Aslında konu tartışma boyutundan çıksın diye bekliyordum sanırım anayasa oylama çalışmasından fırsat bulurlarsa belediyeden yetkili kardeşlerimiz bir cevap verirse çok seviniriz
ZİRA NİZİP STADYUMUNUN BAŞKA YERE TAŞINIP BOŞALAN YERİN DEGERLENDİRME ZAMANI GELDİ SANIRIM
Selamlar
Sorunlarımız Önerilerimiz
Top Sahasi!
Zihniyeti hep karalama olanları ademe mahkum ediyoruz.
Bir kere elinize sağlık deyin bin kere olmadı deyin. O zaman eyvallah.
Siz hep olmadı diyenlerdensiniz. (yorumcuların çoğunu tenzih ederim)
El ele verin istediğiniz eleştiriyi istediğiniz yorumu yazabilirsiniz.
Ne derseniz deyin ne yazarsanız yazın cevap alamayacaksınız.
Hem kendi sorularınıza cevaplarınızı veriyorsunuz zaten daha ne demeli?
İki de bir niye cevap vermiyorsunuz demeye de hakkınız yok.
Meclis Dilekçe Komisyonu değil burası.
Kimse her sorduğunuza cevap vermek zorunda değil.
AKP'ye Nizip'te Belediye seçimlerinde oy verdim, daha da verirmiyim Allah bilir, şartlar değişir belki birgün Recep Tayyip Bey'e de, Gül ve Gülencilerle vermek zorunda kalacağı mücadele halinde yanıdan da olabiliriz fakat konuya dönersek 16 yıldır İstanbul'da yaşıyorum, hiç oy da vermedim ama İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2 etkinliğini takdir eder sitayişle de hep överim;
İstanbul belediyeleri neredeyse istisnasız her ilçede, harika Kültür merkezleri yapıp, gariban halkın rüyasında göremeyeceği ses veya görsel sanatçıları bu Kültür merkezlerinde periyodik olarak izler, ruhunu bedava tatmin eder, bunun yanında Park ve bahçeler müdürlüğü ise neredeyse bütün İstanbul ve mücavir alanlarda harika peysaj çalışmaları yaparak yol kenarlarını çimleme ve nadide çiçeklerle Avrupai havaya soktu! Bir de halkımız güya müslümanız ya(?); her türlü atık maddeyi gelişigüzel etrafa atmamayı öğretebilsek güzel ve temiz şehirlerde yaşayabileceğiz. Bir insan veya inancı toptan kötülemek inkarcılık ,herşeye rağmen aşırı övmek de Nizip tabiri ile yağcılıktır:) Yapılan iyi işi övmek, yalnışı ise söylemek gerek. Buradaki arkadaşlar nedense şuuraltı refleksi ile olması gerekenleri hatırlatanlara bile Muhalif yaftası yapıştırıyor.
Bu şehirde sizler yaşıyorsunuz ve bizler belki yılda birkaçgün sıla hasretiyle geliyoruz, ideal Nizibi dilemek herkesin hakkı olmalıdır. Nizip Belediyesinin civardaki çok güçlü AKP'li belediyelerden teknik bilgi, Hükümetten de maddi imkan alması çok kolaydır. Bu durumda akıl vermek ve güzeli tavsiye etmek de hepimizin görevi olmalıdır.
Bunu kac defa yazdik?! 'Vazifeli olanlarin sorumluklarini yerine getirmesi 'LUTUF' DEGILDIR!'
Nesine niye tesekkur edelim?!
Gorevlerini tam olarak yerine getirseler hadi kabul ettik. Hem gorevini yapma hem de takdir bekle!!!!
Her zamanda sporun ruh ve beden sagligi icun nekadar onemli oldugu bilinmekle beraber gunumuzde bunun onemi inkisaflarla daha da netlik kazanmistir. Hele genclerimizin bilgisayar karsisinda zaman harcamasi ve oteden gelen kahveye tikanmasini da dusunursek bu tur yerlere ihtiyacimiz.....
Lafi uzatmanin manasi yok, herkes ama istisnasiz herkes olaya vakif! Dogrular iktidar sahiplerinin isine gelmezse yafta hazir tabii.
Bizler elbette tarafsiz degiliz, olamayiz, hem kendimiz hem de gelecegimiz icin, daha yasanabilir Nizip icun.
Nicet'i bu konularda da duyarli olmaya cagiriyorum.
sporun ruh ve beden sağlığı için ne kadar gerekli olduğu inkar edilmez bir gerçek.fakat yaralamadan,inkar etmeden,çamur atmadan muhalefet yapmak lazım.öyle işkembeden sallamakla olmamalı bu işler.eğer eksiklik varsa hep beraber,adam gibi muhalefet yaparak,proje üreterek, belediyemize ve ilgili kimselere destek olmak lazım.(tabi amaç ilçemizi güzelleştirmek istemekse)ama banane belediyeden,banane nizip ten,ben çamurumu atarım gerisi beni ilgilendirmez diye düşünüyosak bu muhalefet değil,çirkefliktir.buradaki herkes yeri geldiğinde belediyenin eksiklerini yazıyo.benimde yazdıklarım var,kaldırımlar ve nizip in içindeki delik deşik yollar hakkında.ama dediğim gibi;münasip bir dille anlatmak lazım.aksi halde tepki verilir doğal olarak.ondan sonrada çıkar dersinizki;sırf muhalifiz diye bizi sindirmeye çalışıyosunuz....
Hepimiz imar müdürü, çevre mühendisiyiz ya proje üretip belediyeye akıl verelim:) Belediye Nizipte spor alanlarının yetersiz olduğunu bilmiyormu? Uzun süredir Osmanlı parkına gitmiyordum dün akşam gittim ve gördüm,5 senedir öve öve bitirelemiyen Osmanlı parkında su havuzlarının tabanı çamurdan görülmüyor,çimler berbat halde,çevre temizliği yok.Gençler çimler üzerine uzanmış müdahale eden güvenlik yok.
Bir yaz geçmiş üzerinden bırakta ayda bir temizlenen havuzların içerisinde çamur biriksin, bu sıcakları çeken çimler biraz yıpransın. Ha bir de başkanın dediği gibi halka dokunmayın kardeşim, nere istese oraya otursun :)mehmet karakaş;235030 wrote:Hepimiz imar müdürü, çevre mühendisiyiz ya proje üretip belediyeye akıl verelim:) Belediye Nizipte spor alanlarının yetersiz olduğunu bilmiyormu? Uzun süredir Osmanlı parkına gitmiyordum dün akşam gittim ve gördüm,5 senedir öve öve bitirelemiyen Osmanlı parkında su havuzlarının tabanı çamurdan görülmüyor,çimler berbat halde,çevre temizliği yok.Gençler çimler üzerine uzanmış müdahale eden güvenlik yok.
proje üretmekten kastımı basbayağı anladın sen mehmet.
Hatalari qormek kolaydir,marifet o hatalari basa kalkmak deqil,nasil o hatalari kapatabiliriz olmali...
bizde o yok malesef arkadaşım.bizim siyaset anlayışımız ''ben yapatımsa güzel,başkası yaptıysa güzelse bile çirkin''biz hemen çamur atarız.tutmasada izi kalsın.
Hele şu kastını anlatda anlayalım:) Vatandaşın görevi proje üretmekmi? Kötü olan hiç birşeyi eleştirmeyecekmi? Eleştirirsede proje üretmek zorundamı:)hasan tekçe;235038 wrote:proje üretmekten kastımı basbayağı anladın sen mehmet.
osmanlıparkı yapılmdan önce sonra tam karşı sokakğında oturdum o eski halini hiç iyi değildi. yeni hali çok yol kat edilmiş durum da zaten adminin konuyla ilgili resimleri herşeyi net olarakortaya koyuyor. bir de eski halinin resimleri bıraksa daha da güzel olacaktı. İkinci konu nizip bir sportif alanı yok yok yok bu çok eksik bu tür eksikler her aksam nizip kahvelerinin doluptaşmasına yarıyor gençlerin bu ihtiyaçlarını gidermekde yetkililerin görevi ,park nizip için çok güzel oldu ama daha güzel olurdu daha da ayrıntılara inilerek daha aktif kullana bilirdik buna şükür diyenlerdenim.
eleştirmek ayrı birşey,çamur atmak ayrı.hiç iyi olmadı demek hem hizmeti inkar etmek,hemde çamur atmaktır.fakat,olmuş ama şu eksikliklerde var,bunlarda düzeltirlirse daha iyi olur demek ise eleştiri olur.
proje üretmeye gelince,mehmet ciğim senin ve benim mensubu olduğumuz görüşün her zaman bir söylemi vardır.''her şeyi devletten beklememek lazım''diye(özellikle ülkemizi çok ilgilendiren bazı konularda.)sence herşeyi birilerinden beklemekmi lazım,yoksa bazen fikir beyan etmek,görüş sunmakmı lazım.eğer amaç memleketimiz için güzel birşeyler yapmak ise,ben fikirlerimi söylerim.malumun olduğu üzere bu siteyi belediye personelide takip ediyo.belki onların düşünemediği birşey burda bizlerden birilerinin aklına gelir,burda söyler ve söylediği şey bakarsın belediyeye ilham olur ve yapılır.proje üretmekten kastım buydu.yoksa işi gücü bırakıp belediyeye projemi üreticeez.nizip sözkonusu olunca benim içim parti marti biter.ben memleket faydasına kim ne yapıyosa onun safında olurum.körü körüne siyaset hiç kimseye fayda getirmez,aksine kutuplaşmaya ve hizip e sebep olur.falanca partili olmak,diğer partilerin yaptığı hizmetlere burun kıvırmak değildir.yapıcı eleştirmek lazım ustacııım.
