en son sel de allahtan denildi ya vallahi benimde bu ülkede yönetici olma hevesim kabardı ...nasıl olsa bu zeki milleti ne olsa allahtan der uyuturum ..helal olsun..
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Sel...
Çarpılacaksınız dikkat edin.
Türkiye'de kurumlarımız en kötü yönleri önleyici hizmetler.yani öncedenn önlem almak.bu sağlıkta da eğitimde de böyle.şimdi kadir topbaş diyor ki: kimse kusura bakmasın gerekeni yapacağız.benim de sormak vatandaşlık hakkım:Bu ülkede bişeylerin düzeltilebilmesi için insanların ölmesi mi gerek?
Bu sorum bütün yetkillere
Vedat sen sor ve sormaya devam et, cevabını sanırım öteki dünyada alacaksın.
Olunce de pek bisey yapilmiyor ya!vedat bozkurt;208653 wrote:Türkiye'de kurumlarımız en kötü yönleri önleyici hizmetler.yani öncedenn önlem almak.bu sağlıkta da eğitimde de böyle.şimdi kadir topbaş diyor ki: kimse kusura bakmasın gerekeni yapacağız.benim de sormak vatandaşlık hakkım:Bu ülkede bişeylerin düzeltilebilmesi için insanların ölmesi mi gerek? Bu sorum bütün yetkillere
ben haberleri pek yakından takip edemiyorum baya kötü bir afet varmış marmara tarafında allah ölenlere rahmet eylesin
Bu çok büyük bir afet, 65 ton yükü olan TIR'ı 1.5 km uzakta hava alanı fidanlığında buldular, sen tahmin et artık. Ayrıca asıl felaket şimdi yaşanacak sigorta firmaları hasarın %30 unu öderiz gerisini devlet karşılasın diyorlar.m altay;209001 wrote:ben haberleri pek yakından takip edemiyorum baya kötü bir afet varmış marmara tarafında allah ölenlere rahmet eylesin
yağmacıları en ağır ceza ile cezalandırmalı millet ibret omalı cezalar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.