Yanlış duymadınız, Nizip'teki evimi karşı komşunun berber oğlu adamın birine aylık 200TL ye kiraya vermiş.
Olay dükkanlardaki kiracılarımın bizi aramasıyla ortaya çıktı, hemen evin kilidini değiştirdik adam geldiğinde eve giremedi ve adamı yakaladık, meğer karşı komşumuzun oğlu onlara bıraktığımız anahtardan bir tane yaptırmış, berberlik yaptığı dükkana tıraş olmaya gelen birine 200TL karşılığı kiraya vermiş.
Nizip Tanışıyor Tartışıyor
Evimi kiraya vermişler haberim yok
Komşu komşunun külüne muhtaç.Mutlak ekonomik sıkıntısı var, onun için yapmıştır.
ammi Türk filimi gibi yahu insanlık bitmiş Geçmiş olsun ammi.Selamlar
Ne var yani emmi insanlık öldü mü!!!! :):)
Fıkrta gibi :)
Aslında sonradan da üzüldüm, adamcağız Nizip'e bir dükkan açmış demir doğrama işleri yapmak için, asıl evi de Gaziantep'teymiş, ama ev bana lazım, zaten yasalar da çok garip adam deseydiki bu evin eşyaları benim polis hiç bir şey yapamıyor adam eşyaları kamyona yükleyip gidiyor.
Adamı tutukladılarmı ammi
:)))))))))))))) uyanıkların dünyası işte...
Adamın bir suçu yok ki:D ama hakkında bir araştırma yaptılar, adamın terörist yada yasa dışı işler yapan biri olup olmadığını bilemeyiz, o yüzden emniyet hakkında bir araştırma yaptı ama adam temiz çıktı.fsoyarik;247858 wrote:Adamı tutukladılarmı ammi
Sende komşunun oğlunu azıcık sevseydin bari:)
abooooovvvv , külleeeeer başıma, kelem bacım bunlarda mı başımıza gelecekti, başımıza daş yağacak haa tış tış tış. kuzen sana ne diyim yorum , geçmiş olsun mu desek acaba.müslüm akpek;247844 wrote:Yanlış duymadınız, Nizip'teki evimi karşı komşunun berber oğlu adamın birine aylık 200TL ye kiraya vermiş. Olay dükkanlardaki kiracılarımın bizi aramasıyla ortaya çıktı, hemen evin kilidini değiştirdik adam geldiğinde eve giremedi ve adamı yakaladık, meğer karşı komşumuzun oğlu onlara bıraktığımız anahtardan bir tane yaptırmış, berberlik yaptığı dükkana tıraş olmaya gelen birine 200TL karşılığı kiraya vermiş.
Kanka evi kiraya verip parayı aldıktan sonra hemen aile olarak Marmarise göçmüşler.M.ENES;247865 wrote:Sende komşunun oğlunu azıcık sevseydin bari:)
:D:D Vallaha kuzen eğer Nizip'e gitseydim evde bu herifle pişti olsaydım, kesin hırsız diye vururdum, sonra al başına bela, hepimiz ucuz atlattık.makin;247871 wrote:abooooovvvv , külleeeeer başıma, kelem bacım bunlarda mı başımıza gelecekti, başımıza daş yağacak haa tış tış tış. kuzen sana ne diyim yorum , geçmiş olsun mu desek acaba.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.