bugün bana bir mesaj geldi numara yabancı mrb diyor sizinle tanışmak istiyorum diyor lütfen beni ararmısınıız diyor numarayı size vereyim bunlara kanmayın +359888372431
iyi günlerr
iyi günlerr
Görüntülenme: …
xxhidayet;210742 wrote:Abonesi olduğunuz GSM şirketlerine 'engelleme' talimatıyla bunu basitçe halledebilir, başka dolandırıcılara karşı da GSM şirketini bilgilendire bilirsiniz..
bilalkeskin;210799 wrote:Arayan kişileri nasıl engelleyecek yani bahsettiğimiz olay engelleme ile halledilecek bir konu değil.
Örneğin geçenlerde gelen bir şikayette adamın arabasını iş yerine kadar takip altına almışlar.İşte adama sen şu anda şu istikamettesin şuradasın vs vs..
Bu konuda dediğim gibi sadece uyanık olmak lazım yani telefonla gelen isteklere özellikle para ,kontör ve kimlik bilgilerini isteyenlere bunları vermemek lazım.
Ki bu adamların yakalanması da çok zor oluyor zaten.
evet yakalanmaları zor oluyor sizide malum köşe başlarında hat satılıyor kimin elin kimin cebin de belli değğilbilalkeskin;210799 wrote:Arayan kişileri nasıl engelleyecek yani bahsettiğimiz olay engelleme ile halledilecek bir konu değil.
Örneğin geçenlerde gelen bir şikayette adamın arabasını iş yerine kadar takip altına almışlar.İşte adama sen şu anda şu istikamettesin şuradasın vs vs..
Bu konuda dediğim gibi sadece uyanık olmak lazım yani telefonla gelen isteklere özellikle para ,kontör ve kimlik bilgilerini isteyenlere bunları vermemek lazım.
Ki bu adamların yakalanması da çok zor oluyor zaten.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.