NİZİP BEDENSEL ENGELLİLERİ KORUMA DERNEĞİ TARAFINDAN ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISYLA 21 MAYIS 2010 GÜNÜ SAAT:21:00 DA KAPALI SPOR SALONUNDA BİR KONSER DÜZENLENECEKTİR. ÖNCELİKLE TÜM HALKIMIZI BU KONSERE DAVET EDİYORUZ.
KONSER
KALENDER SEZER
FOLKLOR GÖSTERİSİ (H.E.M FOLKLOR EKİBİ)
EMRULLAH ELÇİOĞLU
HASAN SAĞINDIK
BU KONUYU ACMAMIZIN BİR SEBEBİDE BU PROGRAMA SPONSOR OLUP DERNEĞİMİZE KATKIDA BULUNMAK İSTEYENLEREDİR. SPONSORLARIMIZ REKLAMLARINI YAPMAKTA SERBESTLERDİR.
MÜRACAAT İÇİN : 0 541 214 78 27 ( ABDURREZZAK PAMUK NİBED BAŞKANI)
nizipnibed@hotmail.com (not bırakabilirisiniz)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Konser---nizip bedensel engellilerden konser
Bu tür aktiviteler çok iyi.Nibed'i kutluyorum.
Nizip te bişeler değişmeye başladı etkinlikler çoğaldı bunların gözardı edilmemesi lazım bu arkadaşlara sahip çıkılıp bu etkinliğin en güzelini ortaya koymaları gerektiğine inanıyorum.
21 Mayısta motosiklet gezisi için yola çıkıyoruz, 27 sinde Nizip'te olacağız bu konser keşke o tarihe rastlasaydı, çok güzel olacaktı, ama kısmet. Kutlarım kardeşlerimi.
Halkın katılımının arttırılması lazım, Niziplinin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi, hayattan bihaberler, tv nin karşısından kalkamıyorlar.
TV nin karşısından kalkmıyorlar ama haberde seyretmiyorlar, herkes dizi izliyor, yakında bizide dizi yapacaklar.:mad:admin;228060 wrote:Halkın katılımının arttırılması lazım, Niziplinin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi, hayattan bihaberler, tv nin karşısından kalkamıyorlar.
öncelikle bu konuda bad-saba gazetesi ve antepajans.com olarak tanıtımını üstlendik afişler hazırlanıyor. Saolsunlar nizip.com yönetimide bize destek oluyor. Buradan mehmet karakaş kardeşime sayın admin ve müslüm beylere nizipli_mehmet kardeşime destekleri için ayrıca teşekkür ederiz.
yeni bir soluk getir bu konser Nizip e
Konser ve sosyal faaliyetler bakımından fakir memleketimin bir nebze olsun hayat belirtileri vermesi bakımından güzel bir faaliyet olduğunu düsünüyor emegi geçen arkadaşlarımı kutluyor yüreklerinden öpüyorum.
konsere davet
Bu konuda Nizip'in tek internet sitesi olan nizip.com 'un sponsorluğunu öneriyorum. Küçükte olsa bu işe bir el atılmasını bekliyorum. Tabii bu bir öneri artık sayın kıdemli üyelerimize duyurulur..
Konulara neden cvp gelmiyo bu kadarmı sadece ?******
üye arkadaşlar herkesin öyle veya böyle işletmeleri var sponsor olabilirler genc arkadaşları elbirliği ile destekleyelim
hasan sağındık,ı canlı olarak cok dinledim mükemmel bir yorumcu herkesin dinlemesini tavsiye ederim
Bir kaç gündür siteyi takip ediyorum fakata bu konu üzerinde ne bir fikir nede başka bir destek görüyoruz. Ben ve kardeşim de engelliyiz. Derneğimizi kurarken benim veye kardeşim için kurmadık. Nizip te yaptığımız araştırma sonucunda yaklaşık 10 bin üzerinde özürlü var. Bunların yanında olmak sorunlarına cözüm bulmak icin yola cıktık. Bu yoldada en azından biraz moral olsun hem de sesimizi duyuralım diye bu işe girdik ama görüyorum ki yüreğimizi koyduğumuz bu yolda Nizip lilerin ilgisizliği bizi üzmeye başladı. Nizipin en çok takip edilen belki tek sitesi diye burayada başvurduk ama görüyorum li Niziplilerin çokta umrunda değil böyle bişe ........
Abi Yanlis anlamayin ama nizip Insaninin yapisinda var Hep son dakikalarda cikariz Ortaya. Bence Belediye 2 gun boyunca anons versin bakin salon nasil tiklim tiklim oluyor...(sadece fikir)
Çok güzelmiş.
https://www.webloader.org/emrullah-elcioglu/q-Q3RUaXQzMS1iSE0=
EMRULLAH ELÇİOĞLU
https://www.webloader.org/emrullah-elciogluvideo-clip/q-XzZtZXJnYzhmSzQ=
EMRULLAH ELÇİOĞLU ........SİTEM
bu konser kaçmaz
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi
Kalender Sezer
Büyük eklentilerde sorun oluyor. Konu başlığında görünmesi için küçük bir resim eklerseniz (10 kb) bu ana sayfadan yüklenmesini kolaylaştıracaktır. büyük fotoğpraflarınızı foto yükleden gleriye upload edip, kopyala yapıştırla mesajınıza yapıştırmanız daha sağlıklı sonuç veriyor. teşekkürler.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.