Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

park ve bahceler müdürlüğünün dikkatine

Görüntülenme: …

akhenaton Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.828
istasyon mah. gölbaşı sok. akdoğan çıkmazında ( orhan beyin evinin arkası) küçük bir park var. tabi park demeye şahit lazım... içinde ne bir çim, ne bir fidan, ne bir kaydırak.... hiçbişey yok. sadece 2 adet salıncak var.. onlarda paslı ve zincirleri kopmamak için zamana karşı direniyor.. osmanlı parkına ayrılan bütrcenin 1000 de 1'i harcanırsa (1/1000) sanırım gayet şirin bir yer olacak.. birkaç bank, biraz fidan, bir salıncak ve bir kaydırak ile mütevazi bir park olur. akşamları yaşlıların oturup sohbet edeceği hoş bir ortam olur kanaatindeyim.. tabii ışıklandırma yapmayı da unutmayalım....
saygılarımla
Orhan Çelik Üye
Müdür beye ileteceğim.
akhenaton Arşiv üyesi
teşekkürler orhan abi.. sanırım bu parkı biliyorsunuz..
fsoyarik Üye
çok güzel bir dayanışma örnrgi hepinizin gözlerinden öperim.helal olsun hepsi okumuş çocuklar selamlar
akhenaton Arşiv üyesi
aynen öyle abi.. okuduk amabir baltaya sap olamadık( kendi şahsıma)
bu arada söz konusu olan park benim eve çok yakın.. sokağın çocuklarını o köhne parkta oynarken görünce, kendi lkendime diyorum ki: bu cocukların petek evler civarlarında son model parklarda eglenen çocuklardan ne farkı var??*ve tek bir fark bulabildim. babalarının mal varlıkları.. işte bu yüzden hizmeti eşit paylaştırmak lazım..
benbaskan Üye
inş en kısa zamanda yapılır hem sen sevinirsin hemde çocuklar ve de çok hoş bir dayanışma örneği tşkler
akhenaton Arşiv üyesi

ben teşekkür ederim benbaşkan...
Orhan Çelik Üye
Programa alınmış zaten,yani müdür beyin programında mevcutmuş.
akhenaton Arşiv üyesi
çok teşekkürler orhan bey.. sizde olmasanız halimiz yaman walla..
mahmil Üye
Valla Allah adminimizden razı olsun.Eğer bu site olmasaydı olaylara bu kadar çabuk nasıl müdahale edilebilrdi hala düşünüyorum.Allah Orhan Beyden razı olsun,burda söylenen herşey hemen yerine getiriliyor ve yardım ediliyor.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim