Herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
Bir kaç defa şahit oldugum bir olayı siz degerli dostlarla paylaşmak istedim.Gaziantepin en büyük ilçesi olan Nizipte Nöbetçi eczaneler konusunda birçok şikayet var.Akşamları nöbetçi eczaneler hınca hınç dolu.ilaç almak için saatlerce kuyruga gırmek zorunda kalıyoruz.Buraya insanlağ zevk olsun diye gelmıyolar.Ne zamana kadar tek bır eczaneyle idare edecegiz merak ediyorum dogrusu.Çogu ilden buyuk olan Nizibimize yakışmıyor dogrusu.Nöbetçi eczane sayısını en azından ikiye cıkarsalar ve bunlar birbirlerine zıt iki noktada olsa bence vatandaslarımız icin cok güzel hizmet olmus olacak.Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim..
Basından Nizip Haber
Nöbetçi Eczane Sayısında Değişiklik
Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantep Eczacılar Odası Nizip Temsilcisi Mehmet Ali Dayı, Kış mevsimi nedeniyle mevcut olan grip salgınından dolayı ilçemiz genelinde hafta sonlarında nöbetçi eczane sayısını ikiye çıkarttık dedi. Son günlerde yaşanan Grip salgını dolayısıyla, Eczanelere gelen hastalarımızın ilaca ulaşımında kolaylık sağlanması için temsilci heyet yönetim kurulu tarafından karar alındığını söyleyen Mehmet Ali Dayı, bu doğrultuda hafta sonları olmak kaydıyla 29.01.2011 tarihinden başlamak üzere 03.31.2011 tarihine kadar daha önceleri 1 olan nöbetçi eczane sayısını 2'ye çıkartıldığını belirtti.

Gaziantep'in Nizip İlçesinde Nöbetçi Eczane Sayısının 2'ye Çıkarıldığı Bildirildi
Devami...
GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde grip hastalığından etkilenenlerin sayısında yaşanan artış nedeniyle nöbetçi eczane sayısının 2'ye çıkarıldığı bildirildi. ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç
Güncel Gazete
Kaynak...
Bu çok iyi bir gelişme:)
Niziplilerin gözü aydın
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.