Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Zeugma 1.zeka oyunları yarışması 12 mayıs

Görüntülenme: …

ali-kilic Üye
Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen , [FONT=&quot]Öğrencilerimizin Hayata farklı bakış açıları ile bakabilen karşılaştığı olaylara pratik çözüm yolları bulabilen gençlerin belirlenmesi, öğrencilerin rekabet güçlerinin arttırılmasıdır amacıyla ;Gaziantep il genelindeki ortaöğretim öğrencileri arası ZEUGMA 1.ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI yapılacaktır.Yarışmaya katılmak isteyen lise öğrencilere okul müdürlüklerine kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.Yarışmaya son başvuru tarihi 12 Mayıs 2010 dır.Yarışma ise Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulunda 23 Mayıs 2010 tarihinde saat:10:00 da yapılıcaktır.Yarışma soruları Nizip Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik Öğretmeni Ali KILIÇ tarafından hazırlanacaktır.[/FONT]
ZEUGMA1.ZEKAOYUNLARIYARIMASI
Zeugma 1.zeka oyunları yarışması 12 mayıs
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Katılacak cesaretim olmasa da, soruları merakla bekliyorum.
servet BÜYÜKTEKE Üye
admin;227736 wrote:Katılacak cesaretim olmasa da, soruları merakla bekliyorum.
bunun için orta öğretim öğrenci
si olman gerek admin:)
müslüm akpek Üye
Çocuklarımıza başarılar, admin kendini çocuk sanıyor galiba.
ali-kilic Üye
adminimize fazla yüklenmeyelim.bakarsınız önümüzdeki sene yaş sınırı olmayan nizip.com zeka oyunları yarışması yapalım diyebilir.
müslüm akpek Üye
ali-kilic;227779 wrote:adminimize fazla yüklenmeyelim.bakarsınız önümüzdeki sene yaş sınırı olmayan nizip.com zeka oyunları yarışması yapalım diyebilir.

Güzel fikir, adminimize duyurulur.:)
servet BÜYÜKTEKE Üye
ali-kilic;227779 wrote:adminimize fazla yüklenmeyelim.bakarsınız önümüzdeki sene yaş sınırı olmayan nizip.com zeka oyunları yarışması yapalım diyebilir.
ali hoca hız kesmiyon :D
ali-kilic Üye
farklı okullarada okuyan öğrencilere sordum.yarışma ile ilgili afişler asıldımı? yarışma ile ilgili herhangi bir duyuru yapıldımı ? diye.hepside hiç bir açıklama yapılmadığını söylediler.anlaşılan boşuna uğraşıyoruz yine.......öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz yarışmaya katılım konusunda hiç yardımcı olmuyorlar.....
servet BÜYÜKTEKE Üye
ali hocam allah yardımcınız olsun bu işlerin zaten zorluğunu sizinle konuşmuştuk olsun hocam siz yinede hız kesmeyin bir gün kıymete biner
omer123 Üye
ali hocam bende bu yarışmaya başvuru yaptımm böyle bir organizasyon düzenlediniz için size teşekkür ederimm.(ömer demir nizip hüseyin yalçın çapan lisesii )
omer123 Üye
bizim okulda afişler asıldı ve duyuru yapıldııı zaten bende anında başvurudmmm
alicapan Üye
Okulumuzda duyuru işini bizzat üstlendiğim gibi kayıt için listede dolaştıryorum.
Ayrıca görev düşerse haberinin gelmesi yeterli.
Ancak düzenlediğin önceki yarışmada 10 kişiye ödül verirken sayıyı azaltmışsın. Acep nedendir?
Selamlar.
Hoşça ve muhabbetle kalasın.
servet BÜYÜKTEKE Üye
alicapan;228915 wrote:Okulumuzda duyuru işini bizzat üstlendiğim gibi kayıt için listede dolaştıryorum.
Ayrıca görev düşerse haberinin gelmesi yeterli.
Ancak düzenlediğin önceki yarışmada 10 kişiye ödül verirken sayıyı azaltmışsın. Acep nedendir?
Selamlar.
Hoşça ve muhabbetle kalasın.
kriz var herhaldse ondan ali hocam sayı aztutumuştur ali hocam elinde olsa daha çok verir:)
ali-kilic Üye
saygıdeğer hocalarım
zeka oyunları yarışmamıza destekleriniz için çok teşekkür ederim.bazı konulara açıklık getirmek istiyorum.bu yarışmadan amacımız kendine güveni olmayan gençlerimize kendine güvenlerini sağlamak yani ben yapamam zatenden çok :ben de yaparım şuurunu aşılamak.bu yarışmalar gönüllülük esasına göre yapılıyor ve öğrencilerimiz sanki bunu zeka testi olarak yorumluyarak yarışmaya katılmak istemiyorlar.
bundan 2 yıl öncesindede bi yarışma yapmıştık ama sağolsunlar :okul idarecei ve öğretmenlerimizin ilgisizliğinden dolayı çok az öğrenciyle yarışmamızı yapmıştık(idareci ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizi yarışmadan dahi haberdar etmemektedirler)
bu sene yarışmamızın organizasyonunu ilçe milli eğitim müdürlüğümüz yapmaktadırlar.ben sadece soruları hazırlayıp sonuçlandırmakla yükümlüyüm.yarışma sponsorluğu için bir iki yere uğradım ama olumsuz sonuç aldım(olumsuz sonuçlar alınca içinde bulunduğum durumumu tarif edemem sizlere)
sadece GÜMÜŞ ELEKTRONİK sponsorluk teklifimiz gayet olgunluk ve kibarlıkla karşıladılar.
miili eğitim müdürlüğünün bu yarışma için belirlediği bütçe çok az olunca vede birinciye mutlaka NETBOOK vermek istememizden dolayı ancak 6 kişiye ödül verebilecek durumda kaldık(daha fazla kişiyi ödüller verilebilir mi derseniz o beni aşacağı için bişey diyemem)
bu sene yarışmaya çok katılım olmasını istememizin diğer sebebide katlım çok olursa il geneli yapacağımız bu yarışmayı seneye TÜRKİYE geneli yapacağız.(seneye türkiye geneli yapma imkanımız olursa belki sudoku,dama..gibi seçeneklerde ekleyebirim.türkiye geneli yapınca NİZİP BELEDİYESİ,NİZİP TİCARET ODASI gibi sivil toplum örgütleride sponsorluk aşamasına bize yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
şu an bu yazımızı okuyan liselerde görevli olan idareci ve öğretmenlerimizden öğrencilerimiz yarışmaya katılımlarını sağlamaları için yardımcı olmalarını tekrar talep ediyorum.yarışmamızın son başvuru tarihi 12 mayıs olup başvurular kendi okul müdürlüklerine olacaktır.yarışma ise 23 mayıs ta ..
yarışmayla ilgili her türlü soru,fikir,eleştiri ve görüşlerinizi ali-kilic@msn.com adresinede yazabirsiniz.
yarışmamımıza desteklerinizden dolayı teşekkür eder,saygılarımı sunarım.
ali kılıç
ali-kilic Üye
işte ZEUGMA 1.ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI SORULARI
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
hocam bu soruların herbirini birer resim haline getirip yüklemeniz mümkünmü ?
Daha sağlıklı olacak gibi
ali-kilic Üye
zeka yarışması soruları
ali-kilic Üye
soruların devamı
ali-kilic Üye
zeugma 1.zeka oyunları yarışmasının sonuçları açıklanmıştır.
1.Gaziantep özel sanko anadolu lisesinden Bekir Burak KILBOZ
2..Gaziantep özel sanko anadolu lisesinden Hakan TEKE
3.Nizip Hasan Çapan Anadolu Lisesinden Ebru DEMİREL
4.Gaziantep Özel Seçkin Koleji ve Fen Lisesinden Neslihan BAYKARA
5.Nizip Maruf Marufoğlu Anadolu Lisesinden Cemal YÜCE
6.Nizip Yahya Altınbaş Lisesinden Abdulkadir DENİZ
ayrıntılı tüm sonuçlara
https://nizip.meb.gov.tr/index.php?islem=haberdetay&haberid=256
adresinden ulaşabilirsiniz
servet BÜYÜKTEKE Üye
Ali hocam emeğine sağlık,yarışmaya katılan öğrencilerin medeni cesaretlerinden dolayıda tebrik ediyorum.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim