Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.
Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...
"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.
Genç Muhabbet
En Komik Fıkra yarışması
Adam aldattığını düşündüğü karısını
sevgilisiyle yatakta basmaya
kararlıymış.
Evden çıkınca bindiği taksinin şoförüne olayı anlatmış.
Taksici şahit olmayı kabul etmiş ve bu ikili adamınevine geri dönmüşler.
Tabi beklenen gibi adam karısını sevgilisiyle içerde basmış.
Yorganı kaldırınca karısıyla adamı çırılçıplak görmüş.
Koca sinirli, neredeyse adamı öldürecek,
karısı 'Dur!!' demiş
'Niye?' diye sormuş adam.
'Şimdi oturduğumuz evi kim aldı biliyor musun?
Çocukları Amerika'da kim okutuyor sanıyorsun ?.
Bodrumdaki yazlıkla yeni tripleks villayı kim yaptırıyor zannediyorsun.
Hepsini bu adam yapıyor.
Kocası bunları duyunca daha çok sinirlenmiş.
Beraber baskın yaptıkları, şahit olacak olan taksiciye sormuş:
'Ne yapayım ben bu adama ha söyle' demiş 'ne yapayım ?'
Taksici çok sakin bi sesle:
-Üstünü ört abi yazık üşümesin..)))
Kilise nin papazı zangoçun karısına kötü gözle bakmaya başlar. Zangoç fark eder ama bir şey elinden gelmez.
Papaz işi biraz ileri götürünce, zangoç dayanamaz ve papazın değerli şaraplarını içmeye başlar.
Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve zangoçun yaptığını öğrenir.
Seslenir..
- Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun,
(Zangoç kalsın ben almayım diyemez.)
- Doğrudur sayın peder işler işte der.
Papaz
- olmaz öyle, geç bakalım kafese.
Papaz sorar:
- Papazın şaraplarını kim içoor?
- Duyulmoor.
- Yahu nasıl duyulmaz?
- Duyulmoor işte.
Papaz daha yüksek sesle:
- Zangooç papazın şarapları kim içooor.
- Duyulmooor.
- Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
- Buradan duyulmoor işte
- Peki yer değiştirelim sen seslen birde bakalım.
Zangoç ve papaz yer değiştirirler.. Zangoç ses denemesi için sorar:
- Papaz efendi Zangoçun karısını kim götüroor?
Papaz cevap verir
- Hakket duyulmoor ... !!
FIKRA DEĞİL AMA OKUYUN İSTEDİM.BUDA ÇOK KOMİK.
ANTEPLİCE YEDİ CÜCELER :D
ggralice gosga gosga oturduğu yerden sorar
gralice: ayna ayna saa deym tama benden gözeli var mı dünyada
ayna: var sayın gıraliçem
graliçe: va dininemi la kim bu şarmıta
ayna: aha şeyle pendir topağı kimi bembeyaz bi gız
gralice: eee adı neymiş
ayna: pambık pirenses
gralice: la yeriiiiii onu bizim avcı öldürükdü
ayna: zor öldürük aha yedi dene gudduknan suyun başında garpuzatanda yaşey yalancı aha beyle olsun
gralice: yedim seni avcııııı
burç ormanlığında evi olan tis gabiye cadı, sepetine sof elmasını dolduruk pambık pirenses ve yeddi cücelerin evine doğru yola çıkmıştır. pambık pirensesnen yeddi cüceler gelecek tehlikeden habersiz kavaklıkta şindiki kır kahvesinin yanında allebenin kenarında, pirensini bekliyen pambık pirensesinin yününü yuylardı. laklahı şakşahı devam ediyken cadı, şindiki altınçimin ordan sifli sifli geldi pambık pirensesin yanına yaklaştı ve sepetindeki sof elmasını uzattı. pambık prenses eyle saftı ki eline vur ekmeğini al derecesindeydi. elmayı, çarşı ekmeğinin arasına dürüm etti, ilk ısırıktan sonra bok tuluğu gibi yanına devrildi. cadı, gendine saldıran cücelere depik sallayarak cin cücüğü gibi dağıttı. cüüceler ayaa kahana gadar cadı gaçık gedikti. cüceler toplandı, öldü zannettikleri pambık pirensesi bellur fanusa goyuk ağıt yakmaya başladılar...
cüceler ağlayarak sızlayarak gendi gendilerini heder etmeye başladılar. pirenses yokdu artık, yemek yapık önlerine goyacak avrad şarmıta bir cadı yüzünden uzamadıya gözlerinin önünde yatıydı. cücelerden biri pirensese yeen berg aşıktı en çok da bu cüceye koydu bu ölüm. yahışıklı pirensin beyaz atıynan ufukta belirmesi cüceleri tedirgin etti. aşık olan cüce, pirensin önüne atladı pirensnen çeneleşmeye başladı.
- kimsin la sen ne geziyn burda?
* ne diyn la gudduk çekil kenara aaazını burnunu daadırım ha!
- gel la gel, ne diyn oğlum sen
* herşey diym la herşey diym, mercimek gadar yok, gudduk boyunnan baa dayılanıy.
der ve cüceye godoo gibi dört dombalag aştıırır. sonra prensese yaklaşır bellur fanusu açar ve eskimo yimiş kimi pirensesin dudağına bi öpücük gondurur pirenses uyanır ve pirense:
- dert gele saa şeyle, o nasıl öpmeydi eyle, dudaamı goparıcıydın, ne yiyksin ola leş gibi de gohuy aazın,
* gadan baa gele pirensesim, buruya geliyken söylemesi ayip ciğerci mısdavadan yarım gavırmadan iki şiş ciğer yidim.
- adam gelirken ağzına bi dene garanfil atar.
* ben aşgımdan neyttemi biliymmiki raffım!
der ve prens uyanan pirensesi atının terkisine attıınaan batalhöyük tarafına doğru süzüle süzüle gider...
prenses : hadduç
prens : cöödet
cadı-kraliçe: beşire
avcı: şıho
cüce1: hösüyn
cüce2: mamdeli
cüce3: fayık
cüce4: eysan
cüce5: nuriddin
cüce6: ökkeş
cüce7: heyri
nakarata aldı sanırım:)
CocaCola'nın pazarlama temsilcilerinden biri Ortadoğu'daki görevinden büyük bir hayal kırıklığıyla dönmüş..
Niye başarılı olamadığını da arkadaşlarına anlatmış..
"Beni Ortadoğu'ya ilk gönderdiklerinde iki sorun vardı.. Ben Arapça bilmiyordum.
Halkta da okuma yazma öyle yüksek değildi... Bu yüzden onlara vermek istediğim mesajı yan yana 3 resim halinde düzenledim.
Birinci resimde bir Arap.. Çölde kumların üstünde sürünüyor, susuzluktan kavrulmuş, ölüyor..
İkinci resimde kumlar arasında bulduğu CocaCola'yı içiyor.. Üçüncüde adam dipdiri..
Ayakta.. Canlı ve neşeli.."
"Ee.. Harika fikir.. Anlamadılar mı?.."
"Anladılar tabii. Sorun da bu.. Araplar sağdan sola okurlarmış meğer!.."
:)) ödül için değil ki.. Gülmek için. Malum ihtiyacımız var... :))
hemde nasil:)) ama biiiiii durda okuyalım birlikte gülelim:)
İstanbul iftarında10 kişinin oyuyla en iyi fıkra anlatan seçilerek Osman efendi hazretlerinden gömlek parasını almış bulunmaktayım, sonra vay ben duymadım vay benim haberim yoktu demeyin.
Karakolda barıştırılan kadın evde dayak yerse, polis de sorumlu olacak
Karakolda "kocandır, sever de döver de" denilerek barıştırılıp evlerine gönderilen çaresiz kadınlara umut ışığı doğdu.
Kadın ve aileden sorumlu Devlet Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince; kadını eve gönderen polis bir form doldurarak altına imzasını atacak. Daha sonra bir problem yaşandığında karakoldaki polis de hukuki sorumluluk taşıyacak. Böylece "Eve gittiğimizde eşlerimiz, karakola sığınıp onları şikâyet ettiğimiz için öfkelenip daha fazla dövüyordu." diyen kadınlar artık geleceğe güvenle bakabilecek.
