Nizipden Duyurular Etkinlikler

Aymar "1000 Engelli Genci Giydireceğiz"

admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Aymar yağları yönetim kurulu başkanı Beşir Özyurt, kış ayları nedeni ile 1000 engelli genci giydireceklerini açıkladı. Gençler 06- 18 yaş arasındeki engellilerden seçilecek. Bunun için Gaziantep il müdürlüğüne ve Nizip kaymakamlığına bilgi verilerek, gençlerin tespit edilip, beden ve ayakkabı numaraları istenildi. Gençler tepeden tırnağa Lc-waikikiden giydirilecek. Beşir Özyurt daha öncede ilçemizde bir ilköğretim okulu ile lise yaptırmıştı.
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Hayır sahibinin hayrını kabul etsin yaradan.Nizipli zenginlerimiz Nizibimize yardımlarını eksik etmesinler.Allah bir verene bin versin.
mechullll Üye
Valla haber doğru ama içeriği farklı bence Nizip Kaymakamlığından aldığımı habere göre ne yazı ne belge var dendi. Galiba birilri yazmış çizmiş . İlçemizde aylardan beri çalışan bir dernek var Nizip Engelliler Derneği (NED). Benim şahsi fikrimce bu dernekten bilgi alınması gerekliydi oda yok .Daha önce bu konuda AYMAR yönetimine bir faksda çekilmişti ama ona bile cevap alınamamıştı demek ki etkisi olmus buda güzel. Neyse hayır yapanın hayrı kabul olsun
admin
Yönetici
1000 kişiyi giydirecekler, tek tek isim, beden, ayakkabı numarası alıyorlar, lc waikikiden giydirecekler. Daha ne arıyor ve hayırseverleri soğutuyorsunuz ? anlamıyorum ki ! Ülkede herşey dilekçe ile olmuyor. Yok dilekçe ver, evrak kayıda git kaydet diyene kadar o hayır paraları başka yerlere kayıyor bile.
YakisikliAntika Üye
Sayin Admin sahsim adina konusuyorum ben kimseyi soqutmuyorum sadece dusunduklerimi yazdim. Herkesin dusunce tarzi ayridir.Siz farkli dusunebilirsiniz.
YakisikliAntika Üye
Allah kabul etsin
UcuK Üye
Sağolsun
admin
Yönetici
Nizipli bir işadamının yaptığı hayırlı işi duyurayım dedim. Hemde engelli gençlerin haberi olsun istedim. Diğer işadamlaına örnek olsun dedim. Takdir edileceğine, art niyet aranması neden ?
UcuK Üye
allah razı olsun
felsefefe Üye
Bir konuda önce resmi daireleden gerekli bilgiler elbette alınır. ancak bir şeyler yapmak siteyen nizipteki stk lar da kimlere yardım istiyorsa bunu ilgilerin resmi temsilcilerine , nezaket kuralları içersinde bildirebilir. Kişisel yardım eğer ilgi görmezse kesilebilir. sizden ricam yardım ve desteklerde sadece gözel şeyler söyleyin herkes nizip.com için önemlidir muteberdir siyaset ve diğer çekişmelerinizi lütfen duyurular içinde yapmayın.
mechullll Üye
Burda konuyu ben dağıtmış olmak istemem sadece dernek var dedim ulasılsaydı dedim onlar ulasmadan dernek zaten onlara faks cekilmişti demek ki etkisi olmus demek istedim bu konuda yanlıs anlasılmasın hayır yapanı zorla yaptıracak değiliz ki zaten yapılmıssa yerine ulasmıstır. Allah kabul etsin ama konu engelli olunca STK larda göz ardı edilmesin eleştiri için değil bilgi amaçlı yazdım yazımı zaten uzatılmasın diyede baska değinmek istemedim Bu yazıyı okuyan vatandaşlarımızın ilk soru soracağı yer Nizip Engelliler Derneği oluyor. Cevap verebilmek adınada yapılanları bilmek zorundaydık. Tekrardan söylemek istiyorum HAYIR YAPANDAN ALLAH RAZI OLSUN.
fsoyarik Üye
Öncelikle aymar adına Beşir ÖZYURT kardeşime çok teşekkürler zaten bu aile bir baba 3 kardeş olarak yaptıkları hizmet ile hiç bir zaman bir teşekkür bile beklemediler Allah onlardan razı olsun. Gelelim Mechull kardeşime sizi tenkit etmek gibi bir niyetim yok olamazda ancak böyle durumlarda sizlerin Beşir beyle irtibata geçmesi daha hoş olur diye düşünüyorum ayrıca bu tür yardımlaşmada Kaymakamlıgı ardan çıkarmak lazım zira kaymakamlıktaki listelerin nasıl hazırlandıgını siz daha iyi biliyorsunuz saygılarımla selamlar
YakisikliAntika Üye
YakisikliAntika;236965 wrote:sağolsunlar
..........
YakisikliAntika Üye
YakisikliAntika;237037 wrote:Allah kabul etsin
Felsefe bey siz benim yazdiqim sahsi dusuncelerimi ne hakla deqistirirsiniz? Sizi kiniyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim