Değerli hemşerilerim
Nizipspor için bir çalışma başlatmayı öneriyorum.Sizlerin de görüş ve önerileriyle tekrar 3.lig e çıkmasına ve daha üst liglere tırmanmasına katkıda bulunmayı ümidediyorum.
Bence iki problemi var birincisi ekonomi ikincisi altyapı ve sportif faliyetler anlamında bir destek/partner.
Ekonomi problemi için daha önceki bir belediye başkanımıza önerdiğim ancak kabul görmeyen önerimi Hacı başkana önermeyi istiyorum eski fıstık halinin Nizipspora(TAPUYA SÜRESİZ OLARAK SATILAMAZ DEVREDİLEMEZ ŞERHİ KONULMAK SURETİYLE) devredilmesi otopark/benzinlik/ vs bir şekilde değerlendirilmesiyle takıma düzenli gelir sağlanması şeklinde bir önerim var.
Altyapı ve sportif faliyetler anlamında bir destek/partner konusunda ise Süper lig takımlarından birisiyle (ki burada Aydın Erbay abiden destek alınabilir diye düşünüyorum) pilot takım olma anlaşması yapmak.
Eğer uygun olursa kulüp yönetimi ve birkaç ileri gelen ile oluşturulucak komitede yer alarak gerekli çalışma ve görüşmeleri yapabilirim.
Bunların tartışılması ve daha da geliştirilmesi için öncelikle kulüp yöneticilerinin ve sizlerin fikirlerini rica ediyorum.
Herşey Nizip ve Nizipspor için...
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizipspor İçin Planlarımız
Öneriburhan kardeşim böyle bir konuyu dile getirmen gerçekten güzel bir olay ancak bu fikirlerin aynısı gecen yıl bende düşündüm ve spora olan merakımdan dolayı kendi çapımızda bi kaç arkadaşımızla ilgilenmek ve bi şeyler yapmak için çaba sarfettik
birinci amatör kümeye düşürülen takımı tekrar süper amatör kümeye cıkarmayı başardık ama kalıcı bir destek olmadığı için daha fazlası elimizden malesef gelmedi birnci amatör kümede bile bu takım bir yıl içerisinde 60 bin tl lik bütçeyle ancak idare edilebildi bu bütçenin 15 bin tl lik kısmını nizip belediyesinden aldık 15 bin tl lik kısmını ürettiğimiz reklam panoları karşılığında nizip esnafından reklam karşılığı aldık diğer kalan bütçeyi iki arkadaş kendimiz finanse etttik sizin düşündüğünüz gibi başkanımızla fıstık halinin otopark yapılarak gelirinin nizipspora sağlanması hatta inşaat yaptıran mütahitlerimizin inşaat ruhsatı alırken nizipspora bağış yapması giibi bir çok önerimize rağmen bi sonuç alamadık lescon firması ise malzeme yardımından başka bi şey yapamacaklarını belirttiler yıllardır esnaftan para toplnarak bu iş yürütülmeye calışılmıs ancak son dönemde esnafımızda her yıl yardım yapmaktan bıktığı ve kriz döneminde olduğumuz su günlerde desteğini çekmiştir haklı olarak cünkü taşıma suyuyla değirmen dönmüyor ve bu sezon yeni yönetimde aynı sııkıntıları yaşamış futbolculara paraları ödenmemiş su anda sporcuların alacakları hala durmaktadır bu işin çözüm noktası nizibimizin mülkü idare amirlerinin nizipspor için kalıcı gelirleri olan projler üretmek ve bizim gibi sporu seven niziplilerinde büyüklerimizin desteğiyle elimizden geleni yapmak düşer
aslında birazda trübin.gelirlerini artırmaya.yönelik.çalışma.yapsak daha iyi.olmazmı.bunun.için.önceliklede.nizip.halkına.futbol.seyretmeyi daha.doğrusu.canlı.seyretmeyi.sevdirsek.kampanyalar.düzenlense iyi olmazmı buda benim şahsi fikrim
Dediğiniz gibi taşıma suyla değirmen dönmez, spor devlet desteği olmadan ilerlemez, iş adamları, Nizip esnafı ne yapsın, artık iş adamlarını aradığınızda telefonlara bile çıkmıyorlar yardım isteyenlerden bıkmışlar, Nizip sporun bir yerlere gelmesi tabiki Nizip için çok faydalı olacaktır ama sabit gelirler olmadan, bu işler yürümez, sürekli yöneticiler paralarını harcayarak işi götüremezler.
Devletten bu konuda yardım istemek bence en mantıklısı.
amatör ligdeki maçların biletlerinin paralayla satılması yasak malesef türbün den gelir elde edilmiyor
Benzer rumuzlu arkadaş kombine kart şeklinde bilet satsak yine mi yasak
Müslüm abi belediye ve kaymakamlıkla görüşeceğim düzenli gelir getirmek üzere bir mülkün nizipspora verilmesini sağlamaya çalışacağım bakalım bu görüşmelerden ne çıkacak ondan sonra hep beraber elimizi taşın altına koyalım derim.
Tabi nizip teki arkadaşlar bu tartışmaya şu anki kulup yöneticisi arkadaşlarıda katarlarsa çok faydalı olur
Burhan Bölükbaşı
0532 247 53 77
bildiğim kadarıyla amatör maçlarda bilet satılmıyor ancak 3 ligde olabilir dediğiniz sistem
Üniversitenin sosyal tesislerinden bir yerin gelirlerini Nizip spora ayırabilirler, bir çok ilçede otoparklardan spor klüplerine para ayrılır, Nizip'te bu yapılabilir.Burhan Bölükbaşı;227473 wrote:Benzer rumuzlu arkadaş kombine kart şeklinde bilet satsak yine mi yasak Müslüm abi belediye ve kaymakamlıkla görüşeceğim düzenli gelir getirmek üzere bir mülkün nizipspora verilmesini sağlamaya çalışacağım bakalım bu görüşmelerden ne çıkacak ondan sonra hep beraber elimizi taşın altına koyalım derim. Tabi nizip teki arkadaşlar bu tartışmaya şu anki kulup yöneticisi arkadaşlarıda katarlarsa çok faydalı olur Burhan Bölükbaşı 0532 247 53 77
Düzenli gelir yaratmak için proje üreten oldu mu?
selamlar arkadaşlar sizin bu getirdiginiz öneriyi ben 3.liğde iken ben Nizipspor başkanıydım teklifi zamanın belediye başkanı sayın cokun özkaya sundum teklifi çok begendi..hatta zamanın kaymakamı zeki karaca bey destekledi. şimdiki uzay çatılı yere lpg ve benzin istayonu, şimdi buyday arsasının yataklı yemekhaneli komplek spor tesisi antramann yeri ve dinleme yeri,3. olaral şimdi tüp depolama sistemi sözünü aldık spaosor olarak eski ülfet sahipleri olacaktı. ama Nizipspor üzerne oynayan menfaatları olan rantçılar bunu engelediler. Yoksa şimdi NİZİPSPOR KAKKI OLAN DEGİL 3.LİĞ ŞİMDİ 2.LİĞ YÜKSELME GRUPUNDA OLURDU.
en en BAŞTA NİZİPLİ TAKIMA SAHİP ÇIKACAK ONDAN SONRA HERŞEY GELCEK.NİZİP SPOR HERŞEYİMİZ VERDİK.AMA YARANAMDIK. SPOR BİLİNCİ KAFALARA YER ETMEK LAZIM.İŞ ADAMLARIMIZI,ESNAFLARIMIZI,SPOR CAMİASINI BİLGİLENDİRİP. BU İŞİN EHLİLERİNİ BULMAK LAZIM. BİZ -4 PUNLA TAKIM ALIP TAKIMI KÜMEDE BIRAKTIGIMIZ HALDE ELEŞTRİ OKLARINA SAHİP OLDUK. NİZİP HİÇ BİR ZAMAN TAKIMINA SAHİP ÇIKMADI..........
zamanda NİZİPSPOR'n yükünü çeken saygıdegerr allahrahmet etsin mekanı cennet olsun en büyük destekçimiz CEVDET ALKAN abimiz her konuda yardımcı oluyordu.
evet zamanda yaptık bazı güçler engeledi. SPONSORU BULDUK TAM GERCEKLEŞECKKEN KARANLIK GÜÇLER ENGELEDİ..........BAŞLIK ŞU İDİ NİZİPSPOR ÜLFETE PEŞKEŞ ÇEKİLECEK DİYORDU. YIL 1997 AMA BİLMEDİLER Kİ nizip SPOR'A DARBE VURUYORLARDI FARKINDA DEGİLDİ. NİZİP SPOR SPOR KOMLEKSİ PARA GETİCEK LPG'Lİ BENZİN İSTAYONU.HALK EKMEK FABRİKASI.TÜP GAZ DOLUM FABRİKASI KURULACAK NİZİP SPOR'A TAM TEŞEKKÜLÜ DEVİR OLUNACAKDI.AMA MAASELEF DİYORUM KARANLIK GÜÇLER ENGELEDİ.HATTA SYIN CELAL DOGANLA GÖRÜŞTÜM.BENİM KATKILARIM OLACAK.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN FUTBOLCULARINDA BEGENDİNİ SANA VEREYİM HEMDE BONSERVİSİ İLE BERABER. NİZİP SPOR İÇİN TESİSE YARDIM SÖZÜNÜ ALDIM.mahmutsalih;227530 wrote:Düzenli gelir yaratmak için proje üreten oldu mu?
ben de nizipspor forması ( amatör ) giymiş biri olarak enbüyük sorunun niziplilerin destek olmayışını görüyorum. yaz kış gençlerde amatördetek bir formagiydik. kendi ayakkabımız yırtıldı yedek ayakkabı yok. yırtık yırtık oynadık. birkaç futbol gönüllüsünden başkailgilenen yoktu. şimdi değişen birşeyler olmazsa boş bir çaba olur.
sevgili hemşerilerim öyle bir ekip kuracağız ki bu kişilerin ne nizipspor yöneticisi etiketine ne de buradaki ekonomik güce ihtiyacı olmamalı.
ve kesinlikle takımı siyaset ve ticarete alet etmemeliyiz.bunu becerebilirsek o söylediğiniz engellerde ortadan kalkacaktır.
ben hem ekonomik sorunlar hemde partner bir birinci lig takımı bulma görüşmelerini sürdürüyorum.biraz daha mesafe aldıktan sonra nizip te geniş katılımlı bir toplantı yapıp değerlendirelim yönetimin,nizip mülki amirlerinin ve eski yöneticilerin eski futbolcuların vb fikirlerini alalım bir proje haline getirip düğmeye basalım.
umutsuzluğa kapılmayalım. bizler bu oluşumdan bir rant beklemezsek ve bu çizgide durabilirsek herşey iyi olacak
saygılar
bu konuda seni destekliyorum Burhan bey kardeşim,ayrıca bu duyarlıgında dolayı seni kutluyorum.tebrikler......
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.