Site ve Üyeler Hakkında

Kayıp Üyeler

fsoyarik Üye
A.s ziya ve berfin kardeşim siz kardeşlerimizin sevgi ve muhabbeti bizim ilham kaynagımız biz kimizki esas güzellik sizlere aittir Bir postacı düşün postacı güzel bir mektubu sahibine ulaştırmak için çaba sarf eder biz sadece postacıyız Güzel sözlerse bir mektup yani posta Hiç postacı bu mektup benim diye bilirmi eger mektup benim d4erse meslekten men ederler mektup size ait bize degil biz acizane postacı olabilsekte siz kardeşlerimizin gönlüne girebilsek Ziya en büyük maharet BİR GÖNÜLE GİRMEKTİR Biz abilerinie gönül evinizi açtıgınız için binlerce kez teşekkür ederim Selamlar
cankesen Üye
müslüm akpek;224265 wrote:Rüstem kardeşim, yazdıklarında çok haklısın, sana sonuna kadar katılıyorum, biz burada bir dostluk kardeşlik birlikteliği oluşturduk ancak sen benim kafama uymuyorsun diye çekip gitmek küsmek yada yazmamak yakışmıyor.
Ağzına saglık çok guzel ifade etmişsin abi kırgınlıkları bir köşeye atalim arkadaşlar birçoğumuz zaten bire bir tanişiyoruz kalp kırmaya gerek yok bence abilerim kardeşlerim
vedatakkas Üye
cankesen;224505 wrote:Ağzına saglık çok guzel ifade etmişsin abi kırgınlıkları bir köşeye atalim arkadaşlar birçoğumuz zaten bire bir tanişiyoruz kalp kırmaya gerek yok bence abilerim kardeşlerim
Kedi köpek bile yeri geliyor anlaşabiliyorsa,bizlerin yaptıkları hoş olmuyor:) Hepinize barış,sağlık,mutluluk dolu,kavgasız ,gürültüsüz günler diliyorum.:)
senelbenlier Üye
selam arkadaşlar sevdiğine kırılmak her canlının doğasında var ...ama bunu uzatmamak lazım şu bizim yazı yazmayan hanımlar gibi,,,insan arkadaşından ummadığı bir harekete kırılır ,,ben şundan yanayım açık olup arkadaşımıza bu davranısın yanlış olduğunun belirtmek lazım,,seviyeli bir şekilde olayı konuşmak gerek ,zaten yanlış yapan anlayacak özür dileyecektir ... özür dilemek bir fazilettir .sağlıkla kalın ,,,hayat boyu kırmamak, kırılmamak dileğiyle
felsefefe Üye
Uzun soluklu yürüdük bu güne kadar ama şimdi yürüyüşümüzde ne kadar eksiğimiz gözüküyor. Yürüyenler yoksa sadece meşakatsiz ve yorulmadan hayal kırıklığı yaşamadan yaptıklarına alkış ve teşekkür yada takdir alamadığından mı artık yürümeyi bırakmak istiyorlar. Niye kine Takdir aslında belkide beklediğimizden büyükte yoksa biz mi göremiyoruz. Ya böyleyse herkes tarafından takdir görüyorda biz fark edemiyorsak. Tüm kayıp arkadaşlarıma (Not beni arkadaş kabul etmeyene de .) ithaftır.
xxhidayet Üye
Bu yürüşte seninleyim abicim... Önemli olan yürek devletidir.;):)
fsoyarik Üye
Bu benlik ve nefsani düşüncelerden kurtularak tüm nizip com üyelerine Arkadaşlar bu site her türlü güzelligi ile gelecek kuşaklara bir miras olması diegi ile Selamlar
müslüm akpek Üye
Ben bu yürüyüşe katılmayıp ayrılanlara rant fakiri olarak bakıyorum. Zaman değişiyor, dünyaya bir bütün olarak bakmak lazım, eskiden çıkarları olanların artık çıkarları zedelendi, hatta ben siteye parayla yazarım diyen olduğunu duydum inanın çok üzüldüm.
murat coşkun Üye
konuyu açan ve yorumlayan 4 güzel insan-nezaketen demiyorum;benim şahsen duruşunu ve üslubunu beğendiğim bu 4 güzel insana yazılarından alıntı yaparak sormak istiyorum. 1-önce osman bey: yaptıklarına alkış ve teşekkür yada takdir alamadığından mı artık yürümeyi bırakmak istiyorlar. Not beni arkadaş kabul etmeyene de .) ithaftır...... 2- fatih abimize soralım: Bu benlik ve nefsani düşüncelerden 3-Müslüm abimde şöyle demiş: Ben bu yürüyüşe katılmayıp ayrılanlara rant fakiri olarak bakıyorum toparlayalım efendim: sizce ayrılanların tümü böyle nitelikte iseler( !)...... ..ki...-mutlaka vardır,olacaktır- bırakın efendim böylesi insanlar yazmasın....yazmayalım hem böylesi seviyesiz insanlar nizip.com gibi güzel bi siteye zarar vermezler.. sizler yazarsınız....bizler istifade ederiz.... yada basitçe şöyle sorabiliriz... 1-iyi niyetli bir katılım çağrısında bile , 2- sonrası yorumda bile, ÖZENSİZ VE İNCİTİCİ VE GENELLEYİCİ-bazı kelimesi bile yok,toptancı yorumlar varsa -herhalde yok denemez- azıcık iğneyide kendinize batırın sevgili dostlar, abiler,.... birazcık ,,,nizip ağzıya acıcık empati lütfen tarafımdan samimi sevgilerimi karşılıksız sunarken... karşılıklı saygılarımıda iliştiriyorum ...
fsoyarik Üye
Sevgili murat bey kardeşim bir şeyin dogrusunu söylemek onun yanlışını yermek degil,benim ve diger kardeşlerimizin söylemek istedigi şu Papaza kızıp oruç yiyoruz.Biz empati kuruyoruz ben hengi kardeşimi kırıp incitti isem her an telefi etmeye hazırım ancak kardeşlerimizinde empati kurması lazım degilmi bir iki yanlış insan yüzünden site ve bu sitenin güzel insanlarıda terk edilmiyormu kıymetli hemşerim sizin gibi kültürlü seviyeli ve bilgi yüklü kardeşimiz bu siteyi terkedince acaba kimi cezalandırıyot bu acıdan bakarsanız dediklerimi çok daha iyi anlarsınız. Sizleri daha fazla görmek ve sizlerden alabilecegimiz çok şey oldugu kanatiyle selamlar
berfinim84 Üye
sakalli (HAKANABI) sen nereye kayboldun uzun zamandir gözükmüyorsun. bu sitede herkes bir bir kayboldu nedense..
sütcühössün Üye
Bende askerden geldikten sonra bir çok üyenin siteye uğramadığını gördüm. Hele yaşıtlarımla burada oyun oynardık sohbet ederdik gerçekten çok iyi kaynaşmıştık bi gittik askere geldik 1 ay önce geldiğimden beride buradayım ama kimsecikler yok ...
admin Yönetici
Facebookta olmasınlar ! Arkadaşlar bizler burayı nizipin tanıtımı ve niziplilerin buluşması için kurduk. Niziplilerin de sorunlarını paylaşması için kurduk. Bunun yanında bir sohbet alanı olsun dediler, birde daha ciddi tartışmaların yapıldığı yerler olsun dediler, oralarıda açtık. bizim asıl amacımız daha yukarıda belirttiğim gibidir. Yoksa chat bölümlerinde ki yazışmalara bakmaya ne vaktimiz var ne yüreğimiz. Önemli olan ciddi konular ve bu konulara gelen elle tutulur, mantıklı mesajlardır. Bunlardan birşeyler üretebilirmiyiz, bir sonuç alabilirmiyiz onun kaygısı içerisindeyiz. Diğer sohbete meraklı arkadaşlar facebooka takılıyorlar zaten çünkü aradıklarını orada buluyorlar. Bizde daha ciddi insanlarla yazışmanın rahatlığı içerisinde daha kaliteli konular üretme uğraşına giriyoruz. Daha önceleri, yazıpda şimdi yazamayan da birçok arkadaşda varsa da bunlar ya askerde, ya evlenmiş ya iş değişikliğine gitmiş veya ailevi problemleri olmuş kişiler olabiliyor. Yani insanların uzun yıllar herzaman yazmasını bekleyemezsiniz. Zaman içerisinde ilgilerini çeken konularda tekrar uğrayıp mesajda bırakabiliyorlar. Kırgınlar olacağı gibi herkesi memnun edebilmemiz mümkün değildir, böyle bir çabamız veya lüksümüzde yok. Kaldı ki burası üzerinden kendini tanıttırıp, arkadaş edinip bir basamak daha yukarılara sıçrayan veya toplum içerisinde tanınan birçok arkadaşda vardır ki aslında amaçlarımız arasına da girer. Bunun için sizler üzülmeyin, varsa paylaşmak istediğiniz konularla ilgili bizlerle paylaşın. Özellikle kendinizin hazırladığı konular, sakız bile olsa çok önemli. Selamlar :)
sütcühössün Üye
Açıklamanız için teşekkür ederim abiciğim...
fsoyarik Üye
KAYIP ÜYE HUZİ NERDESİN.selamlar güzel insan tatlı kardeş
Huzi Üye
Burdayım abicim
Huzi Üye
Yaklaşık 6 yıl önce açtıgım bu konuyu ve diğer yazılarımı arkadaşların yorumlarını vs saatlerdir okuyup hep aglıyom hem gülüyom... O günler keşke geri gelse..Çok özledim eski dostları çoook...
felsefefe Üye
Gidenlere söyle geliyorlarsa gelsinler yoksa ben yapacağımı bilirim.
müslüm akpek Üye
Bir şey dikkatimi çekti Huzi ile Orhan'ın aynı zamanda mesaj yazması bu ikilinin aynı kişi olacağı şüphesini güçlendirdi.
fsoyarik Üye
Güldürme şimdi huzi orhana taktı adam orhanın yüzünden siteye giremedi garibim Demekki bir birleriyle konuştular tekrar girelim diye anlaştılar sanırım Ancak Orhan kardeşimin Uçan tavuk Huzinin Kasım Böler Kemal abimizin Hacı Metal tenekenin Mustafa kanal kardeşimin Başta Oktay olmak üzere tüm CANKESEN ailesi Sakallının Gökan zaten giriyor Ben başkan ha keza Özellikle Belediye ekibinin Devriş Alakuş Gözden uzak kalalan adını yazamadığım için özür dilediğim tüm kardeşlerimin her gün bir kaç mesajda olsa birlik beraberlik saglaması lazım Nizipte olan kardeşlerim fotğraflarla konulşarla siz burayı aktif tutacaksınız ki bu site yaşasın Nizibin delisinin resmini atsanız yeter ya hu ŞU ALINMA DARILMA KIRILMA HUYUNU BIRAKMAMIZ LAZIM Selamlar
Orhan Çelik Üye
müslüm akpek;255888 wrote:Bir şey dikkatimi çekti Huzi ile Orhan'ın aynı zamanda mesaj yazması bu ikilinin aynı kişi olacağı şüphesini güçlendirdi.
Olsa ne olacak be abiii farzetki ben Huziyim :)))
müslüm akpek Üye
Orhan Çelik;255958 wrote:Olsa ne olacak be abiii farzetki ben Huziyim :)))
Orhan ben sondaj yapıyorum sende açık etme:D
xxhidayet Üye
Benden neden kimse bahsetmiyor..o kadar eski değilim galiba?!..:(
benbaskan Üye
xxhidayet;255983 wrote:Benden neden kimse bahsetmiyor..o kadar eski değilim galiba?!..:(
sen de kaybol siteden uzaklaş senden de bahsederler....:)
xxhidayet Üye
benbaskan;255986 wrote:sen de kaybol siteden uzaklaş senden de bahsederler....:)
Yok beni bir kaç kez kovdular siteden de ben gitmedim..;)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim