Basından Nizip Haber

Ali şahin; "daha güçlü bir türkiye diliyorum"

Nrt Üye
Oy kullanmak üzere Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu'na gelen ve 1057 No lu sandıkta eşi Ebru Şahin ile birlikte oy kullanan AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Ali Şahin'de, 12 Haziran genel seçimlerinin hayırlı olmasını diledi. "Sandıktan Darbe, sandıktan Ergenekon çıkmayacak" diye konuşan Milletvekili adayı Ali Şahin, AK Parti olarak 8,5 yıllık iktidar döneminde sürekli olarak ülkenin ve milletin refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını kaydetti. İnsanların mutlu ve huzurlu olduğu güçlü bir Türkiye amacıya çıktıkları bu yolda her zaman beraber yürüdüklerini ifade eden Milletvekili adayı Ali Şahin şunları söyledi. Bundan sonrada beraber yürüyeceğiz. Ümit ediyorum ki, vatandaşlarımız daha öncede olduğu gibi yine en doğru tercihi yapacak ve AK Parti Türk siyasi tarihinde ilk defa üçüncü kez oylarını artırarak tek başına iktidara gelecek ve inşallah ülkemizi 2023 yılında dünyanın ilk 10 gelişmiş ülkesi arasına taşıyacaktır. Türkiye ekonomisi daha da güçlü, insanları mutlu ve huzurlu bir ülke olmaya devam edecektir" dedi. Ali şahin; "daha güçlü bir türkiye diliyorum"
müslüm akpek Üye
Ali bey gözümüz üstünüzde olacak, çok sıkı takipçiniziz, Nizip için yapacağınız ilk icraatı dört gözle bekliyoruz.
admin Yönetici
Babası çok değerli bir insan, heralde kendiside öyledir. Seçilmesine en çok sevinenlerdenim, hele dün gece babası evinin önüne konvoyla gelip gitmeleri, bizleri çok duygulandırdı. Yalnız seçime kadar varlığından haberdar değildik, zaten seçimde de hiç göremedik. Ancak umuyorum ki bundan sonra ilçe halkının arasına katılsın, varlığını göstersin. Bende Nizip için neler yapabileceğini merak ediyorum.
fsoyarik Üye
Ali bey gerçekten çok hoş kişilik sahibi bir insan öyle olmassa başbakanımızın tevecühleri üstünde olmazdı Sayın milletvekilimizden Barak sulama kanalları ile Meyve ve sebzecilgin gelişesi buna baglı sanayi özellikle nizip çayının ıslahı ile zeugma tarihi kent ile kargamış tarihi kentlerinin ziyaretçi ve turizme kazandırılmasını bu ugurda çabalarına öncelik vermesini istiyoruz Sevgili kardeşim başarlar diler haıyrlı olsun dilejklerimi iletirim Selamlar
müslüm akpek Üye
Ben Ançeket'in yollarına bakım yapılmasını isteyeceğim, mücavir alanda diye itilip kakılmaktan bıktım.
vesileişifa Üye
Sayın Ali Şahin ve Mehmet Sarı Bey lere başarılar diliyorum. Umarım Nizip e ve daha geniş anlamda ulkemıze cok hizmet ederler
alemdar27 Üye
Ali Şahin abimize başarılar diliyoruz. Mehmet Sarı için dilekte bulunmaya gerek yok. yapmadıkları yapmayacağının teminatı zaten :)
ibrahimher Üye
Rabbim Hayırlı hizmetler nasip eylesin inşaallah. Bundan sonraki yaşamında başarı dileklerimi sunuyorum. Kıymetli bir kardeşimiz. Güzel hizmetleri olacağına tabiki inanıyoruz.
müslüm akpek Üye
Ali Şahin ve Mehmet Sarı el ele verirse Nizip'in bütün sorunları kısa zamanda çözülür, ben her ikisine de başarılar diliyorum, Mehmet bey'i zaten tanıyoruz, Ali bey'de öğrendiğimiz kadarıyla çok nadide bir insan, inşallah kendisiyle tanışma imkanımız olur.
YakisikliAntika Üye
Futbol takiminada bir destek verseler ya ne kadar guzel olur...
Gazikent Nakliyat Üye
sayın vekillerime yeni yasama döneminde başarılar dilerim.Şeçimin en sevindirici yönü ak partinin 1. olması kadar nizipten 2 millet vekilinin çıkması oldu.
müslüm akpek Üye
Bir Mahmut daha, bu Mahmutların hepsi AKP li galiba:D
makin Üye
Her iki hemşerimizi de tebrik eder, yeni mecliste başarılı olmalarını dilerim. Milletvekili olmak seçildiği bölgeye hizmet etmek güzel bir şey, ancak seçilip Ankara'ya gidenlerin çoğu önce hayatlarını Ankara'ya taşırlar, sonra da hayat onlar için orada parti ve siyaset içinde akıp gider, bazen de parti lideri seçim bölgelerinize giden derse akıllarına gelir ve memlekte gelir günlük ziyaret yapar giderler. Ama doğrusu bu mudur ? Soruyorum siz değerli Nizip.com da sık sık yazan arkadaşlarımıza. Nizip bundan önce de dönem dönem aynı mecliste 2 , hatta bazen de 3 milletvekili çıkarmadı mı ? Şöyle yoklayın bir hafızalarınızı, ama bakın Nizip'e , Anadolu da ki basit bir köyden biraz daha gelişmiş gibi o kadar, uzun zamandır Nizip hakkettiği hizmet ve desteği olamıyor ANKARA dan . Önce Belkız barajımız elimizden alınıp adı Birecik Barajaına çevilmedi mi ? , sonra Zeugma mız elimizden alınıp G.Antep'e vilayete taşınmadı mı ? , güzelim Nizip çayımız G.Antep Organize Sanayinin atıkları ile ölme derecesine gelmedi mi ? Çayın kenarında ki tüm dere köylerimizin tarlalarımız kurumadı mı ? Akevler mozaikleri için şurada Nizip.com a gönül veren bir avuç arkadaşlarımızın verdiği destekle bir şeyler yapmaya çalışmadık mı? , neticesinde milletvekilimizin de araya girmesi ile birşeyler oldu ama hala endişemiz var mozaikler yerinde mi kalacak gidecek mi diye ? Tüm bunlar güçlü kuvvetli dişli milletvekilimiz , vekillerimiz olursa böyle mi olurdu, Ankara' ya gidenler arkasına dönüp bakmıyor ( bizim açımızdan böyle algılanıyor ) belki de Ankara'nın yoğunluğundan bakamıyorlar bilemiyorum ? Ama sanırım bakmıyorlar çünkü gerektiğinde gelip bakmasını biliyorlar. Nizip'in talepleri büyük, önce işsizlik, sonra çevre , sonra kültür , sonra İL olmak , vs.vs. diye gidiyor ama bunların hiç birisi çözümsüz değil, fakat belkide bunların çözüm yerinin Ankara da aranması yerine yerel yönetimlere devredilmesi gerek, belki de yerel yönetimlere bu yasama döneminde bu özerklik verilecek ( bu arada endişem bu özerklik bölünmeye sebep olmaz ) yerel yönetimlere özerklik verilirse eğer sanırım Nizip için daha hayırlı olabilir . Kısacası NİZİP gerçekten milletvekillerinden çok hizmet bekliyor , bekliyoruz. Sağlıcakla.
müslüm akpek Üye
İl olmamız mümkün görülmüyor.
fsoyarik Üye
Şu safhada imkansız cografi özelikten kaybediyor.selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim