Merhabalar
değerli forum üyeleri ben seven bozduman birecik belediyesinde kültür müdürlüğü görevini yapmaktayım. değerli dostum ramazan tarhan bey'e nizip .com.a ulaşmamda sağladığı katkından dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
Forum üyelerine sayğılar ve sevğiler sunarım.
Site ve Üyeler Hakkında
tanışma
seven bozduman nizip com. 'a hoşgeldiniz.
Sn.Bozduman,
sizi aramızda görmek çok büyük mutluluk.Forumlarımıza aktif katılımlarınızı bekliyoruz.Aramıza hoş geldiniz.
Değerli kardeşim, sitemize hoş geldiniz,
Birecikle ilgili Ramazan'ın sayesinde çok bilgilendiğimizi söyleyebilirim, sizdende Birecikle ilgili bilgileri alacağımızdan eminim.
Hoşgeldiniz. Bu kadar dar bir alanda kültürlerimizin ve şivelerimizin farklılıklar göstermesi sizcede ilginç değilmi ?bozduman;213325 wrote:Merhabalar değerli forum üyeleri ben seven bozduman birecik belediyesinde kültür müdürlüğü görevini yapmaktayım. değerli dostum ramazan tarhan bey'e nizip .com.a ulaşmamda sağladığı katkından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Forum üyelerine sayğılar ve sevğiler sunarım.
Ooo akeyler de sitemize girmeye başladı, farklı mozayiklerle site daha da güzelleşecek hoş geldiniz.
Aslında sen varken başkasına gerek yoktu ama .M.ENES;213416 wrote:Ooo akeyler de sitemize girmeye başladı, farklı mozayiklerle site daha da güzelleşecek hoş geldiniz.
Bu tarafa fazla bakma gözümü alıyorsun.
Bak kızdırma avatarımdaki seni silerim.:DM.ENES;213421 wrote:Bu tarafa fazla bakma gözümü alıyorsun.
Polisler ne zaman gelecek diye bekliyorum zaten.
Sitenizde bizede yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim.çalışmalarınızın devamını diler saygılarımı sunarım
hoş geldiniz.... sizinde güzel çalışmalrınız bekleriz....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.