M.ENES;214664 wrote:Mahmut yani diyorumki ben acaba Mahmutla el ele allahın huzurana çıkacağım günleri görebilecekmiyim.müslüm akpek;214395 wrote:Daha önce konuşmuştuk Fatih hatırlarsın, kılıç müslümanları terimini senden öğrenmiştim, bizim aslında her konuştuğumuz konu, kılıç müslümanlarına mesaj algılayanların kafası karışıyor , acaba diyor ,algılamayanlar ise bildiği yoldan devam ediyor, allahtan merhamet dilemek tabiki hepimizin isteği, o günleri görebilecekmiyiz acaba. Bu ne demek ya.
Dini İçerikli Konular
Insan neden ibadet eder
İbadet ancak ve ancak yüce yaratıcıyadır.ibadet yaratıcıyı kulun tanıdığının bir göstergesidirr.ibadet ruhların arşa gönüllerin huzura ermesidirr. keşke gönüler ibadetle meşkul olsa yürekler mevla aşkıyla dolsada bu savaşlar bu cinnetler baba katilleri evlat katilleri çıkmasa ortaya
müslüm akpek;214675 wrote:Yokkkkk ben almıyayım, abi kurban olayım sen ayrı git ben ayrı gideyim. Sonra ben seni tanıyorum diye inkar ederim haberin olsun.Biz eğer senle elele birlikte Allahın huzuruna çıkarsak Rabbim sonumuzu hayır eylesin ben şimdiden elimi eteğimi dünyadan çekip bir dağ başına çıkıp ibadetet başlıyayım.M.ENES;214664 wrote: Mahmut yani diyorumki ben acaba Mahmutla el ele allahın huzurana çıkacağım günleri görebilecekmiyim.
M.ENES;214860 wrote:Ben ettim sen etme, sen olmadan ben ne yaparım orada, sen kefil olmazsan ben bidaha çıkamam cehennemden.:confused:müslüm akpek;214675 wrote: Yokkkkk ben almıyayım, abi kurban olayım sen ayrı git ben ayrı gideyim. Sonra ben seni tanıyorum diye inkar ederim haberin olsun.Biz eğer senle elele birlikte Allahın huzuruna çıkarsak Rabbim sonumuzu hayır eylesin ben şimdiden elimi eteğimi dünyadan çekip bir dağ başına çıkıp ibadetet başlıyayım.
müslüm akpek;214862 wrote:Kimin nerede olduğunu Allah azze ve celle bilir.Niye ben kurtuldummuki seni kurtarayım.M.ENES;214860 wrote: Ben ettim sen etme, sen olmadan ben ne yaparım orada, sen kefil olmazsan ben bidaha çıkamam cehennemden.:confused:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.