Resim kaynağıNizip Belediyesi tarafından hizmete sunulan otobüs duraklarının camları bazı kişi yada kişiler tarafından kırılarak hasar gördü. Atatürk Bulvarı, Nizip Askerik Şubesi Yanı ve Esenkent Semtinde vatandaşların hizmetine sunulan otobüs duraklarına verilen zarar tepki gördü. Kimliği belirsiz bazı kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından kırılan camlar nedeniyle Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Bir gecede 3 ayrı noktada yaşanan çirkin olay ilçe vatandaşları tarafından kınandı. Devamı İçin Tıklayınız...
bu şekil hizmetler ancak düşüncelerimizi toplum olarak düzelttiğimiz zaman yapılmalı yazık harcanan emeğe...
üç beş kendini bilmez serseri eğlenmek için insanların haklarına tecavüz ediyor yazık...
nizipe cok bile dayandi..saglam kalsaydi sasardim..neden böyle yapiyorlar ben geldigimde belli bölgeleri gördüm gezerken bi kac yapilan olayA denk geldim nizipimizin böyle olduguna inanamadim...yapilmicak seyleri sokak ortasinda yapiyorlar cöpleri yerlere kutuyu cevirip döküyorlar..sonrada sineklerden insan yürüyemiyor bile kokulardan gecilmiyor ya bencede müslüm abinin dedigi gibi mobessa kameralar olmaliki bunlari tespit etmemliler..cezalarini vermemleri gerekir..yoksa her gittikce nizipimizin düzeni bozulcak:(
mavi_şahin;207971 wrote:bunları yakalayacan çin işkencesi yapacan derisini yaralıyacan tuz basacan o zamnn bir daha devlet malına zarar vermek neymiş görürler onlar
söylediğin insan haklarına aykırı devlet işkence yapmaz ama bunlar insan değil bu defada etinden sütünden yararlandığımız hayvanlar alınaçak allahından bulsunlar
bizim nizip insanına bişey yapmak yaramıyor demekki. yapsan zarar veriyorlar yapmasan niye yapmıyor diyorlar ve bazı kişilerde bunlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.
bazı yerel gazetelerde ise bu duraklar eleştiriliyor niye zeugma süslemeleri yapılmıyorda durak yapılıyor vs.. vs.. önce ihtiyaç sonra süsleme olmalı. belli ki reklam alamadılar ki böyle yapıyorlar :)
mahmut;208057 wrote:bizim nizip insanına bişey yapmak yaramıyor demekki. yapsan zarar veriyorlar yapmasan niye yapmıyor diyorlar ve bazı kişilerde bunlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.
bazı yerel gazetelerde ise bu duraklar eleştiriliyor niye zeugma süslemeleri yapılmıyorda durak yapılıyor vs.. vs.. önce ihtiyaç sonra süsleme olmalı. belli ki reklam alamadılar ki böyle yapıyorlar :)
Vallahi arkadaşlar Bulundugum yerde arabamın camı sabaha kadar bazen açık hiç bir şey olmaz arabama yıllardan beri zarar veren olmadı Agustos ayında izinde iken iki defa arabamı çizdiler nizipte eskiden bunlar olmazdı bizim ülkemizin en büyük problemlerinen bir taneside seyhat ve oturum izninin olmaması Avrupa amerika bunu uygular peygamberimiz ve dört halife döneminde sadece Mekke ve medine için vize uygulanmış her önüne gelen kontrolsüz yerleşim yaparsa olacagı bu.Selamlar
Fatih sana inan şaşırıyorum her konuyu eninde sonunda dine bağlıyorsun ve bunuda 1500 sene önce olmuş örneklerle açıklıyorsun, o dönemle zamanımız arasında dağlar kadar fark var, yaşam şartları ve teknoloji çok farklı, o zaman öyle oldu diye bu zamanda aynısını yapacağız diyemezsin.
Buradaki mesele çocukların ahlak ve terbiyelerini veren ana ve babada bitiyor iş, eğer okullarda ve çocuğun ailesinde milletin malına zarar vermenin ne kadar kötü birşey olduğunu bu zararı aslında kendimizin ödediğini anlatırsanız bu iş çözülür ama DEVLETİN MALI DERYA DENİZ YEMEYEN DOMUZ derseniz çocukta, büyüdüğünde devlete zarar vermek için elinden geleni yapar.
fsoyarik;208082 wrote:Vallahi arkadaşlar Bulundugum yerde arabamın camı sabaha kadar bazen açık hiç bir şey olmaz arabama yıllardan beri zarar veren olmadı Agustos ayında izinde iken iki defa arabamı çizdiler nizipte eskiden bunlar olmazdı bizim ülkemizin en büyük problemlerinen bir taneside seyhat ve oturum izninin olmaması Avrupa amerika bunu uygular peygamberimiz ve dört halife döneminde sadece Mekke ve medine için vize uygulanmış her önüne gelen kontrolsüz yerleşim yaparsa olacagı bu.Selamlar
29 mart seçimlerinde bizim arabayı boydan boya çizmişlerdi
mahmut;208057 wrote:bizim nizip insanına bişey yapmak yaramıyor demekki. yapsan zarar veriyorlar yapmasan niye yapmıyor diyorlar ve bazı kişilerde bunlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor.
o haberi yapan kişi bakalım ne mezunu adam demekki büyük şehir görmemiş her yer reklam tabelası doldu diyor büyük şehirlerde metroda bile o kadar görsel reklam materyalleri kullanmış ki ama işte kültürsüz kişiler haberci olursa yorumlarıda bu şekilde olur
bunu utanarak söylüyorum nizip serseri doluu bir yandan parktaki ışıkşarın labbasını kırarlar bir yandan bilbord ları kırarlar bir yandan mezarlıktaki çeşmeleri kırarlar yahu bu nasıl iştir eğitim şartt
Cehalet ne yer ve ne de zaman tanırmış... Kahvelerde vakit öldüren ailelerin çocukları bunlar. Olur ya..kitap mitap okurlarsa terörist falan olurlar... bilinçlenirler, ülke gerçeklerine, Dünya siyaseti üzerine kafa yorarlar. Dillerini, düşüncelerini düzeltirler belki bir yabancı dil öğrenmeye karar verir ve kendi dışındaki dünyayı daha iyi anlarlar...Öyle mi?..Ben sadece rüya görüyorum..her zaman olduğu gibi...
Mustafa Bilici;208395 wrote:Bunları yapan hayvan sayısı Nizipte çok...
insan olan böyle şeyler yapmaz...
gelde bu vatandaşa hizmet et...
sözüm bu davarlara..
davar mı... davara kurban olsunlar! davar kadar masum hayvan var mıdır, uysal koyun sütünü verir, etini verir, yününü verir. bu hayvandan cok daha aşağılar ne yaparlar. kamu malına hasar!. hesabını nasıl verecekler acaba
"Mal bulmus magribi' gibi millet atlamis ustune 'agzina geleni' sayiyor! Yani bulsaniz, belki de rustune ermemis cocuklari 'lic edeceksiniz'!
Belki de o duraklarin o sekilde yapilmasi asil hatali olandir, ne dersiniz?!