Sorunlarımız Önerilerimiz

Tatlıcak köyünün hüzünlü durumu

Cuma Ali Üye
bun günümüzden 6-7 yıl önce akan derelerimiz fabrika artıklarımızın karışması sonucu kirlenmiştir sularımız katran rengi olmuştur agaçlarımız kurumuştur ve çocuklarımızın girip oynadığı dereden artık hastalık yayılmaktadır.o suya giren bir çok çocuk hasta olmuştur bu olayın devam etmesini tüm tatlıcak köyü olarak istemiyoruz!!! sularımız temiz aksın tobrağımızın verimli olmasını istiyoruz doya doya gezip eğlenebilecegimiz temiz bir köy istiyoruz... gereğinin yapılmasını arz ederim...:(
müslüm akpek Üye
Bu konu gerilerde kalmış gözden kaçmış, bölgemizde zaten tek tük olan akarsularımız, nedense idarecilerin umursamazlığı yüzünden yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır, ayrıca çevresine de zehir saçmaktadır, vekil adayları gezip tozacağına el atsınlar bu konulara, seçildikten sonra bu konunun çözülmesi için çalışmalar yapsınlar, artık yeter millet kan ağlıyor.
alemdar27 Üye
Hiç kimsenin üçbeş kuruş daha fazla kazanacam diye doğayı kirletmeye, insan sağlığını tehlikeye atmaya ve çevreyi yaşanmaz bir hale getirmeye hakkı yoktur. Yetkililerimizi, Nizibin sahibi geçinenleri göreve davet ediyorum.
hasan tekçe Üye
bu su sorunu gerçekten nizip in kanayan yarası,siyasilerimizin hepsi çene yapma yarışında,kimsenin nizip in hiçbir problemiyle ilgilendiği yok.
fsoyarik Üye
Nizip com üyeleri cevre bakanlıgına dilekçe ile müracaat etmeye ne dersiniz.selamlar
cindo Üye
Bahsi geçen dere salkımdan tatlıcak'a akan dereyse gerçekten çok üzüldüm. Çocukluğumda o dereden çok su içmişliğim vardı. Yapılan projeler ilereiye yönelik olmayınca köy de belediyelik olunca herzamanki gibi olan da doğaya oldu yani çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız. Bizlerde sessiz izleyiciler olarak herzamanki gibi yerimizde sayacağız.:(
fsoyarik Üye
Çevre bakanlıgına şikayet eden Cumhuriyet savıcılıgına suş duyrusunda bulunan yok malesef
sadettinyildirim Üye
hıc bırsey cıkmaz bosuna zaman kaybı
müslüm akpek Üye
Sadettin sen yılmışsın, bunların istediği de halkı sindirmek yıldırmak, yakıştıramadım, bence yılgınlığı bir kenara bırak sen de bizim gibi micadele et.
fsoyarik Üye
amminin dedigi gibi inanın muhtarlar gerek suyu akıtanlara gerekse ilgilier hakkında C.savıcılıgına suş duyruısunda bulunsunlar samimi söylüyorum öyle bşr tedbir aldırırlar ve alırlarki sizde şaşarsınız malesef dava açan yok selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim