ben dedım dogan evlenınce süper ultra light bi ede olur diye...:)
Nizipden Duyurular Etkinlikler
2009 Nizip İftar Yemeğimiz yaplıdı 7.sayfa
yok abi sadece bir süre uzaktan takip ettim siteyi o kadar :)müslüm akpek;207932 wrote:Evleneni kaybediyoruz Doğan hayırdır evdenmi kovdular, uzun zamandır yoksun.
Valla olaylar kendiliğinden oluşuyo.. Şıhğım ("Mü. Ak.ek" Kimse anlamasın diye, böyle kısaltmalı yazdım ismini.) ellerini klavyenin tuşlarına dokunur gibi yapıyoo.. o anda konu da kendine yer bulmuş oluyo... Yani bilmem anlatabildim mi?..:confused::p:Dadmin;207891 wrote:Her konuyu dinle açıklamayalım lütfen :)
cumali haksızlık yapma bize simdi alınırım ESKİSEHİR,BURSA,ve istanbuldaki bir cok toplantılarda yemeklerde hatta nizipteki piknige bile gelmistik kasapoglu ve benCumaLi Budak;207762 wrote:Toplantılarımızda Cankesen ailesinden kimseyi görmemek bizi üzüyor abi... (Oktay abi hariç)
Haklısınız abi ama biz sizi hep görmek istiyoruz, özellikle nizip toplantılarımızda...;)cankesen;207947 wrote:cumali haksızlık yapma bize simdi alınırım ESKİSEHİR,BURSA,ve istanbuldaki bir cok toplantılarda yemeklerde hatta nizipteki piknige bile gelmistik kasapoglu ve ben
Bak dokunurum haaaaa.xxhidayet;207943 wrote:Valla olaylar kendiliğinden oluşuyo.. Şıhğım ("Mü. Ak.ek" Kimse anlamasın diye, böyle kısaltmalı yazdım ismini.) ellerini klavyenin tuşlarına dokunur gibi yapıyoo.. o anda konu da kendine yer bulmuş oluyo... Yani bilmem anlatabildim mi?..:confused::p:D
çok güzel bir iftardı hazırlayanlardan Allah razı olsun tekrar bir arada olmak kadar güzel birşey yoktu önemli olan da buydu bence.bir de fatih abimin dünya harikası bir fotosu var ben onu göremedim nerde acaba:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.