Nizip.com
Üye ol
Sorunlarımız Önerilerimiz

Mezarlığımızın içler acısı hali

Görüntülenme: …

Çözülüyor
bebişim Üye
azıcık kafanızı kaldırın da etrafınıza bakın.Kör yaşamayın lütfen gözünüz öyle görmüş öyle alışmış kusura bakmayın yani herşeyiyle berbat.Gece değil gündüz korkudan millet gidemiyor lafı istediğiniz yöne çekmeyi biliyorsunuz çözüm bulun o zaman.
müslüm akpek Üye
bebişim;219911 wrote:azıcık kafanızı kaldırın da etrafınıza bakın.Kör yaşamayın lütfen gözünüz öyle görmüş öyle alışmış kusura bakmayın yani herşeyiyle berbat.Gece değil gündüz korkudan millet gidemiyor lafı istediğiniz yöne çekmeyi biliyorsunuz çözüm bulun o zaman.
Nizip'te özel olarak mezara gidip bakan arkadaşlarımız oldu, Orhan telefonunu verdi arayın neresi bakımsız öğrenelim hemen yapalım dedi, ama siz hala inat ediyorsunuz, önce yıkık deniyordu şimdi güvenliksiz diyorsunuz, bir vatandaş olarak siz bu konuyu her hangi bir yere şikayet ettiniz mi? nizip.com belediyenin yada emniyetin sitesi değil, ancak takip ediliyor, resmi baş vuru olmadan kimse bir şey yapmaz, siz bence Orhan beyi arayın.
sakalli0727 Üye
bebişim;219911 wrote:azıcık kafanızı kaldırın da etrafınıza bakın.Kör yaşamayın lütfen gözünüz öyle görmüş öyle alışmış kusura bakmayın yani herşeyiyle berbat.Gece değil gündüz korkudan millet gidemiyor lafı istediğiniz yöne çekmeyi biliyorsunuz çözüm bulun o zaman.
senin bu hakaretlerini dinlemek zorundamiyiz biz
bayansin diye ne diyorsun böyle sen
kendine gel önce tamammi
konu acildigindan beri daha fotograf atcaksin
yok istanbulda söyleymiste böyleymis
hasan tekçe Üye
mezarlığımız bakımsız demek bence biraz haksızlık olur.sakallı arkadaşımızın dediği gibi türkiyenin birçok şehrindeki mezarlıklardan daha bakımlı bizim mezarlığımız.güvenlik problemi olabilir ona birşey demem.o konuda belediye biraz çalışma yaptı.mesela fıstık haline geiden yolun kenarındaki mezarlık duvarını yıktırdı yerine hem estetik olarak daha güzel görünümlü hemde güvenlik açısından daha faydalı çit benzeri bir yapı yaptırdı.eğer isatanbulda insanlar üzerleri aranıp mezarlığa alınıyosa bu istanbulluların ayıbıdır.demekki istanbul mezarlığı çokta güvenilir bir yer değilmiş.ama nizip mezarlığında güvenlik konusuna katılıyorum.mezarlığa güvenlikçi yerleştirilebilir.şu mezarlıkta taciz olayına gelince,biz yıllardır hep bu masalı duyarız ama şimdiye kadar bunu yaşayan (kendi açımdan konuşuyorum)ne bir kimse gördüm nede duydum.
Cali Üye
Simdi, begenmeyene Allah buldurmasin diyecem olmayacak sayin hanim efendi Köru Köru ne yasamak sizin dustugunuz duruma benziyor sanirsam, Yetkili bir merci sizi muhatap almis ve yardimci olmak istemis siz hala kurcalayip duruyorsunuz ya hayir konusun yada susun lutfen insanlara hakaret edip rencide etmeyiniz lutfen...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Mezarlıkta güvenlik sorunu olduğu doğrudur.
müslüm akpek Üye
admin;219940 wrote:Mezarlıkta güvenlik sorunu olduğu doğrudur.

Güvenlik sorunu da sanırım sadece geceleri olmakta, gece de kimse zaten mezarlıklara gitmez, ancak yeterli aydınlatma ve gizli, kameralarla bu sorunda çok kolay çözülür.
mustafasahin Üye
müslüm akpek;219942 wrote:Güvenlik sorunu da sanırım sadece geceleri olmakta, gece de kimse zaten mezarlıklara gitmez, ancak yeterli aydınlatma ve gizli, kameralarla bu sorunda çok kolay çözülür.
müslüm abi benim ev mezarlıgın tam bitim noktasında güvenlik ise çok iyi geceleri polisler devriye de yapıyor konuyu çok abartıyorlar
müslüm akpek Üye
mavi_şahin;219944 wrote:müslüm abi benim ev mezarlıgın tam bitim noktasında güvenlik ise çok iyi geceleri polisler devriye de yapıyor konuyu çok abartıyorlar

Bende abartıldığı kanısındayım.:mad:
bebişim Üye
Ben sadece burda yazdığımla kalmıyorum Belediye başkanına da email attım,ama cevap gelmedi.Hastaneyle de ilgili şikayetlerim vardı sağlık müdürlüğüne yazdım hemen cevap geldi şuan nizip hastanesi sağlık müdürlüğüne rapor hazırlıyor hastane m.yardımcısı aradı beni bizzat dinledi.ama size neden anlatıyorum ki anlamadıktan sonra..
mustafasahin Üye
senin kökün sorun anlaşıldı
müslüm akpek Üye
mavi_şahin;220572 wrote:senin kökün sorun anlaşıldı

Öyle deme Bebişim sorunları,yada sorun olarak gördüğü problemleri gereken yerlere iletmiş, bunu genelde yapmıyoruz sadece buraya yazıp bir yetkilinin okumasını bekliyoruz, bence hepimiz bebişim gibi yapmalıyız, bir sorun gördüğümüzde o yetkili birime email yağdırsak mutlaka dikkate alınır.
hasan tekçe Üye
iyide abi yukarıda cumali yazmış bakın,yetkili biri sizi muattap almış hala niye kurcalıyosunuz diye.demekki bebişimle ilgilenilmiş,öyle kendisinin dediği gibi kimse beni kaale almadı gibi bir durum yok sanırsam.yada illa belediye başkanından birebir görüşme bekliyo olabilir.
ziya_eren27 Üye
herseyide belediye baskanindan beklememek lazim gerekli makamlara sikayetlerini arz ederse daha ziyade olur diye dusunuyorum,gerek mezarlik yoneticileri ve muduru, gerekse tedas vs su isler gibi siniflara ayrilmis kurumlar ornek alinmali ve sikayet edebilecek kurumlara sikayet etmeli egerki sikayeti varsa ki ama direk bu makam ve kurumlara bulunmadan belediye baskanina sikayetde bulunmasi cok sacma oldugu kaanatindeyim, bebis kardesiminde cok abartigini dusunuyorum
tytyhgtyhgh Üye
Nizip mezarlığının ilk bölümü bakımı az olsa da imrenilecek kadar güzel ama güvenlik konusu sanırım gerçek. Ziyaretlerimizde bunu hep duyuyoruz? Bu sitede birçok AKP partizanı ****** Nizip Belediyesine tenkide kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor? Yani mezarlık düzeni için belediye başkanına şikayet edilmeyecek de kime edilecek!? Başkandan bu kadar çok mu korkuyorsunuz? İdareciler seçilene kadar hizmet için binbir vaatlerde bulunmuyorlar mı? Hizmet etmek görevleri ve memnuniyet bütün Niziplilerin hakkıdır.
sakalli0727 Üye
bazilari akp sempatizani görünce kirmizi görmüs boga gibi saldiriyor
laflarina dikkat edip konusmuyorlar

bir beklenti icinde degiliz ALLAHA sükür belediyeden
olmadikda olmayacagizda
Cali Üye
sn polen ******lilk bize dusmez, kelimelerinize dikkat ederseniz yasca buyuk sayip saygi gosterdigim sahsinizla tartismaya girmek zorunda kalmam...
ziya_eren27 Üye
Polen2734;220597 wrote:Nizip mezarlığının ilk bölümü bakımı az olsa da imrenilecek kadar güzel ama güvenlik konusu sanırım gerçek. Ziyaretlerimizde bunu hep duyuyoruz? Bu sitede birçok AKP partizanı ****** Nizip Belediyesine tenkide kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor? Yani mezarlık düzeni için belediye başkanına şikayet edilmeyecek de kime edilecek!? Başkandan bu kadar çok mu korkuyorsunuz? İdareciler seçilene kadar hizmet için binbir vaatlerde bulunmuyorlar mı? Hizmet etmek görevleri ve memnuniyet bütün Niziplilerin hakkıdır.

sn,mahmut abi anlaşılan her konuyu siyasete getirmekle cok kararlısın? benim yazmış olduğum yorumda akp savunacak yorum yazmadığımın kanatindeyim, eger' ki siz öyle anlıyorsanız sizin bakış açınıza birşey diyemem ama yazmış olduğun yorumda bende size aynı üslüple yaklaşsaydım nasıl olurdu sizce? ya sizin seviyenize düşecektim yada saygısızlık yapmış olacaktım degilmi? yani konuyu nerelere getirmek istiyorsun cok iyi anlıyorum ama o tuzaklara artık kimseler düşmez zaman kaybından başka birşey elde edemezsiniz edemiyeceksinizde,,anlamışsındır beni mahmut abi saygılarla....
mustafasahin Üye
CumaLi Budak;220628 wrote:sn polen ******lilk bize dusmez, kelimelerinize dikkat ederseniz yasca buyuk sayip saygi gosterdigim sahsinizla tartismaya girmek zorunda kalmam...
cuma abim ben bu adamın laflarına öle bir kapak yapacam ki ama yönetim engeline takılacagım için kalsın :)
berfinim84 Üye
bence cok önemli bi konuya deginmissin FETHI BEY,
öncelikle sunu söylemek istiyorum herkes kendi cocuguna sahip cikmali büyüklerden cok cocuklar mezarlikta ve ne pislik varsa hersey orda olmaz böyle bütün musluklarin baslari cekilmis cicekler agaclar koparilmis tuglalari tasla vurup kirilmis bi sekilde her defasinda görüyorum önce cocuklara sahip cikilsin ve daha sonra bakim yapilsin .
baska memleketlerden gelen insanlar gercekten mezarliga girdiginde ne halde oldugunu gördüklerinde eminimki neler diyorlardir oyuzden bi caresine bakilmali.
mejderha21 Üye
gerçekten mezarlıkta olagan dışı bi durum gözükmüyor,herkes kendi ailesine ait mezara sahip çıksa olay bitecek
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
çözülüyor
YakisikliAntika Üye
Nasil cozuluyor belediye mi konuyla ilqileniyor???
Insallah en yakinda zamanda memleketemize yakisir bir seklide duzeltilir.
nizipli01 Üye
bence mezarlık eski halınden katkat guzel

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim