Site ve Üyeler Hakkında

Nizip comun emekçisiyiz diyenler nerde?

şükrü çiftçi Üye
Bazı abilerimiz var orda burda siteyi biz bu hallere getirdik.. biz düzelttik biz bu seviyeye getirdik biz bakıyoruz onarıyoruz herşeyiyle sitenin bütün sorunlarıyla ilgileniyoruz diyen abilerimiz varmış....... Şimdi bakıyorumda 1 mesaj yazıp çıkıyorlar......... bu mu emekçiliğiniz bu mu siteye aşkınız... çok üzülüyorum çok şimdi 1 sayfalık konular var sadece hiçbirşey yok hani konular hani sorunlar hani çözümler Serdar Tuncerin dediği gibi Himmet olmadan hizmet olmaz kurbanım........... Benim üzüldüğüm nokta konuştukları laflar değil sadece son günlerde nizip.com da azalan konular ve konu olmamasıdır.....
sakalli0727 Üye
haklisin sükrü kardesim... ama artik kimse nizip comdan cok asiri eskisi gibi konular ve yorumlar beklemesin...bunun nedeni ise artik net o kadar gelistki ..insanlarin artik ugrasi dallari degisti diye düsünüyorum..mesela faceye giren birisi saatlerce cikamiyor...önceleri facebook yoktu örnegin ..bu örnekleri cogaltmak mümkün...
YakisikliAntika Üye
Millet artik internetten uluslar arasi gorusuyor(facebook,twitter falan).Deqisim icindeyiz (millet,halk) bununda sonucu boyle yerel websitelara etki yapiyor..Biraz daha nizip.com da deqisime uqrarsa veya bazi deqisiklikler yapilirsa,milletin ilqisini cekecek birseyler olursa seviyesini korur diye dusunuyorum.
M.KÜÇÜK Üye
Sevgili Şükrü güzel bir konuya değinmişsin,site iki yıl önce çok güzeldi katılım çoktu.(m.enes.m.akpek,v.akkaş, xxhidayet vs,vs) Bizden önce bazı üye arkadaşlarımız, kardeşlerimiz sitede tabiri caizse istediği gibi at koşturmuşlar biz siteye üye olduğumuz zamanda hemen siteden çekildiler.Bizim sitedeki dayanışmamız bazılarının işine gelmedi. Nizipli olmak, Nizip kültürünü yaşatmak adına, tanışmak, kaynaşmak adına defalarca ben İstanbula gittim.sağolsunlar İstanbuldaki üyelerimiz Bursaya geldiler biz onlara hizmet ettik misafir ettik, onlar bize canı gönülden riyasız hizmet ettiler bu kardeşlik malesef suistimallere ve tipik Nizip hasetliliğine kurban gitti.Müslüm abi aylardır siteye girmiyor kimsenin umuru değil ben artık eskisi gibi girmiyorum vedat abi kayıp daha diğer başka arkadaşlar kayıp İstanbuldan bursadan diğer illerden bir dünya üye siteye girmiyor yada şöyle bir göz atıp kaçıyor.Ben Nizipliyim diyenlerin ortak adresiydi burası yazık oldu...
fsoyarik Üye
Eski ve agır abilerin malesef duyarsız kalmaları ve sorumluluk hissini sırtlarından atmaları selamlar
Mustafa Bilici Üye
mesele girip girmemek değil bence.. face'de değil bence.. kendimden örnek verecek olursam iş ortamları değişti bir çok kişinin... Acizane ben derimki bir çay toplantısı yapalım bir yerlerde duyuralım büyüğe küçüğe bir birliktelim olsun eski günlerdeki gibi... NE DERSİNİZ? olmaz mı? Sizce
şükrü çiftçi Üye
Bence artık birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorumm....Bir ateşli konu oluyor girip mesaj atıp çıkıyorlar veya online görünüyor konu okuyor bir mesaj yazmıyor...siteye giriyor konu açmıyor...Eğer ortak noktamız nizipse hepimiz bir arayış içinde olalım...Ha kimsenin burda bir kazançı ekmeği yok ama ortak düşüncelerimizi paylaşım açısından oldukça önemli bir nimet...Eğer bu siteyi kim bu hale getirmişse veya bu ortamın oluşmasına sebep olmuşsa bence artık eskiyi getirmek için çaba sarfetmelidir NOT:Bu sitenin büyükleriyle toplantı yapılmalı... SYN:Mehmet AKPEK ÖNCÜLÜĞÜNDE 1)İbrahim KANAL 2)Orhan ÇELİK 3)Müslüm ÇOŞKUN 4)Mustafa BİLİCİ 5)Fatih SOYARIK 6)Oktay CANKESEN 7)Kemal CENGİZ 8)Ahmet AKSOY 9)Müslüm AKPEK 1O)sman DEMİR 11)Ramazan TARHAN 12)Cumali BUDAK 13)Ziya Eren KARADENİZ 14)Müslüm AKPEK 15)Mahmut KÜÇÜK 16)Zeynel KÜÇÜK 17)Mehmet KARAKAŞ 18)Fatih kurt Daha ismini sayamadığım bir çok site büyüklerimizle iştişare toplantısı yapılmalıdır...
smpolat Üye
sevgili şükrü çiftçi arkadaş: evvela gerek bu siteye vermekte olduğun emek ve gerekse nizipin geleceği hakkındaki düşüncelerin için ayırdığın zamandan dolayı seni kutlamak isterim.ben uzun zamandan beri bu siteye üyeyim fakat öyle her girdiğimde bişeyler yazayım yada birileriyle tartışma konusu açayım gibi bir lüksiyatta görmüyorum kendimi ayrıca uzun ve güzel günlerimin geçtiği, yılda en az birdefada olsa gelip ailemi gördüğüm nizip hakkında haberler,düşünceler,yapılanlar en azından niziple ilğili olup biteni takip etmek için bu son bir aydır sık girmeye başladım. açmış olduğun konu hakkında küçük olduğunu düşündüğüm bir eleştirim var.umarım gurbetteki bu abini yanlış algılayıp olumsuz düşüncelere kapılma olurmu sevgili kardeşim. https://nizip.com/forum/konu/30597?page=1 bu linkteki aşağıdaki iki mesajından yola çıkarak birşey sormak isterim. ---bır sitenin admini veya yönetici olmak küfür içermediği halde bende yazdıklarınız silerim yada editlerim demenizi sebepmidir. bende bugünkü konuyu okuyunca kendi kendime acaba (hatta biraz düşündükten sonra tekrar acaba! )demek zorunda kaldım. 1- O zaman benim de yetkim var silerim mesajlarınızı yusuf bey........ benim konuma yorum yapma dedim...diğer konularda olumsuz yazıyorsunuz dedim........ ben çelişmiyorum kendimle çelişen biri varsa o da sensin belki bu ağız kalabalığın yüzünden Amerika da duruyorsunuzdur. __________________ Ne KraLına Giderim Nede ALayına , Bir Durum Varsa KraLıda GeLir Ayağıma ALayıda.. Oğlum olana kadar KRAL benim 2- Siz saçmalıkların en güzelini yapıyorsunuz yusuf bey...inceldiği yerden kopsun bende sizin uslubunuzla yazacağım artık..bazen paçayı yırtmak için saçmalamaların diyorsun...Ama sizle muhatap olmaya bile değmez bundan sonra yazacağınız mesajları editlerim bende..........içinizde yara olsun o yazdıklarınız.......... __________________ Ne KraLına Giderim Nede ALayına , Bir Durum Varsa KraLıda GeLir Ayağıma ALayıda.. Oğlum olana kadar KRAL benim
akhenaton Üye
Mustafa Bilici'ye katılıyorum. Bir çok kişinin iş ortamı değişti ve çalışma şartları değişti ve uğraş alanları çok çeşitlileşti. Nete girip yazmaya çok fazla vaktimiz olmuyor. tabi ki tek sebep bu değil, bununla birlikte sanal birlikteliğin dışına çıkamadığımız için kopmalar başladı, eski samimi ve sıcak ortamları oluşturamadığımız için bir nevi gözden uzak kalmakla gönülden de uzaklaşıyoruz galiba... mustafanın da dediği gibi çay ve piknik toplantıları tertib edilebilirse üyeler arası bağın daha güçleneceği kanaatindeyim. Belki bu toplantılara eskisi gibi katılım olmayacak ama en azından katılanlar açısından istifadeli olacağını düşünüyorum. Farkındaysanız Nizip eski Nizip değil sanki, manevi havasını ve o doğu kokan iklimini kaybediyor yavaş yavaş, gelişen teknoloji, zor yaşam şartları, çoğalan arabalar, artan korna sesleri , şifrenin para olduğu bir devir ve daha birçoğu..... Bence de bir köy havası solumalıyız artık..
fsoyarik Üye
Nizip için nizipli için neler lazım ne güzellikler lazım onun kavgası ve kaygısını taşımadıgımız sürce boş beleş laflarla siyasi kavgalarla bir yere varılmayacagını hemşerilerimin kardeşlerimin tektar algılayarak günlük bir katılım veya paylaşım ilede olsa herkesin katılmasında fayda var zira yarın evlatlarınıza ve torunlarınıza bırakacagınız bir DÜNYA VAR BU SİTEDE LÜTFEN KAVGA EDEN insanlar ile KAVGA EDİLEN MESELELERİ ÖNPLANA ÇIKARMADAN BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLALIM
Orhan Çelik Üye
Aslında sizleri özlemedim desem yalan olur,hepiniz gözümde tütüyorsunuz, lakin şu yoğunluk beni harab etti saçlarıma ak düşürdü,belimi büktü vs vs :) Bu arada Şükrü kardeşimizin sesine kulak verin ve biraz canlanın, ne bu ya sanki ölü topragı var üzerinizde,bakmayın bize biz yaşlandık :)
nizipli01 Üye
herkes yerinde ama kimse demiyoki bir toplananım
YakisikliAntika Üye
Gercektende bu qunlerde nizip.com sessizliqe burunmus.Kimseler yok in cin cirit atiyor.Bu sessizliqe bir son vermek lazim.
fsoyarik Üye
Soygalarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cali Üye
Siteyi bu hale getirdik duzene soktuk diyenlerden degilim. pek fazla zamanim olmadigindan dolayi giremiyorum. Insallah isleri yoluna koyim diyecem ama hic bir zaman istendigi gibi gitmiyor isler.. Birazda kirginligim var acikcasi.. Bazilari kullaniyor nizip.com'u cevre edinip dostluk kuruyorlar alacaklarini aldiktan sonra yok o sitede bu var su var diyip kiviriyorlar. Yani artik gercek dostluklar kurmaya insan tedirgin oluyor.. bunun gibi orneklerin yuzunden diger durust dostlarimizda zarar goruyor... 3 kisi birlessin mehmet akpek abimizi yada kasim abiyi arasin mutlaka 4. kisi bu degerli abilerimiz olur.. yani sozun ozu 3 e bese bakmayin onemli olan devamliliktir.aafffffffffff Keske Nizipte Olsam..
felsefefe Üye
Kıymetli şükrü yazdığın konu ve düşüncen güzel. Hata bu siteyi ben düzelttim site de en çok ben önemliyim diyen kişidedir. Site Nizip insanın ortak malıdır. Zaten Ben önemliyim deyip ortaya çıkan sonrada bir şekilde küsen kişi istediği ve hedeflediğini almayınca senin dediğin gibi şu bu deyip kenara çekiliyor. Ancak uzun yıllar devam eden Derviş ve Gökhan kardeşlerim eleştirim dışındadır. İsim izim yazmak gerekiyorsa Ramazan Kardeşim sitede yazmaya devam ediyor Fatih ağabey her zamanki gibi dimdik ayakta. Muhalif arkadaşlar olmayınca kavga da olmuyor doğru. Müslüm Akpek ve Mahmut Küçük ağabeyleri hepimiz özlüyoruz. Soyları da tükendiğinden bundan sonra bir şey yazarlarsa fazla eleştirmeyeceğimiz konusunda ümitde verebiliriz. Hem Admini de fazla üzmeyin ara sırada teşekkür moral falanda vermeyi ihmal etmeyin. Adamın kalbi var. Unutayım demeyin.
Ahmet karadag Üye
Dostlar, Uzun süredir bende yazmıyorum.Ama neden yazmadığım konusunu da dostlar biliyorlardır.Bazen gönül kırgınlığı insanı uzaktan izlemeye mecbur ediyor.Ne yapalım?Allahtan hayırlısı...
fsoyarik Üye
Galiba zeugmadan antik eser çıkması lazım yada yemek toplantısı selamlar
HakanSahin Üye
Bende Burdayım.Hergün Sabah tam bir saati ayırıyorum.Bu kadar açılan konular nasıl taşınıyor ilanlar onaylanacak konular vs.Hep sesini çok çıkaranları yazmışsınız listeye. illa kavga edenler sert tartışmalara girenleri saymaya gerenk yok.
nizipli_mehmet Üye
HakanSahin;236032 wrote:Bende Burdayım.Hergün Sabah tam bir saati ayırıyorum.Bu kadar açılan konular nasıl taşınıyor ilanlar onaylanacak konular vs.Hep sesini çok çıkaranları yazmışsınız listeye. illa kavga edenler sert tartışmalara girenleri saymaya gerenk yok.
abi sitede var oldugunu belirtmek için illa bi mesaj konu açmak gerekli herhalde... İş yerinde bende her fırsat buldukça konuları mesajları resimleri resim yorumlarını onaylıyor bozulan konuları duzeltıyorum illa ki mesaj yazmak gerektiğini bilmiyordum...
fsoyarik Üye
Gençler mesaj atmak ayrı bir olay katılıcımcılık ayrı bir olay Mesele gözden ve gönülden uzak kalma olarak algılansa daha iyi olur sanırım bazı kardeşlerimizin işi çok bazı kardeşlerimiz ana prensiplerine ters düşen bir çizgiye gelmek istemiyor veya bazı insanlarca getiriliyor Amma her ne olursa olsun ilçemiz için ne lazım neler yapabiliriz nasıl bir güç olabiliriz yapılacak işlere nasıl odaklanabiliriz bunlarıda yaparken kırılmadan incinmeden kırmadan incitmeden herkes her kulvarda birbirini sevmesi ve sahip çıkması lazım diye düşünüyorum Örnek verecek olursak bir NİÇET çok işlere vesile olmaya ve birlik beraberlige sevk etti bizi Kıssa ve öz olarak dememem şu ki NİZİP COM PARİLER VE CEMAATLAR ÜZERİ BİR OLUŞUM bu oluşumu her geçen gün daha fazla kökleri uzun ve kalıcı olmak üzere büyütmek lazım bazı kardeşlerimiz bunu anlamadıgı için yerli yersiz siyasi ve içtimai tartışmalara girdi ve gönül koydu BİZ ÇOK İNSANIZ AMMA YOLUMUZ BİR Selamlar
musaeken Üye
her ne kadar kıdemli abilerden olmasam da şükrü kardeşin mesajı beni de duygulandırdı.Bir zamanlar iyi-kötü anılarımızın olduğu bu güzel platformu ihmal etmemek gerekir.bende uzun zamandır sadece arada bir kontrol etmekle idare ediyorum.Ama bundan sonra daha çok zaman ayıracağım.Ne de olsa adminin üzrimizde hakkı var.Her kese selamlar.
mehmetnizip Üye
Güzel bir komuya temas etmiş şükrü bey,malesef her şey ilk gün ki heyecan gibi devam etmiyor, bundan olsa gerek ki sitede yeni güncellemelerle yenilenmeli ve okuyucuyu meraklandırıp süreklilik yaptıracak konu ve haberlerle ilgi cekici hale getirilmeli.Bana her konuda bu mesaj panosu acılmıyor,chat yapamıyorum, arasıra giriyorum mesaj panosu acılırsa şahşıma nadiren :) yorum yazabiliyorum yoksa biraz ilçe haberleri okuyorum ve canlı görüntü seyriyorum özlem gideriyorum :) radyo çalıyor ve masa altı yaparak işimi yapıyorum,iş yoksa başka sitelere giriyorum.Radyo da biraz daha yöresel müzik çalarsanız sevinirim.
coskun Üye
Seçim yakın site yine şenlenir. Bu hal fırtına öncesi sessizliktir. Hem bu hal aslında kopan fırtınadan sonra denizin dinmesidir. Bir referandum süreci atlattık... Belki bazıları tahminlerinde yanıldıkları için veya görüşleri kendilerinden başkasını etkilemediği için yazmıyor olabilir. ama yeni bir fırtına yaklaşıyor ve durgun dalgalar tahminimce yeniden çalkanacak. Günlük üyeler, huzinin dediği gibi tek atımlık kurşunu bulunanlar yeniden sahneye çıkacak. Kimse merak etmesin. Peki böyle mi olması lazım. Hayır bunu yapanlara asla fırsat verilmemeli. Maalesef öyle bir hale geldiki. Siyasal iktidara gönül verenlerin yazıları nedeiyle site taraf olmakla suçlanıp, kendileri her türlü aşalayıcı ve hakaretvari yazılarını yazmaya devam ettiler. Alaycı yazılar. vatan hainliği vs. Ben bile site taraf denmesin diye birçok konuya cevap vermekten imtina ettim. "Site taraftır " diyenlerin hiçbiri meydanda şu an yok. Onları kovan mı oldu. Yazma diyen mi oldu. Aksine her türlü müsamaha gösterildi. Hem onlar gitti hemde birçok muhatabı küstürerek gittiler. Bundan sonra da pek dikkate alınmalı böyle şahışlar. Bir atımlık mermi ile vurkaç yapanlara itbar edilmemeli. Şunu da yazmakta fayda var. Kimse tamamen kopmaz siteden, kopamaz. Bi daha yazmam ve girmem diyenlerin çogu eminim ki takip ediyor. Kimsenin kuşkusu olmasın, site bir günlük site değil.
fsoyarik Üye
kareşimin yazısı için çok teşekkür ancak Nizip belediyesini hergün burada görmek istiyoruz vallahi hepinizi çok özlüyoruz Selamlar

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim