Meslek Liseleri

Ne Olacak ßenim Sonum :)

HakanKalkan Üye
Hayat geçiyor..! Kişisel bilgilermi siliyorum teşekkurler yorumlar için..
ufaklık Üye
Hakan durumuna üzüldüm fakat kız arkadaşın için açtığın site çok hoşuma gitti. yani seviyorsun belli. siteyi geliştirip devam etsen daha güzel olur bence.. :)
Gökhan Dokuyucu Üye
oo kardeş sende eml kurbanlarındansın... Bende eml den teknik liseye geçiş yapanlardanım ancak bizimde sınıfta da nerdese yarısı torbille girdi ve gün gibi açıktı neyse onu geçelim:) kardeş sen sıkma canını hak her zaman yerini bulur. düşün ki sınıf 20 kişi ve bu sınıftan öss kazanan sadece 2 kişi demek ki teknik lisede de verilen eğitim iyi değil. Seni gelecekte web tasarımcı yada programcı olarak görmeyi çok isterim... hayatta başarılar...
melek-yuzlum Üye
Kardeşş..Yaradan senin için böyle takdir etmiş..üzülme..belki senin şer gördüğünde hayır olabilir..
HakanKalkan Üye
Ne YapaLım KaDeRiMizDe ßu Varmı$ Coq ProßLem Ya$asakda HaYaT DeVAm EdıYor. Öss 2 YılıMız KalDı Zaten Bu YıLı SaYMazSaK 1 YıLıMız Kaldı AllAH KısMeT EDerSe GüZel ßir ÜniverSiTeye GiDeriZ . KaDeriMiZde Oda Yoksa. :) ZaTen Hem OkuYup Hem Çalı$ıyom Elßet Allah ÖnÜmüZü Açar İşl. Bu AraDa DuŞunCeLeriNiz. İçin HepiNiZe T$k. EdErim
Gökhan Dokuyucu Üye
İşte bu aradığım ses hakan kardeş:) Ne demişler onların bir düşüncüdüğü varsa Allah'ın da bir düşündüğü vardır. Sen kalbini serin tut inşallah herşey istediğin gibi olur... Hayatta Başarılar Sana...
benbaskan Üye
acılı ayhan olmuşsun kardeş ama sen başaracaksın sana güveniyorum çok çalışıp öss de iyi bir puanla istediğin bölüme gideceksin başarılar şimdiden...
mehmet gül Üye
arkadaş herşeyde bir hayır aramak lazım zaten allah katında muhterem insan başına gelen kötü şeylerin içinde bir hayır arayan ve bulandır ALLAH yardımcınız olsun
sananeki Üye
ulan hayatta bir sevgili upruna böyle harap olmaya değmez biz oldukta neoldu. Harbden kendmizi gözden düşürdük gerekirse öldük ama yooook o çekip gitti. Boşver be arkadaş;)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim