İnşallah aklınıza düşerde ölenleri bir zahmet yazarsınız işimiz çok yazamıyoruz demeyin sakın bunlar mazeret degillll
Basından Nizip Haber
Günlük Nizip Vefat Listesi
Başınız sagolsun demek yengeniz vefat etti Allah rahmet eylesinesera79;213547 wrote:orhan abi günlük vefat listesi atmıyosun sanırım,baktım ama yengemin ismini göremedim :( vefat eden yengem Aliye günok'a allahtan rahmet diliyorum :((
Bencede bu konu aksıyor, Orhan bence sen bu işle ilgili birini görevlendir, istersen ben yaparım.
tüm dostlarımızın başı sagolsun mehmet kalkan abimizi kaybettik.16 kasımda kaybettik allah rahmet eylesin cuma daglı istanbuldan allah çocuklarına sabır selamet versin ayrıca nizip vefat listesinde göremedik ona çok üzüldük allaha emanet olun:)
Göremessin dostum göremessin yazmıyorlarki göresin söyleye söyleye dilimizde tüy bitti kimin umurundakii kaldırın kardeşim bu sayfayıda sizde kurtulun bizde ne kadar zormuş buraya iki satır yazı yazmak bu sayfayla ilgilenenleri kınıyorummYUNUS EMRE ASLAN;217161 wrote:tüm dostlarımızın başı sagolsun mehmet kalkan abimizi kaybettik.16 kasımda kaybettik allah rahmet eylesin cuma daglı istanbuldan allah çocuklarına sabır selamet versin ayrıca nizip vefat listesinde göremedik ona çok üzüldük allaha emanet olun:)
Babamın amcasının oğlu Mehmet Tokdemir Nizipte vefat etmiştir,kendisine Allahtan rahmet tüm yakınlarına başsağlığı dilerim.Ne yazıkki bu sayfadan duymadım.Bu sayfada duyurulmayan ve belli bir tarihten günümüze kadar vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim.
Belli bir tarihe kadar biz gurbetdekileri bu sayfada bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.Ancak biz bu sayfadan memnunuz site yöneticileri bu işe bir çözüm bulurlarsa seviniriz. Tüm hemşerilerimizi ve emeği geçen herkesi sevgi ve saygıyla selamlarım.
Orhan nerdesin burası karışmış.
Muslum abi gecen ramazan, iftar yemeginde senle bu sayfanin onemini bolca konusmustuk bu konuda herkes hemfikirdi hatirliyorsan!!! bu konuda seni pasif goruyorum nedense? orhan abinin yanlis anlamayacagini bildigim icin bunlari yaziyorum eger bu sayfya yetisemiyorsa biraksin bu isi baskasi yapsin akrabam oldu 2 hafta sonra haberim oldu ailemi aradigim zaman beni uzmemek icin bisey soylemiyorlar ama biz allah'dan geldik allaha donecegimizi bildigimiz icin olumu anlayanlardaniz, Lutfen ama Lutfen bu konuyu aksatmayin rica ediyorum sizden....
Cumali özellikle Nizip dışındakilerin sık sık ziyaret ettiği bir konu burası, Orhan Çelik bence burayı aksatıyor, başka birini görevlendirsek olmazmı acaba.
Vallahi bence müslüm bey hepimizde boşa konuşuyoruz.Aylardan beri bu konu hakkında yazıyorum vede takip ediyorum adamlarda tık yok tık hiç kimseyi önemsemiyorlar insan bir çıkar en azından açıklama yapar gerçi bunun açıklama yapılaçak bir yani yoktur.Yazın kardeşim şuraya kim öldüyse yaaa allah aşkına uyumayın bunun gibi basit bir işide yapamıyorsanın vay halimize derim ben...müslüm akpek;217682 wrote:Cumali özellikle Nizip dışındakilerin sık sık ziyaret ettiği bir konu burası, Orhan Çelik bence burayı aksatıyor, başka birini görevlendirsek olmazmı acaba.
Hatice hartavi : 15 nolu taziye
Emine boy: 9 nolu
Fatma Koç:10 nolu
Halime Öksüz: 1 nolu
Hüseyin Bozkurt: 2 nolu
Ahmet sönmez : şingak köyü
Hamza İlhan : 14 nolu
Adile Fırat: mimar sinan
fatma kanpalta : cumhuriyet mah.
Abdullah Demir : 2 nolu
Mehmet deniz : 8 nolu
Seyit Çakır : karacurun köyü
Behzat şahin : çakmaktepe köyü
: 12 nolu
Ahmet kılıçatan: 8 nolu
Allah rahmet eylesin ,allah hepsinin mekanını cennet yapsın.
ölenlere allahtantan rahmet kalanlara sabır ve selamet diliyorum
Borcumdan dolayı internetim kesilmişti,yeniden açtırdım kaldıgımız yerden devam ediyoruz. Kızmayın hemen yaw isterseniz hem ölenlerin hemde öleceklerin listesini yayınlayayım ayıp ettiniz... :)
Fatma Yıkar > 1 nolu taziye evi
Adil Doğan > Düzbayır köyü
Orhan Çelik yeniden iş başında.
Allah ölenlere rahmet eylesin.
Vefat eden hemşerilerime Allah'tan rahmet diler,mekanları cennet olsun.
Ömer Öztürk > Çakmaktepe köyü
Hüseyin Kurt > Milli egt.müd. babası > 7 nolu taziye evi
Hatice Gülmez > Hafızpaşa mah.
Mehmet Ekinci> 6 nolu taziye evi
Mehmet Karaçalı> gaziantep
Cennet Bayar> 14 nolu taziye evi
Milli Eğitim Müdürümüzün Babası Hüseyin Amcama Allahtan rahmet dilerimç Mekanı cennet olsun.Müdürümü ve Fatma Teyzeme Allahtan sabırlar niyaz ederim.Halil Bozkurt
Fatma Aydemir> 17 nolu taziyeevi
Abdullah Göğebakan> alaçalı köyü
Veyis Polat> 18 nolu taziye evi
Zekiye İşitmez> Gaziantep
Allah rahmet eylesin.
Çok teşekkürler Orhan çelik biz bu şekilde istiyoruz günlük olarak eline yüregine saglık kardeşim..Ayrıca vefat eden hemşerilerimizin mekanı cennet olsun..Yakınlarının başı sag olsun..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.