Tekel İlköğretim Okulu hazırlamış olduğu Avrupa Birliği Projesi'nin kabul edilmesi üzerine ilk ziyaretini 1-10 Kasım 2008 tarihleri arasında Romanya'nın Cariaova şehrine yapacak. Bu şehirde incelemelerde bulunacak olan okulumuz öğretmen ve öğrencileri ülkenin kültürü hakkında bilgi sahibi olacak. Ayrıca kendi kültürümüzü de burada bulunan öğrenci ve öğretmenlere tanıtacaklar. Bu geziler çeşitli tarihlerde Polonya, Bulgaristan ve Yunanistan'a da yapılacak
Okul Arkadaşların Burada
Tekel ilköğretim okulu avrupa'da
tebrik ederim durdu bey güsel bir calışma.
ben memet erdoğan okulumuzun çok güzel ve çok iyi ders anltmı var öğetmenlerimiz çok iyi dir
:D okulumzda spor sahası yapılmaktadırr ve okulumu çok seviyorumm:D
Hocam bu nasıl bir proje, detaylarını verebilirmisiniz, başarılarınızın devamını dilerim.
mehmet erdoğan sen hangi sınıftansın
8/b sınıfı en temiz sınıf yawww kimse iannami bu ne iş yaw
hocamızı ve öğrancilerini tebrik etmek lazım çünkü atoom karınca gibi çalışmaları nizibimizin adını ileriye taşıyorlar
elveda okulumuza artık tekel ilköğretim okulundan ayrılıyoruz hepimiz dağıldık dostlarımız gitti:confused:şimdiki oklum ise ticaret meslek lisesindeyim inşllah tanıdık arkadaslarımorda çıkar :mad:elveda tekel ilköğretim kendinize iyi bakın biz kaçtık:)şimdi
ben serpil 2004 8b mezunlarını bulmak istiyorum
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.