerin bu çeşit etkinlikleri seçim öncesi çok oluyor ama halkım uyandı artık kimse yemiyor. Ben muhtarın yerinde olsam buna izin vermezdim, onlara bu kadar zamandır neredeydiniz derdim.
çok şükür şeçimle uzaktan ve yakından ilgim yok rabbim hakkımıza hangisi hayırlı ise onu versin siyasileride yerimin küçük olduğu göstermek ve kendilerinden büyük bir yer istedim sayın belediye başkanım olumlu baktı ve yer sözünü verdi ben 6 yıldır ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyorum hiç bir amacım yok yanlızca allah rızası için yapıyorum sevgi mağazasından yardım alanların listesi var isteyan herkese kapımız açık hiç bir çıkar gözetmeksisiz dağıtım yapıyorum.hiç kimsenin kalbinde en ufak bi şüphe kalmasın.şüphesi olanlara listeyi veririm bizzat kendileri kontrol ederler ve bende çooook memnun olurum her türlü eleştiriye açığım allahın izniyle .saygılarımla
TMD Üye
ramazanda 250 adet ekmek dağıtacağız bizlere katkı sağlamak isteyenler muhtarlığımıza veya 05357670375 tlf ile bizlere yetişebilirler sende bir evei ekmeğini ver sloganıyla yola çıktık desteklerinizi bekliyorum.
TMD Üye
250 çoçuğa giysi-ayakkabı ve oyuncak yardımı yaptık işallah 15 güne kadar 250 çoçuğa oyunbak-giysi-ayakkabı ve şapka dağıtacağız sevği mağazasına katkı sağlamak isteyenler lütfen 1 ile 5 yaş arası giysi ayakkabı oyuncak verebilirler isteyen bir çoçuk için 20 tl bağışta bulunabilirler kensinin adına biz alırız.saygılarımla nizip sevgi mağazası tlf=05357670375 mağaza tlf=03425181292
M.KÜÇÜK Üye
Sayın muhtarım biz senin samimiyetine canı gönülden inanıyoruz,en ufak bir sıkıntımız yok. Allah c.c gayretini boşa çıkarmasın:)
müslüm akpek Üye
Değerli muhtarım aldığın hayır duaları yeter sana, biz seni sonuna kadar destekliyoruz, yolun doğru yol, siyasetle işin olmadığını biliyoruz, allah senden razı olsun.
TMD Üye
müslüm akpek;245424 wrote:Değerli muhtarım aldığın hayır duaları yeter sana, biz seni sonuna kadar destekliyoruz, yolun doğru yol, siyasetle işin olmadığını biliyoruz, allah senden razı olsun.
"Topla Dağıt, Bitsin Ağıt" Kampanyası Sürüyor İhtiyaç Sahibi Çocuklar, Sevinmeye Başladı 16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:53 İhtiyaç Sahibi Çocuklar, Sevinmeye Başladı “Topla Dağıt, Bitsin Ağıt” Kampanyası hakkında bir açıklama yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, kampanya çerçevesinde her yıl olduğu gibi, bu yıl yine devam ettiğini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına kaydı bulunan ve ellerinde kayıt kartı olan vatandaşların, Müftülük Cami arkasında bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına başvurmalarını isteyen Temel Mermer, 250 çocuğa giysi ve ayakkabı yardımı olduğunu belirterek, dağıtımların bugün itibariyle başladığını söyledi. Ayrıca Ramazan Ayı münasebetiyle her gün 250 adet ekmek dağıtımı yapılacağını altını çizen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, bu yardımlarımızda tüm hayırseverler vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi. Bu haber toplam 1721 defa okundu.
TMD Üye
müslüm akpek;245424 wrote:Değerli muhtarım aldığın hayır duaları yeter sana, biz seni sonuna kadar destekliyoruz, yolun doğru yol, siyasetle işin olmadığını biliyoruz, allah senden razı olsun.
"Topla Dağıt, Bitsin Ağıt" Kampanyası Sürüyor İhtiyaç Sahibi Çocuklar, Sevinmeye Başladı 16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:53 İhtiyaç Sahibi Çocuklar, Sevinmeye Başladı “Topla Dağıt, Bitsin Ağıt” Kampanyası hakkında bir açıklama yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, kampanya çerçevesinde her yıl olduğu gibi, bu yıl yine devam ettiğini söyledi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına kaydı bulunan ve ellerinde kayıt kartı olan vatandaşların, Müftülük Cami arkasında bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına başvurmalarını isteyen Temel Mermer, 250 çocuğa giysi ve ayakkabı yardımı olduğunu belirterek, dağıtımların bugün itibariyle başladığını söyledi. Ayrıca Ramazan Ayı münasebetiyle her gün 250 adet ekmek dağıtımı yapılacağını altını çizen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, bu yardımlarımızda tüm hayırseverler vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.
TMD Üye
İhtiyaç Sahiplerine Ayakkabı Dağıtılacak 28 Temmuz 2011 Perşembe 09:31 Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayakkabı dağıtımı yapılacağını duyurdu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Temel Mermer, 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayakkabı dağıtımı yapılacağını duyurdu. Mahalle Muhtarı Temel Mermer “Topla Dağıt, Bitsin Ağıt” adı altında sürdürülen Yardım Kampanyası çerçevesinde, Ramazan Ayı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşların sevindirileceğini kaydetti. Ayakkabı dağıtımının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı bünyesinde oluşturulan Sevgi Mağazasında gerçekleştirileceğini vurgulayan Muhtar Mermer konuya ilişkin şunları belirtti. “Hayırsever vatandaşlardan toplamış olduğumuz giysi ve ayakkabı dağıtımlarına devam ediyoruz. Bu kapsamda 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü hayırseverler tarafından gönderilen ayakkabıları dağıtacağız. Bizde kayıtlı olan ve formu dolduran ilgili kişilerin müracaat

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim