Allah allahhh nasıl oluyor ya bende yasaklı çıkıyor bu nasıl iş anlamadım.
Nizipden Fotograf ve Videolar
davul zurna sesini özleyenlere (nizip)
abi pausede calışıyor ling,te yasak falanda degil hale calıyor ne uzunmuş..
Türkiye içerisinden nete bağlananlar bu linki yasaklı olarak görürler.
Ne yapacağız peki
Ne diye lastik davul kullanıyorlar ki? Abdallar eskiden naylonu satarlardı şimdi naylonu çalmaya mı başladılar?
çok guzel davul sesi
Ling açılıyor bu sefer dinledim, sabah sabah kulaklarımın pası silindi.
ben bayiliyorum ya bu davul zurna sesine:)
Cadirda agalarina Mummar, kelle yaptigin Gunlermi geldi aklina :)berfinim84;221270 wrote:ben bayiliyorum ya bu davul zurna sesine:)
cumaliii cokk kötüsün yaaaaa:( suna bakk hangi cadirda kac kere gördün benii:DCali;221276 wrote:Cadirda agalarina Mummar, kelle yaptigin Gunlermi geldi aklina :)
Mumbar mı nerden aklına geldi, rahmetli anneannem geldi aklıma, başka yapan kalmadı çünkü.
Asiretlerden oldugunu biliydim ama inkarci oldugunu bilmiydim :) iste insan oglu geldigi yeri cok cabuk unutuyor sekil de gordugunuz gibi :)
müslüm abi baska yapan kalmadimi niye esiniz bilmiyormu:)
benim ablam cok güzel yapar 2 hafta önce yemistim isterseniz resimleri atayim buraya caniniz cekmesin:)))
haa haa cok güldümm bunaaa:D ben nerden geldigimi bilim sen bak kendineee:psoyum da belli geldigim yerdee:DCali;221282 wrote:Asiretlerden oldugunu biliydim ama inkarci oldugunu bilmiydim :) iste insan oglu geldigi yeri cok cabuk unutuyor sekil de gordugunuz gibi :)
Resimleri atarsan Bogarim seniiii :mad:berfinim84;221285 wrote:müslüm abi baska yapan kalmadimi niye esiniz bilmiyormu:) benim ablam cok güzel yapar 2 hafta önce yemistim isterseniz resimleri atayim buraya caniniz cekmesin:)))
kolaysaaa bog bakalimm:D bi ara resimde bulunan kisileri cikarim sadecemasa görüntüsünü eklim. söyleee mumbar dolmasi lahmacunnn ve kelle resmni eklimdee görrrrrr:pCali;221288 wrote:Resimleri atarsan Bogarim seniiii :mad:
Eşim bilmez İstanbul'lu, resimleri görmek isterim ama bu konu davul zurna konusu dağıtmayalım.berfinim84;221285 wrote:müslüm abi baska yapan kalmadimi niye esiniz bilmiyormu:) benim ablam cok güzel yapar 2 hafta önce yemistim isterseniz resimleri atayim buraya caniniz cekmesin:)))
bu arada cumali beni tehdit etme lütfennn:D
abi Asiretlerin Milli yemegidir Kelle Ve Mummar o yuzden konu ile alakali yaziyoruz :)
Bide Berfin Cadirda buyumus yazmasinda hic bir sakinca yok hersey konuyla alakali, yanliz berfin inkar etmese daha iyi olur:)
ahh cumali ahhh orda büyüyenler insan degilmi niye kücük düsüryorsun o insanlari ayip tamaa sana yakistiramadim hadi gett mesaji düzelt konuyu dagitma:)
Konuyu degistirmeee, atalarini kucuk dusurucu bisey demedim! bende barakliyim ve osmanliyim bende cadirdan geldim senin gibi inkarci degilim :)
ben geldigim yeri ve topragimi inkar etmiyorum sen beni baska birseyle karsilastiriyorsun.
inkar edenleri görüyoruz dogdugu büyüdükleri yeri unutuyorlar yasadiklari yere sahip cikiyorlar lafini öyle insanlara de bence kardasim saygilar:)
vur abdal oglu vurrrrrrrrrrrrrrrrr vur vur
hele hele ziyaya bakk edem keklik gibi sekiyy hele edeme bag edemeee
Tey tey teyyyyyyyyyy
bu saat'ede olmaz ki hakan agey:)) hele biiirr mani maniyi calda oynuyak edeeem;))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.