Genç Muhabbet

Türklerin Son İcadı...

xxhidayet Üye
Dostlar, Televizyonlarda seyretmişsinizdir.. Anarşist bir militan, havai fişeği omzuna dayamış; RPG-7 Roketeti gibi Polis Helikopterini vurmaya çalışıyor. Biraz daha ıkınsa tuturacaktı ama..:) Tam bir türk icadı...Türklerin Son İcadı...Türklerin Son İcadı... Avrupa ve Güney Amerikada ki Anarşist örgütler bu muhteşem icat karşısında..; 'Tüh lan!.. Biz niye düşünemedik böyle muhteşem bir yöntemi..'Türklerin Son İcadı...Türklerin Son İcadı... Dünya yarın bizi konuşacak; "Çinliler icat etti türkler geliştirdi ".. diyeTürklerin Son İcadı...Türklerin Son İcadı...
müslüm akpek Üye
Bu militan dedikleriniz devrimci çıktı, kimsenin cesaret edemediği IMF ve Amerikan karşıtı eylemlerini başarıyla gerçekleştirdiler, gerçekten de ses getirdi bu eylemler, bütün saldırılarını kapitalist düzene karşı olduğunu ben anladım ama nedense her haberde saldırıların esnafa ve halka karşı olduğu söylendi, aslında kesinlikle öyle değildi, bu konuyla ilgili ilerde çok detaylı bir yazı yazacağım.
mehmet karakaş Üye
Bunun için konu açacakım hidayet bey benden erken davranmış.Imf nedir? Bildiğim kadarıyla faiz karşılığında para veren bir kurum.Devletler ve insanlar neden kredi kullanıp faiz öder? Imf zorlamı kredi veriyor?Krediyi kullananlar da dahil Imf yi seven varmı? Sorular böyle uzar gider. Gelelim Imf proestocularına; bunlarda sözde devrimci solcu.Özde, hayatta hiçbirşeye sahip olmamış,daha doğrusu hiç birşeyi becerememiş kişiler.Kim bu becereksizliğin sorumlsu? Tabiki devlet ve ımf.Zaten zengin olduktan sonra devrimcilikleri solculuklarıda biter,sözde kalır,devamlı çelişki içinde kalırlar. Ekranlarda izliyoruz yüzler maskeli,neden maskeli? Amacı protesto değil,devlet kurumları başta olmak üzere her yere zarar vermek.Zarar verip karşıt olduğu Imf'ye bizi daha çok muhtaç etmek.
müslüm akpek Üye
mehmet karakaş;212280 wrote: Zaten zengin olduktan sonra devrimcilikleri solculuklarıda biter,sözde kalır,devamlı çelişki içinde kalırlar.
Doğru söze ne denir.
selma_ozmen Üye
müslüm akpek;212279 wrote:......nedense her haberde saldırıların esnafa ve halka karşı olduğu söylendi, aslında kesinlikle öyle değildi, bu konuyla ilgili ilerde çok detaylı bir yazı yazacağım.
Bizim ekranlarda gördüğümüz; yapılan protestonun anlamsızca kamu malına zarar vermesi yönündeydi, yoldan geçen araçlara (özellikle polis araçlarına taş atmalar), mağazaların camlarını kırmalar, bankamatiklere zarar vermeler vb. Yapılan protesto bu şekilde amacına ulaşmıyor, hatta eleştiri alıyor. Keşke daha bilinçli bir şekilde ve fikirlerle IMF'ye karşı çıkılsa, yaptırımlar farklı olsa...... Eğitim Şart!!!
Gazikent Nakliyat Üye
sözde çogu ünv veya yüksekokul ögrencileri ben ne solcular gördüm işçi haklarını savunan zengin olduktan sonra işçinin hakkını zıkkımlanan .üstelikte yürüyüşlerde en önde giderlerdi.böyle protesto ses getirmedi nefret uyandırdı.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim