Arkadaşlar uzun bir süredir bir araya gelemiyoruz.Üzerimizdeki ölü toprağını atmak için toplanmaya karar verdik.Bunun içinde en uygun mekanın taziye evi olacağını düşündük:)Toplanıp çay içip sohbet edeceğiz.Gecenin ilerleyen saatlerinde harfene yaparak kadayıf yemeyi düşünüyoruz:)
Tarih :6 Kasım Cuma Akşamı
Saat :19:00
Yer :14 Nolu taziye evi Coşkun Özkaya camii yanı.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Toplandık
Allah'tan mani çıkmazsa gelirim. Kadayıfın harfene olmasını iyi düşünmüşsün. Belki kaynaşmamıza katkısı olur.
Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
İstanbul Nizip.comu izlemeye devam edin :)
Öte get balcan delileri sizi:)Ramazan Tarhan;215115 wrote:Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Nizip.com toplantıları ilk olarak Nizip'te yapıldı. Özgün fikirlerde buluşalım Ramazan Bey!!! :):)
Harfene ney yorum.
kız dizilerini izleyenler belli oluyor.Ramazan Tarhan;215115 wrote:Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Birde Nizipliyim diye geçinirsin:) daha harfeneyi bilmin:)müslüm akpek;215122 wrote:Harfene ney yorum.
Ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRamazan Tarhan;215115 wrote:Yok yok kesin bi çekmemezlik var...İstanbul toplantılarını kıskaniyorsunuz :))) hem başlık da çok enteresan olmuş..genelde kızlar kullanır...hadi kızlar toplanıyoruz...der gibi :)))
Yav hakketen bilmiyorum.:confused:mehmet karakaş;215135 wrote:Birde Nizipliyim diye geçinirsin:) daha harfeneyi bilmin:)
Mesala biz kadayıf yiyeceğiz:) Toplam 50tl tutuyor kaç kişi var 10 kişi.50/10=5tl.Adam başı 5 tl verir herkes.Buna harfene denir:)
Harfenenin kelime anlamını bilmeyen niziplileri nizip.com 'a almayalaım :)
Bu kelime ben Nizip'ten taşındıktan sonra icat edilmiş her hal, ilk defa duyuyorum, ben bunu Alman usulu diye biliyorum.:)mehmet karakaş;215142 wrote:Mesala biz kadayıf yiyeceğiz:) Toplam 50tl tutuyor kaç kişi var 10 kişi.50/10=5tl.Adam başı 5 tl verir herkes.Buna harfene denir:)
slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .urFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
Kapıdan kovsanız bacadan girerim, benden kurtuluş yok.:D:Dcoskun;215143 wrote:Harfenenin kelime anlamını bilmeyen niziplileri nizip.com 'a almayalaım :)
Bencede:):)coskun;215143 wrote:Harfenenin kelime anlamını bilmeyen niziplileri nizip.com 'a almayalaım :)
İşte buyurun, sizde yanlış biliyormuşsunuz.:D:Dnisanurum;215145 wrote:slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .urFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
o yanlış biliyor :)
Alman usulünün, nizipcesine harfene denir
konuyu dağıtmayalım...:) bende kısmet olursa gelirim...
Tabi sen taşınırken daha Nizip Osmanlı toprağıydı ve dolayısı ile de Nizip halkı o zaman Osmanlıca konuşuyordu. Nizipliler TC kurulduktan sonra Nizip haneğine başladılar.:D Haklı adam nerden bilsin harfeneyi.müslüm akpek;215144 wrote:Bu kelime ben Nizip'ten taşındıktan sonra icat edilmiş her hal, ilk defa duyuyorum, ben bunu Alman usulu diye biliyorum.:)
Tarih 6 Kasım:) Bu bazıları için hüzün bazıları içinde büyük bir mutluluk:D
kesinlikle.admin;215150 wrote:o yanlış biliyor :) Alman usulünün, nizipcesine harfene denir
Kardeşim bunlar senin yanlış bildiğini söylüyorlar, şunlara birşey desene.nisanurum;215145 wrote:slm arkadaşlar HARFANE DEMEK insanlar arasındaki baglılık ve dayanışma duygularını.müzikli eglence haline getirip bir gece şeklinde sunulmasına harfane denir .URFA SIRA GECELERİNDEKİ GİBİ..
Sen uyma kardeşim bu dekolte kafaya.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.