Yazilanlari toparlarsak:
1- Onceden var olan 'top sahasi' YETERSIZDIR
2- Yapilacagi soylenen yeni yerler halen ortada yoktur!
3- Herkesin ortak kanaati sportif alanlarin gereksinimi yani su an OLMADIGI
4- Yapilmis olan parkin maalesef cercop icinde kohnemis oldugu.
'Admin' nasil bir degerlendirme icinde anlamak mumkun degil. Parkin icleracisi halini zamana gore normal gostermek nasil bi zihniyetin sonucu? Aylik temizlik yetmiyorsa haftalik hatta gunluk yaparsin!!!!!
Vatandasi egitmek kimsenin haddi DEGILDIR! Hele yoneticilerin boyle bir bahanenin arkasina saklanmasi......
Vatandas cop te atar cimenlere de yatar! Hatta kazma kurekle saldirir, siz onlarin bekcisi degilsiniz, akil vermek de size dusmez!
SIZIN GOREVINIZ 'HIZMET' ETMEKTIR, SIZI ORAYA HIZMET ICUN GETIRMISLERDIR.
Yaptiklarinizla dunyanin eniyisini bile yapsaniz ki, Nizip buna fazlasiyla layiktir, kimsenin size "TESEKKUR ETMEK' ya da SIZI TAKDIR ETMEK zorunlulugu yoktur!!!! Ama belediyenin bunlari yapmak zorunlulugu vardir!
Yok camur atiyormusuz, yok muhalif oluyormusuz:)))) Nerdeyse o havuzcuklara 'camuru' bizim attigimizi iddia edecekler:))))
Muhalifiz kardesim, tarafiz elbette!!!!
Gencler icun tarafiz, Nizip icun tarafiz, var mi otesi?
Onlarin qorevi hizmettir ama milletin qorevide yapilan hizmeti takdir ve quzel kullanmasidir.Millet kullanmasini bilmiyorsa bu milletin ayibidir.belediye quzel bir park yapmis aksamlari veya qunduzleri kiz arkadasinla,ailenle qidelecek tek yerdir ama eqerki havuzlar kirlenmisse bu havuzlar cinler tarafindan kirletilmedi bunu yapanlar halkimizdir.Belediyeninde oraya hizmetli atamasi lazimdir 7/24.
Milletin 'gorevi' olmaz! Kimse milletin bekciligine kalkismasin. Insanin cevre duyarliligi varsa gordugu yanlisi yapana soyler ama bu ONUN KANUNU GOREVI DEGILDIR! Sadece kendi insani durusudur ki, bunun boyle oldugunu herkes bilir. Sirf yandaslik yapmak icin zirvalamaya bi de kilif uydurmayin! Mesele genclerin gelecegi, mesele Nizip'in gelecegi!YakisikliAntika;235266 wrote:Onlarin qorevi hizmettir ama milletin qorevide yapilan hizmeti takdir ve quzel kullanmasidir.Millet kullanmasini bilmiyorsa bu milletin ayibidir.belediye quzel bir park yapmis aksamlari veya qunduzleri kiz arkadasinla,ailenle qidelecek tek yerdir ama eqerki havuzlar kirlenmisse bu havuzlar cinler tarafindan kirletilmedi bunu yapanlar halkimizdir.Belediyeninde oraya hizmetli atamasi lazimdir 7/24.
BUyrun yusuf bey Yakışıklı antikaya verdiginiz cevap bu bizler bu sitede yönetciyiz bu uslup bizi gerçekten çok rahatsız ediyor.
İşte verdiginiz cevaptan alıntı siz kültür seviyesi olan bir insansınız bunu fatih bey olarak degil sitenin bir yöneticisi olarajk söylüyorum bu nasıl bir uslup söylermisiniz ve karşı tarafı gerip sitede tarışma ortamını biz istemiyoruz konuyu tarışınız lütfen insanları degil siz yine konu başlıgı ile insana resmen hakaret etmişsiniz
// Sirf yandaslik yapmak icin zirvalamaya bi de kilif uydurmayin//
Bu boyle gider ama:))))) Bu cumlenin acilimi = Ortaya soylenen ve isteyenin ustune alabilecegi ve 'bence' zirva olan soylemlere 'kilif' bulunmasini 'yine ben' dogru bulmadigimi SOYLUYORUM! Muhatap olmak istemeyen ya da sozu ustune almayan 'senin husnu kuruntun' der, ya da basar kalayi! Ustune alinan 'asil 'zirvalayan sensin cunku...' diye devam eder!!!!!fsoyarik;235324 wrote:BUyrun yusuf bey Yakışıklı antikaya verdiginiz cevap bu bizler bu sitede yönetciyiz bu uslup bizi gerçekten çok rahatsız ediyor. İşte verdiginiz cevaptan alıntı siz kültür seviyesi olan bir insansınız bunu fatih bey olarak degil sitenin bir yöneticisi olarajk söylüyorum bu nasıl bir uslup söylermisiniz ve karşı tarafı gerip sitede tarışma ortamını biz istemiyoruz konuyu tarışınız lütfen insanları degil siz yine konu başlıgı ile insana resmen hakaret etmişsiniz // Sirf yandaslik yapmak icin zirvalamaya bi de kilif uydurmayin//
ortaya laf söyleyip isteyen üstüne alır isteyen almaz diyerek ZIRVALAMA demenizi dogru bulmuyorum, lütfen dha ılımlı hakaret içermeden yazınız
Guzel abim, bu cumlenin icinde herhangi bir HAKARET KELIMESI YOKTUR!!!! Neden zorluyorsun?::)))) Aslinda tatli adamsin da 'is inada bindi':))))) diyorsun!fsoyarik;235335 wrote:ortaya laf söyleyip isteyen üstüne alır isteyen almaz diyerek ZIRVALAMA demenizi dogru bulmuyorum, lütfen dha ılımlı hakaret içermeden yazınız
sayın üyemiz karşındaki adama ZIRVALAMA diyorsun siz iyimisinzi lütfen aklınızı başınıza alın arık bu ülkede insanlar bu gibi kelimeler yüzünden kavga edip bir birini dogruyor siz aydamı yaşıyorsunuz yoksa dalgamı geçiyorsunuz bizimle
İnsanlara hakaret etme diyoruz pes diyorsun adama zırvalama fazlasıyla üstüne alabilirsin ne bu ifadeler ya yazıyorsanız düzgün yazın yada kimseye hakaret etmeden yazın
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Tamam abı pes ettııım, bu defa kesınlıkle pes ettım!!!!!
Apacıkda yazıyorum 'ben bu fatıh bey yuzunden artık bu sıtede yaz mı ya cagım'
fatıh bey dahıl herkım benden rahatsız olduysa herkesden avf u magfıret dılerım!!!!!
Soyledıgınız ve soylecegınız her turlu sımdıden aldım kabul ettım!
Vallahı bıllahı pes etttııııım!!!!!
Herkese hayatta basarılar, allah sızınle olsun.....................
Tipik bir yıldırma stratejisi ile siteyi çatlak ses çıkmayan, belli bir görüşün hakimiyeti altına alma çabaları:( Bence kalıp mücadele etmek evladır Yusuf kardeşim....
Mahmut bey adam kaç gündür itici konuşuyor siz tartışmaya girmeyin
ben bir şahıs olarak degil yönetici olarak uslubunu yumuşak kullanması için ikaz ediyorum buda bizim hakkımız
eger bir yöneticiye bu hakkını kullandırmamak için yıldırma politikası diyorsanız asıl bu yıldırma politikası
Siz yaşça büyüksünüz size düşebn vazife Bey efendiye Arkadaşım burası bir güneydogunun ilçesinin sitesi USLUBUNUZDA TÜRK KÜLTÜR VE AHLAKINA YAKIŞMAYAN İFADELER VAR fatih bey sizi ikaz ediyor sitede tartışma ortamı olmasın diye lütfen ikaza uyun demenizi beklerdik
Şimdi bu bey efendi Üyemize ZIRVALAMA diyecek ben bir yönetici olarak ikaz edersem bunu adı yıldırma politikasımı olacak
Lütfen
Yusuf bey ben kimseye yandaslik yapmiyorum,yapmak qibi bir niyetimde,ihtiyacimda yok cunku inqilterede yasiyorum,Sizin uslubunuzda cok cirkin ne demek zirvalamak????Bir insanin konusma tarzi o insan kendisini ele verir.YusufSerce;235319 wrote:Milletin 'gorevi' olmaz! Kimse milletin bekciligine kalkismasin. Insanin cevre duyarliligi varsa gordugu yanlisi yapana soyler ama bu ONUN KANUNU GOREVI DEGILDIR! Sadece kendi insani durusudur ki, bunun boyle oldugunu herkes bilir. Sirf yandaslik yapmak icin zirvalamaya bi de kilif uydurmayin! Mesele genclerin gelecegi, mesele Nizip'in gelecegi!
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.