Basından Nizip Haber

Birecik'te feci kaza 6 ölü, 7 yaralı

haber7 Üye
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Devami...
haber7 Üye
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Devami...
anadolu ajansı Üye
BİRECİK (A.A) - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, otomobille kamyonun çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Devami...
haber7 Üye
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, bir otomobille kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Devami...
sakalli0727 Üye
ALLAH rahmet eylesin ölenlere bu arat dagi cok tehlikeli bir yer ve selavat yokusu birecik nizip arasinda okudugumdan beri gözümün önüne getiriyorum nasil bir aci ölümdür lütfen otoban oldu nasil olsa diye önemsenmemzlik yapilmasin o yollara daha cok bakim yapilsin ayrica bu haber istanbulda yada edirnede izmirde olsa ulusal tvlerin ve gazetelerin bas kösesinde olurdu ama malesef ki yasanilan kaza doguda ölen ölsün nasil olsa pkkdir mantigiyla bakiyorlar artik sonunda medya basardi bu bölünmeyi orasi dogu diye kafasinda SINIR cizenlere bu ülkeyi bölünmeden bölenlere yaziklar olsun lanet olsun
müslüm akpek Üye
sakalli0727;219719 wrote:ALLAH rahmet eylesin ölenlere bu arat dagi cok tehlikeli bir yer ve selavat yokusu birecik nizip arasinda okudugumdan beri gözümün önüne getiriyorum nasil bir aci ölümdür lütfen otoban oldu nasil olsa diye önemsenmemzlik yapilmasin o yollara daha cok bakim yapilsin ayrica bu haber istanbulda yada edirnede izmirde olsa ulusal tvlerin ve gazetelerin bas kösesinde olurdu ama malesef ki yasanilan kaza doguda ölen ölsün nasil olsa pkkdir mantigiyla bakiyorlar artik sonunda medya basardi bu bölünmeyi orasi dogu diye kafasinda SINIR cizenlere bu ülkeyi bölünmeden bölenlere yaziklar olsun lanet olsun
Hakan amma da abartmışsın ya, kimse buralarda kazada ölenlere ölsün PKK dır demiyor, sana uzaktan öyle geliyordur,merak etme sen sandığın gibi değil.
coskun Üye
Neden otoban kullanılmaz?
alakus Üye
Allah rahmet eylesin. Hepsi bu vatanın evladı. Ama Hakanın yaklaşımı tuhaf. Medya bazı şeyleri sokmaya çalışıyor belki insanların kafasına veya bilinçaltına doğru. Hakanda bunlara bir örnek.
sakalli0727 Üye
zaten burada bazi gercekleri göz önüne sokunca pkkli da ediyorlar ,bilinc altina sokan da ediyorlar ama önce bilinc olmasi gerekki bilinc altina sokmalisin burada henüz tartisma kültürü bile olmayan kelli felli insanlari biliyorum tartisma kültürü olmayanin bilinci olmaz hemen bel altina vuranin ne bilinci olcakki hele bir hürriyetin sitesine girin eger doguda kaza olmussa altinda yazan halkin yorumlarini okuyun gazetenin yorumu degil ha halkin yorumu ayrica sadece sanal da degil bir disariya git hele antalyada ev tutacagim antepliyim dedim , bana ilk sorduklari soru kürtmüsün almanyadayim camii ye gidiyorum esmerim ya biraz bana mesafeli yaklasiyorlar acaba kürtmü diye burada daha asiri bir bölünme var hemde camilerde olaylarin ince detaylarina dikkat cekiyorum ben alakus kardes tek nizipten bakilarak görülmüyor yani
müslüm akpek Üye
sakalli0727;219773 wrote:zaten burada bazi gercekleri göz önüne sokunca pkkli da ediyorlar ,bilinc altina sokan da ediyorlar ama önce bilinc olmasi gerekki bilinc altina sokmalisin burada henüz tartisma kültürü bile olmayan kelli felli insanlari biliyorum tartisma kültürü olmayanin bilinci olmaz hemen bel altina vuranin ne bilinci olcakki hele bir hürriyetin sitesine girin eger doguda kaza olmussa altinda yazan halkin yorumlarini okuyun gazetenin yorumu degil ha halkin yorumu ayrica sadece sanal da degil bir disariya git hele antalyada ev tutacagim antepliyim dedim , bana ilk sorduklari soru kürtmüsün almanyadayim camii ye gidiyorum esmerim ya biraz bana mesafeli yaklasiyorlar acaba kürtmü diye burada daha asiri bir bölünme var hemde camilerde olaylarin ince detaylarina dikkat cekiyorum ben alakus kardes tek nizipten bakilarak görülmüyor yani
Hakan bu anlattıkların çok vahim, eğer Kürt kardeşlerimize bu kadar ayrımcılık yapılıp kötü gözle bakılıyorsa en önce beni karşılarında bulurlar, bu nasıl bir anlayıştır ya.:mad: İnan çok üzüldüm.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim