ziya uyuzlugun sirasi degil tamam mi:)
benim tifo olmamla ne alakasi var hihh söylee:))
yapacam görceksin.
benim tifo olmamla ne alakasi var hihh söylee:))
yapacam görceksin.
Görüntülenme: …
M.ENES;223089 wrote:Nizip buna hazır değil Müslüm abi, adamların kalbine indireceksin.
admin;223145 wrote:Katar hükümeti hiç vergi almaz üstüne halkına ayda birkaçbin dolar aylık verir.
sen varsan benodernekte yokum:D:D:Dmehmetparlar;223131 wrote:Osman abi yanındayım yeni dernek kursanda eskisine aday olsanda hep yanında oloacam
www.parlarajans.com
müslüm akpek;223152 wrote:O zaman Katar'a gideyim ,beni oraya alırlar mı acaba.
vedatakkas;223244 wrote:kel olanları,fodul olanları,bir de akçekenlileri almıyorlarmış:D:D:D
müslüm akpek;223152 wrote:O zaman Katar'a gideyim ,beni oraya alırlar mı acaba.
mehmetparlar;223209 wrote:suskunluğum aseletimdendir
her lafa verilecek bir cevabım var,
lakin bir lafa bakarım laf mı diye
birde söyleyene bakarım adam mı diye?
ziya_eren27;223279 wrote:gideceksen katar ucak biletini ben alim:)
belki inancın degişir,ne dersin..?
hasan tekçe;223512 wrote:şimdi ordan geldim ben. gayet güzel şeyler oldu.
yerine sergilenecek diye müjdelediler yetkililer.
inş nizibimize faydalı olacak.henüz erken ama seviniyoruz işte.
valla abi senin çok büyük emeğin oldu bu işte.sürekli kazı alanına gittin,gerekli yerlerle irtibata geçtin kısacası elinin uzandığı her yere ulaşmaya çalıştın.bu eserler gerçekten nizipte kalırsa(kalacak inş.)senin çok emeğin geçmiş olacak.sana ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.memlekete hizmet işte budur bence.
mehmet karakaş;180401 wrote:Güzel bir gün geçirmişsiniz,afiyet olsun.Bizim bildiğimiz hocalar elini cebine atmaz:)Bu hoca iyimiş bizde gelelim:)
admin;224047 wrote:HAklısınız Vedat bey
serpil hanım bizim ev daha bitmedi.biz o inşaatın çapraz karşı köşesindeki evde oturuyoruz şu an.yani şöyle tarif edeyim,kuyumcu hacı ali nin evini biliyosunuzdur,onun karşısında köşede bir küçük zeytinlik var,o zeytinliğin bitişiğindeki evde oturuyoruz.bitişiğimizde mayacı memet amcanın evi var.tam karşı köşemizde sarı eski bir ev var tek katlı.serpilbozkurt;224980 wrote:hasan tekçe siz kaç senedir şuanki evde oturyorsunuz ben tanıyamadım da sizi hangi ev sizinki
hocam mehmet ali tekçe babam olur.ben babamın bütün arkadaşlarını tanırım ama sizi çıkaramadım.gerçi isminiz hiç yabancı gelmedi ama.selamınızı söyliyceem.babam tanıtır sizi bana.Şükrü Yaşar;223623 wrote:Hasan kardeş,kebabçı M.Ali Tekçe neyin olur.Kendisini tanıyorsan selamımı söyler misin.Kur'an Kursu Hocası Şükrü Hoca diye.
nizipli-27;225524 wrote:selamın aleyküm aha gene geldik
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.