Sorunlarımız Önerilerimiz

Dutlu Kavşağı Otoban Nizip Girişi kavşak (trafik kaza ları)

Enver Üye
Bir nizip'li olarak bunu üzülerek söylüyorum bugün otoban gişesinin şuan ki yerinde olmasının tek bir sebebi var. O da ilçemizin sahiplerinin ilçemizin çıkarlarından önce kendi çıkarlarını düşünmeleridir.şehrimiz hızla büyümekte ve gelişmektedir ama halkımız bunun farkında değil ne yazık yöneticilerimizde ya farkında değil yada görmek istemiyorlar bu gelişimi... çünkü bazı semtlerde gerek alt yapı bozuk gerekse de sokaklar yürünmez halde bu sorunları düzeltmek için çalışmaları gerek...
nizipli_mehmet Üye
sitemiz bi çok konuya öncülük etmişti fakat bi bu konuya yetkililer el uzatmadı...
müslüm akpek Üye
Anladığım kadarıyla Nizip, Birecik tarafına doğru büyüyecek yada büyütülecek, onun için otoban çıkışı oraya yapıldı, ama eski Nizip hiç düşünülmedi.
admin Yönetici
Bu videoyu internette buldum. Seyretmesi son derece üzücü olsada konunun önemini belirtmesi açısından burayada ekliyorum. Belki kavşak yapılması sürecine hız kazandırır.
Dailymotion üzerinde aç
müslüm akpek Üye
Bu video 2009 un 4 üncü ayında yüklenmiş, o zamandan beri bu kavşakta onlarca kaza ve ölümler oldu, şu an kavşağın durumu nasıl değişen birşey oldumu.
servet BÜYÜKTEKE Üye
Bu tür kavşaklar ülkemize yakışmıyor ,Türkiyenin her yerinde bu tür kavşaklar, ışıklar konuyor bu yanlışa kim dur? diyecek standartları ne zaman yakalayacağız.
pusula Üye
düzelir inşallah düzelir karamsarlığa kapılmayın
bilal bakır Üye
Sarı, D -400 Bağlantı Noktasını İnceledi Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Yakar, Nizip Radyo Televizyon Yönetim Kurulu Başkanı Osman Alpaslan ve Fevkani Mahallesi Muhtarı İbrahim Halil Polat ile birlikte önce D- 400 Devlet Karayolu’nda yapılan Duble Yol çalışmalarını hemen ardından D -400 Bağlantı noktasında Köprülü Kavşak ve Demiryolu İnşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şantiye Şefi Seyhan Erdoğan’dan bilgi alan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı yaptığı açıklamada Duble Yol çalışmalarıyla ilgili bir çok yerde çalışmalar yapıldığını bu kapsamda Sanayi Sitesindeki Kavşak Çalışmaları, Devlet Demir Yolu çalışmaları ve D -400 Köprülü Kavşak çalışmalarının gece gündüz demeksizin sürdürüldüğünü kaydetti. Milletvekili Sarı ve İnşaat şefi Seyhan Erdoğan ile yaptığı incelemelerinin ardından, Nizip ilçesi Karkamış yol ayrımına kadar olan yaklaşık 3 bin metrelik bölümün büyük oranda tamamlandığını belirterek, Tut’ luk mevkisindeki Köprülü Kavşak çalışmasının devam ettiğini çalışmaların bu yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti. Nrt sayfasından aldığım bu habere göre en azından bir bağlantı noktası köprülü kavşak olmak üzere. Acaba otoyol bağlantı yolunun eski bireck yoluyla kesiştiği kavşakta durum nedir?
Nrt Üye
Resim kaynağı
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ; Köprülü Kavşak Projesinin uzun uğraşlar sonucu Nizip’e kazandırılan bir hizmet olduğunu belirtti. Özellikle Şanlıurfa -Gaziantep Otoyolunun bir parçası olan Nizip Bağlantı Yolu’nun Nizip’in doğusundan verilmesi ve geçişinde Nizip Bağlantı Yolu’nun, Dutlu Yolundan Hemzemin Geçit olması nedeniyle sıkıntı yaşandığını belirten Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Nizip –Dutlu Bağlantı yolunda bu güne kadar yaşanan sıkıntıların sona ermesi için yapılın çalışmada sona gelindiğini söyledi. Kaynak NrtMedya
mozen01 Üye
Gaziantepten Nizip e geldiniz. Şehire bir sanaayinin bir de huzur evlerinin biraz üstten ana giriş var. Şehirler arası tarfğin rahat akması için bu 2 noktaya da köprülü kavşak lazım.
bilal bakır Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Ancak Nizipten uzakta olunca haberde kastedilen mutlu son konusunu anlamak güçleşiyor. Değişik zaman ve yerlerde çıkan bazı haberlerde köprülü kavşağın yapımımın başladığını düşünmüştüm. Ancak bunu teyit edemedim. Şimdi bu habere göre kavşak yapıldı ve bitti mi? yoksa henüz ihale mi edilecek yani onaymı alındı? yoksa parasımı bulundu? Haberi detaylandırabilenelere şimdiden teşekkür ederim..
smpolat Üye
bilal bakır;231882 wrote:Öncelikle hayırlı olsun. Ancak Nizipten uzakta olunca haberde kastedilen mutlu son konusunu anlamak güçleşiyor. Değişik zaman ve yerlerde çıkan bazı haberlerde köprülü kavşağın yapımımın başladığını düşünmüştüm. Ancak bunu teyit edemedim. Şimdi bu habere göre kavşak yapıldı ve bitti mi? yoksa henüz ihale mi edilecek yani onaymı alındı? yoksa parasımı bulundu? Haberi detaylandırabilenelere şimdiden teşekkür ederim..
pardon abiciğim nizipte bir düğün olduğunda kız evinden çeyiz alınır bahsi geçen yoldan torumahmut (dutlu köyü)' a doğru gidilir oradan dönülür çeyiz indirilirdi.bunu nizipte yaşadığım yıllarda hep gördüm ve bunun mutlu sona yani evliliğe atılan bir adım olarak değerlendirdim. sanırım bu köprülü kavşak da aynı hikaye....
mustafasahin Üye
bilal bakır;231882 wrote:Öncelikle hayırlı olsun. Ancak Nizipten uzakta olunca haberde kastedilen mutlu son konusunu anlamak güçleşiyor. Değişik zaman ve yerlerde çıkan bazı haberlerde köprülü kavşağın yapımımın başladığını düşünmüştüm. Ancak bunu teyit edemedim. Şimdi bu habere göre kavşak yapıldı ve bitti mi? yoksa henüz ihale mi edilecek yani onaymı alındı? yoksa parasımı bulundu? Haberi detaylandırabilenelere şimdiden teşekkür ederim..
e-90 karayol otoban girişinde çalışmalar var köprü yapıldı bağlantılar ve asvaltlama çalışmaları var orası yaklasık 3 ay sürecek daha sonra dutlu kavşagına geçilecek
mustafasahin Üye
mozen01;231867 wrote:Gaziantepten Nizip e geldiniz. Şehire bir sanaayinin bir de huzur evlerinin biraz üstten ana giriş var. Şehirler arası tarfğin rahat akması için bu 2 noktaya da köprülü kavşak lazım.
ewet aynen katılıyorum özellikle nizip çat a köprülü kavşak gerek kırmızı ışık koymuşlar uyan yok hele nizip aptalı ışık falan dinlemiyor direk geçiyor
Nrt Üye
Nizip’in çehresini değiştirecek olan Köprülü Kavşak Projelerinin onaylanmasıyla birlikte 2 ayrı bölgede başlatılan çalışmalara devam ediliyor. Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, D -400 Karayolu üzerinde başlatılan Köprülü Kavşak çalışmasında son aşamalara gelindiğini, Dutlu Kavşağında başlatılan Köprülü Kavşak çalışmasının ise yaklaşık 4 ay içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi. Dutlu girişine şu sıralar yapımı devam eden Köprülü Kavşak çalışmalarının daha önceleri Hemzemin olarak yapılmasına karar alındığını vurgulayan Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, ancak Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı’nın yoğun gayretleri ve çabaları sonucu bu bölgeye de Köprülü Kavşak yapılması için alınan karar ve başlatılan çalışmalar bizleri memnun etmiştir dedi. Daha önceleri birçok kez yaşanan ve hafızlardan silinmeyen Trafik Kazalarının sona ermesi bakımından başlatılan Köprülü Kavşak çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte gerek Şanlıurfa –Gaziantep, gerekse Nizip-Birecik bağlantı noktalarının kesiştiği bu bölgede yaşanan sıkıntıların sona ereceğini kaydeden Latif Karadağ, her iki çalışmada yakında tamamlanacak dedi. Haberin Devamı... Kaynak NrtMedya
YakisikliAntika Üye
Ne zaman bitecek acaba?
mozen01 Üye
kış girmeden biter
admin Yönetici
ana yol üzerindeki bitti gibi, dutlu kavşağındakide sürüyor.
admin Yönetici
Kamulaştırmadaki sorun aşılmış gibi görünüyor. Üstgeçidin yapımı sürüyor.
YakisikliAntika Üye
Neden yol yapilirken bu konular bastan halledilmiyor? Illaki birilerinin canimi yanmali veya canindan mi olmalilar? Nasil bir anlayisimiz var bende bir turlu anlayamiyorum...
Nrt Üye
Gaziantep -Şanlıurfa Karayolu Dutlu Kavşağı'nda başlatılan çalışmalara, devam edilirken yapılan çalışmalara bu gün bir yenisi daha eklendi. İnşaat aşaması son bulan ilçe merkezi girişindeki alan asfaltlanma işlemleri böylece start aldı. Konu ile açıklama yapan Kalite Kontrol Şefi Erkân Bakanöz, Gaziantep -Birecik Otoyolu Nizip bağlantı yolunda bulunan, Nizip şehir geçişindeki asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti. Şu an Nizip İlçe Merkezi girişinde asfalt çalışmalarının yapıldığını ifade eden Erkan Bakanöz, şehir merkezi ile ilgili çalışmalarının 3 gün içerisinde son bulacağını söyleyerek, diğer kalan bölgede ise çalışmaların aralıksız devem edeceğini hatırlattı. Dutlu Kavşağı Otoban Nizip Girişi kavşak (trafik kaza ları)
mercidabık79 Üye
güzel bir çalışma nizibimiz gittikçe dahada güzelleşiyor emeği geçenlerden Allah razı olsun.
admin Yönetici
Açılış çok yakın deniliyor.
müslüm akpek Üye
Yakın diyorlarsa seçime az bir süre kala yaparlar, seçim yatırımı yani.
admin Yönetici
Kavşak Bugün itibariyle kısıtlı olsa da kullanıma açıldı. Resmi açılış yapılacakmı bilemiyorum. Sebep olanlardan Allah razı olsun, orası için çok mücadele verildi.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim