Resim kaynağıYıllardır E -90 Karayolu üzerinde hizmet veren Hacı Baba Tesisleri Nizip İlçe sakinlerine dev bir hizmet başlattı. Hacı Baba Tesisleri Kantin yanında oluşturulan bölümde Urfa usulü Ciğer Kebabı yapılması Nizip’te sevinç yarattı. Şanlıurfa’dan getirilen özel ekip sayesinde Şanlıurfa’ya özgü ciğer kebabı yapılan Hacıbaba Tesisleri İlçe sakinlerinin adeta uğrak mekânı olmaya başladı. Tesiste pişirilen Urfa Ciğeri Nizip İlçe sakinleri kadar, E -90 Karayolunu kullanan sürücülerin de damak zevkine cevap verecek
Kaynak NrtMedya
Sırf Urfa usulu diye talep göreceğini sanmıyorum.
Ciğer heryerde ciğer yapmasını bildikten sonra.
Bunca yıldır Gaziantepin olan ciğer kebabı bu saaten sonra Urfanınmı olacak.
Bu işi yapan Nizipliyse sorun yok, müşteri çekmek için öyle yapmıştır.
Ama urfadan gelipte yapıyorsa bu vahim. Okadar ciğerci var Nizipte
Subutay;232358 wrote:Nizip usülünün suyu mu çıkmış? Memleketini seven gitmesin. HAYRET BİRŞEY!!!!:mad::mad::mad:
Böyle düşünme hayret ettim fatih:) Her yörenin ayrı bir yemek kültürü vardır,buda gelişen ve büyüyen şehirlere yayılır, bence bunda kızacak birşey yok.
mehmet karakaş;232476 wrote:Böyle düşünme hayret ettim fatih:) Her yörenin ayrı bir yemek kültürü vardır,buda gelişen ve büyüyen şehirlere yayılır, bence bunda kızacak birşey yok.
bu NRT şu şanlıurfa sevdasından vazgeçemeyecek galiba.yav arkadaşım ciğer kebabının neyi urfaya ait allah aşkına.sizin bu küçük tike dediğiniz ciğer kebabı zaten nizip e ait değilmi.bizim ciğer kebabımızın iri tike olalı kaç sene oldu.oda nzip in saygıdeğer insanlarından kaynaklandı.lafa bir başlar''üle yorum antebe gidiyn aha ciğerin her bir tikesi aa bınca(orada eliyle tikenin büyük olduğuna dair bir hareket yapar).nizip iri tikeye başladı bu defa urfanın ufak tikesi övülmeye başlandı.yav urfa bizim zaten herşeyimize sahip çıkıyo,fıstık,baklava,hatta bir ara yemeni vvvvs vs...yav birazda memleket esnafına önem verin ayıp yaa.
Ula yorum yiyinde keyfinize bakın keyfinize,Nizibin yarısı zaten urfalı değilmi.Ben şimdi Nizipte olsam şimdi bu saatte gider bir tane dürüm bir tanede içi peynirli üstü fıstıklı künefeyi yer gelirdim. Ben malı götüreyimde ister Nizipli yapsın ister Urfalı banane.Niziplilerin başına kül mü yağdı onlarda yakın bir yerdeki tesiste açsınlar.Tohoo.