Selamlar, okulumuz Hasan Çapan Anadolu Lisesi'nde bu yaz basinda mezunlar için bir bulusma günü planlaniyor. Bu konuyla ilginenen mezun arkadaslarin mesajlarini bekliyorum. Çünkü okulumuz baya bir mezun verdi ve herkes bir köseye dagildi. En azindan eski günleri yad etmek ve eski okulumuzu, arkadaslarimizi ve hocalarimizi görmek, iyi kötü anilari tazelemek bence güzel olacak...
Hasan Çapan Anadolu Lisesi
H.Ç.A.L. MEZUNLARI BULUSUYOR!...
hemde nasıl ilk okul arkadaşım
süper olur
o zaman www.hcalisesi.com adreside mesaj bırakıver, beni tanıyor olmana sevindim çünkü ben deseni tanıyom
sen ne zaman başkan oldun? :))
düşünceniz gerçekten çok güzel.zaten olması gerken bir şeydi.belli bir gün tayin edelim.mesajlaşırız.
kardeş selamlar, eğer okulun sitesi www.hcalisesi.com 'agirersen orada da yazıyor, ben mehmet karahan'la görüştüm. bu yaz başında yapmayı düşünüyorlar. irtibatı sağlamaya çalışacağım.görüşmek üzere...
ben öğretmeniniz faruk akpak;.
bu konuda sizlerle iş birliğine girebilirim.yardımlaşacağınız konular hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
selamlar......
hoş gelmişsiniz hocam sefalar getirmi?siniz ben de tuncay çelik
Oooo!...Hocam, sizi burada görmek ne büyük şeref. Arkadaşları uzun zamandır bu çatı altında toplamaya çalışıyoruz. Sizin de desteklerinizi görmek onur verici. Bir ara mezunlar günü yapılacaktı akibeti hakkında bir bilginiz var mı?
alıntı:
"quote" farukakpak demiş ki:
ben öğretmeniniz faruk akpak;.
bu konuda sizlerle iş birliğine girebilirim.yardımlaşacağınız konular hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
selamlar......
SELAM MİLLET BEN HÜSEYİN YALÇIN ÇAPAN LİSESİNDEN RIDVAN ŞİMŞEK SİTENİZİ VE KONUMLARİNİZİ ZİYARETTE BULUNDUM VE BEN BUNDAN ZEVK ALDİM AMA ŞİMDİ SİZE SÖLİCEGİM ACİ HABER 2 GÜN ÖNCE HÜZEYİN YALCIN ÇAPAN LİSESİNDEN OLAN BİR KIZ ÖYRENCİMİZ BU SENE ÖSS SINAVINA GİRMİŞ VE SINAVI KAZANMADIGI İÇİN İNTİAR ETMEKTE BULUNMUŞTUR ALLAH ARKADAŞIMIZ ANNESİ VE BABASINA SABIR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN
:((( ECEL SENLE OTURUR KALKAR EY İNSAN SAKIN BUNU UNUTMA
ALLAH ARKAŞIMIZIN MEKANINI CENNET ETSİN
Ne yazık...
Kız kardeşimize çok üzüldüm.
Merhaba arkadaşlar.böyle bir etkinlik yaparsak gerçekten çok güzel olur.hem bir araya geliriz hem de eskileri yad ederiz:)H.Ç.A.L. unutulmaz....
Genç, güya bu ya Karahan Hoca bir pilav günü düzenleğip bizleri de çağıracaktı. Ama ne oldu bilmiyorum..
e abi bizde daha yeni mezrnlardanız ama bizde mezunıyet olmadı ne mantıksa bir ara mezunlar gunu olacaktı ne oldu
abi sakın hocalar pilavı yapıpı kendileri yemiş olmasın bizden habersiz
Zannetmiyorum. ;) Bu işi eski mezun abilerimizden Bilsev Abi organize edecekti. Ama ne oldu sonra bilmiyorum. Herhalde beklenen ilgi gösterilmemiştir. .
abi bence pilav gunu yapılacagına nohut dürümügunu yapılsa daha iyi olur ali amcanın yanına ugramıs oluruz alı amca hemen ismail ekmek ver der daha iyi olur bence
O zaman okula git ve bu işi organize et, ok?.
gerçekten güzel olur bizden önce mezun olmuş abilermizi görmek ve bizimle beraber mezun arkadaşlarımızla tekrar bir arada olmak çok güzel olur...ben de bir hasan çapanlı olarak bu faaaliyetinizi sonuna kadar destekliyorum..
.
ekaplan gerçekten güzel olur ama milleti sabah toplayamayız..Nizipli_subutayın dediği daha mantıklı amqa seninki de manyak (hoş) fikir...
ekaplan kardeş, nohut dürümü için sabah 8’den önce okulda olmak gerekir (Tabi sen kafa bulmuyorsan bizlerle). O yüzden bize yakışanı akşamüstü pilav yemektir. Bu arada erol kardeşim hoş geldin. Bu bölüm uzun zamandır yatıyordu. Uyansın artık. Arkadaşlarınızı da bu siteye üye yapın. Bakın imamlar almış başını gidiyor. Anadolu’nun nesi eksik?
Bu şekilde birorganizasyonun olması çok iyi olur....
.
Fatih aga,mamlar hep önde durur ama imanın kimde olduğu belli olmuyor:) İmamları geçeriz inşallah.Destek tam.Çok güzel olur inşallah,Karahan hocanın işleri başından aşkın ondan o ilgilenemez biz yine en az bizim kadar genç olan Faruk hoca ile konuşalım bu konuyu olmaz mı?Pilan sonrası mişmiler benden:).
.
.
"Kalbin neredeyse hazinen oradadır".
Faruk Hoca bir ara siteye üyeydi. Ama sonra ne oldu anlamadım. Bir ara görürsen bağlansın ara sıra.
abi cidden ilav günü yapılsa fena olmaz bilsev abi ayarlayacaktı ama sonra ne oldu bilmiyorum yani bu yuzden bizim arkadslar eskisi gibi bir sahah erken kalkıp bini bir nohut gunu yapalım bence erol sende geldiginde gidelim birgun cay iceriz yine faruk hoca da gelir henem ali amcaya : BANA TEKMİL BİR DÜRÜM VER DER daha güzel olur.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.