...:) kendılerıne bı zararı olmayan bu uygulama tamamem ev sahıblerının menfaatine ama..uygulaMIYOLAR..SONRADA GELİP KIVRANIYOLAR İŞ İŞ TEN GECMIŞ OLUYO 60 YTL DEN kacıyolar..sonra tuzlu fatura kalınca kıvranıyolar..
Sorunlarımız Önerilerimiz
Yeter Artik Tedaş
Bence ev sahipleri kiracı ile resmi olarak kira kontratı yaparlarsa abonelik devrinden daha iyidir. Kiracının oturduğu dönemlerde oluşan zarar ziyan resmi kira kontratından da çözülebilir. Kirada oturan çoğu vatandaşımızın geliri asgari ücret ve altında olduğu düşünülürse yanlış uygulama olduğu kanaatindeyim. ama devir ücreti düşürülürse olabilir.
nizip kadar elekrik kesintisinin çok olduğu yer bence yoktur.
Sayın nizipliler...
Elektrik kesintilerimiz NRT den gorsel olarak haber yapılıyor en az 1 gun once ve bu kadar sık olmasının sebebi yer altı sebeke calısması yapan muteahitlerdir. Cevre kirliliği ve duzenli elektrik kullanımı icin bu tadilatların yapılması zorunlu arkadaslar... Biraz daha sag duyulu olup gorsel yayınları takıp ederek veyahut [url]www.niziptedas.com[/URL] u takip ederek ne zaman nerde kesinti olacagını ögrenebilirsiniz. Saygılarımla...
bilgisayarına yazık olmuş yani bilgilerine .üzüldüm .insallah bu sorun çözülür benim .yazçaklarımı yazmışlar zatenmehmet karakas;116281 wrote:Elektrik Kesintilerinden Biktim Artik.2 Haftada 3 Defa Bilgisayarim çöktü Ve Bilgilerim Gitti.(güç Kaynagi Al Diye Akil Veren Olmasin Lütfen)kar Yok Firtina Yok Neden Kesiliyor Elektrik.
Vermis oldugunuz link çalışmıyor malesef bir kontrol ediniz lütfenniziptedas;156260 wrote:Sayın nizipliler... Elektrik kesintilerimiz NRT den gorsel olarak haber yapılıyor en az 1 gun once ve bu kadar sık olmasının sebebi yer altı sebeke calısması yapan muteahitlerdir. Cevre kirliliği ve duzenli elektrik kullanımı icin bu tadilatların yapılması zorunlu arkadaslar... Biraz daha sag duyulu olup gorsel yayınları takıp ederek veyahut [URL="http://www.niziptedas.com"][url]www.niziptedas.com[/URL][/URL] u takip ederek ne zaman nerde kesinti olacagını ögrenebilirsiniz. Saygılarımla...
yine elektrik kesintisi mi ? bu olay birtürlü düzelmediki suan düzelsin,
tedaşda farkında ama,
yakında zorunlu jeneretör satmalarsa şaşmam ))
insaf yani 14.2.2007 yılının konusuydu bu..tarihlere bakıp eleştirin..akılının biri direğe cıkmış..ne yapalım yani kesilmesin elektırk ölsünmü...
Bu elektrige ne oluyor? Günde 3-4 defa kesiliyor.
Parasını ödememişsindir. İstanbulda artık parasını ödemediğin de hiç beklemeden anında kesiyorlar yani son ödeme tarihini bir hafta geçirdiğiniz zaman elektriğiniz kesiliyor.
...........:)müslüm akpek;200984 wrote:Parasını ödememişsindir. İstanbulda artık parasını ödemediğin de hiç beklemeden anında kesiyorlar yani son ödeme tarihini bir hafta geçirdiğiniz zaman elektriğiniz kesiliyor.
neresi...??? saat kaçta..mehmet karakaş;200953 wrote:Bu elektrige ne oluyor? Günde 3-4 defa kesiliyor.
şu knuyu güncelleyelim ne oluyor bu nizipteki elektriğe yine birgün hava kararsın hafif bir rüzgar çıksın aha elektrik gitti ne oldu bakım yapık yeter ya ne bitmez bakımmış bu bugün allahtan sabır diliyorum reciever ım da yandı yeter yaaaa
Elektrik dağıtım şirketleri özelleşiyor biraz sabredin belkide hepten karanlıkta kalırsınız.Bakalım özel sektör cebini doldurmaktan yeni yatırımlar yapacakmı.
....:) m.enes dert ettiğin şeye bak..onunda çözümü bulundu 1 ek madde eklendi...haberin yokmu...tedaş yani kamu kurumu özelleşen yerlere kamu yararı gözeterek yine yatırım yapacak..:) devlet iyileştirecek düzeltecek..özel şirketler kaymağını yiyecek..:)
ben
pazar günü
sabır diliyordum
reciever ı alıp
tedaş ın önüne
atacaktım...
Ben kafamı yormuyorum sende yorma,zaten benim tedaşla işim bitti ben kapsam dışı personel olmak istiyorum diye dilekçe verdim ve sağlık bakanlığına tayinim çıktı şimdi ilişik kesme yazısını bekliyorum.:)boroboro;230624 wrote:....:) m.enes dert ettiğin şeye bak..onunda çözümü bulundu 1 ek madde eklendi...haberin yokmu...tedaş yani kamu kurumu özelleşen yerlere kamu yararı gözeterek yine yatırım yapacak..:) devlet iyileştirecek düzeltecek..özel şirketler kaymağını yiyecek..:)
bugun yine gitti... Bilgisayarım Allah'tan bozulmadı...yoksa ben bozardım...
siz zeytinlik mahallesine gelinde görün.günde en az 20 defa gidiyo
dün gece neydi o ölye yaw şehirde tamamen gitti iyi ki kış değil kış gelirse ...
ağam memleketin sahibi yok,olsa böyle şeyler olurmu.benim dükkanın bulunduğu civarda(zeytinlik mahallesi)elektrik kesilmediği gün tuhafımıza gidiyo.tedaş ı defalarca ben kendim aradım.adamlardan en sonunda birde fırça yedik,senden başka ihbar eden yok diye,iyide kardeşim dedim benim bütün işim elektrikle,dükkanımda üç tane dolap var bilgisayarım var.ama malesef derdimi anlatamadım ve yaz kış her gün elektrik kesintisi yaşıyoruz.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.