Resim kaynağıResim kaynağı
Büyük mücadeleler sonucunda GÜNGÖREN NİZİPLİLER derneği satın aldığı yeni yerine kavuştu, bu konuda çok büyük özveriyle mücadele eden sayın başkanımız ALİ AĞIR ve yönetim kuruluna ayrıca yardımlarını esirgemeyen hayır sever hemşerilerimize teşekkür ederiz.
Hayır sever hemşerilerimizin isim listesini izinlerini alarak yayınlamak istiyoruz, bunu da daha sonra Nizip'li hemşerilerimizle paylaşacağız.
Sonunda oldu, olurdu olmazdı, yapamazlar, alamazlar diyenlere inat, bazılarının hayal dediği gerçekleşti ve derneğimizin yeni yerinin tapusu bugün alndı, tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.
müslüm akpek;245310 wrote:Sonunda oldu, olurdu olmazdı, yapamazlar, alamazlar diyenlere inat, bazılarının hayal dediği gerçekleşti ve derneğimizin yeni yerinin tapusu bugün alndı, tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.
Mahmut gerçekten bazıları çok küçümsedi, yapamazsınız yer satın almak kim siz kimsiniz dediler ama başkan Ali AĞIR yılmadı, yönetim kurulu üyelerinin de desteğiyle bunu gerçekleştirdi, ondan ve hayır severlerden allah razı olsun.
Şimdi konuyu deşmeyelim de belediye başkanlığı seçiminden önce hepimiz dernekteydik hatırlarsan birisi bir vaatte bulunmuştu oyları verin onlar almassa ben alırım demişti, her neyse. Başkan Ali AĞIR ve ekibine helal olsun...
Abdulkadir, bu olay bence çok büyük, Ali AĞIR bu işe baş koymuştu, yapamazsın edemezsin diyenlere rağmen yılmadı ve ekibiyle bunu gerçekleştirdi, artık derneğin önü açık, kendi yerimizde çok daha başarılı işler yapılacaktır.
müslüm akpek;245381 wrote:Abdulkadir, bu olay bence çok büyük, Ali AĞIR bu işe baş koymuştu, yapamazsın edemezsin diyenlere rağmen yılmadı ve ekibiyle bunu gerçekleştirdi, artık derneğin önü açık, kendi yerimizde çok daha başarılı işler yapılacaktır.
Müslüm abi, Kaç yıldır bu sorunları yakından bilen biri olarak gerçektenTagdir-e Şayan bir davranış. Emekler boşuna değilmi demek..;)