Şimdi fıkracılar
bu durumda Polis diyelim ki dayakçı kocaya ne demeli
a) Lan Sen bu kadını döv bende seni
b) Lütfen eşinizi dövmeyiniz.
c) Artık ben yengenin korumasıyım sizinle beraber kalacağım.
C şıkkı Felsefe abii :D
bencede c şıkkı....:)
A şıkkı......
Aaa....... :)
a şıkı kesin cevaptır
C' dir C..
Rusya Premier Ligi'nde 22. haftada Saturn - Spartak Moskova maçında çok ilginç bir an yaşandı. 2-1 biten maçta 52. dakikada Spartak Moskova'dan Alex'in kullanacağı penaltı öncesi şişko bir taraftar sahaya atladı ve penaltı vuruşunu gerçekleştirdi. Top köşeye ve ağlara giderken çılgın taraftar gol sevincini sahada koşarak gerçekleştirdi.
Bu dakikalarda iki takımın futbolcuları da taraftarlar da oldukça şaşkındı.Geçtiğimiz haftalarda Bank Asya 1.Ligi'nde Giresunspor ile Karşıyaka arasında İstanbul'da oynanan maçta da buna benzer bir görüntü yaşanırken o maçta sahaya atlayan ve penaltı vuruşunu bozan taraftar hakemin verdiği kararı protesto ediyordu.
(İHA)
Ilginç.........................
Ne babalar var
Bakın
GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane'de, bebeğinin sürekli ağlamasından rahatsız olan baba, bebek ağlayınca sallanmaya başlayan beşik icat etti.
Şiran ilçesinde 3 yıl önce dünyaya gelen Leyla ile İsmail Gündoğan çiftinin, 1 yıl önce "Esra" adını koydukları bir bebekleri dünyaya geldi.
İlçede elektrikçilik yapan ve yaptığı ilginç aletlerle tanınan baba İsmail Gündoğan, küçük Esra'nın geceleri sürekli ağlamasından rahatsız olunca, ağlama sesi üzerine sallanacak beşik yapmaya karar verdi. Kısa bir çalışmanın ardından da bebek ağladıkça sallanmaya başlayan bir beşik üretti.
Bu beşik sayesinde geceleri rahat uyuma fırsatı bulan İsmail Gündoğan AA muhabirine, şunları anlattı:
"Esra dünyaya gelmeden 3 ay önce bir beşik aldık ve doğumdan sonra onu bu beşiğe koyduk. Ama geceleri durmadan ağlayıp bizi uyutmuyordu, sürekli beşiğini sallamak zorunda kalıyorduk. Sonunda çareyi beşiği sese ve harekete duyarlı hale getirmeye karar verdim. Beşiğe sensörlar yerleştirdim. Böylece bebek ağlayınca çıkardığı sesten dolayı beşik kendiliğinden sallanmaya başlıyor, bebek susunca beşik de duruyor"
Fıkra mı anlatıyorsun yoksa gazetelerin 3. sayfa haberini kopyala yapıştır mı yapıyorsun.
:Dtabiki aaaaaaaaaaaaaa:D
Ben hiç bir şey anlamadım..:(
Osman'ı anlayabilmek için onun yanında bir sene kalmanız lazım.
enterasan ...........
https://www.haber7.com/haber/20090926/Banka-subesinin-kapisi-acik-unutuldu.php
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 15-16 yaşlarındaki bir çocuğun Ziraat Bankası Ağlasun Şubesi'nin önünden geçerken kapıya yanlışlıkla temas etmesi üzerine bankanın alarmı çalmaya başladı.
Alarm sesleri üzerine vatandaşların ilgisi bankaya yöneldi. Bu sırada da polis, kısa sürede şubeye geldi.
Yapılan incelemede, banka şubesinin kapısının kapalı ancak kilitli olmadığı görüldü. Bunun üzerine şubeye giren polis, içeride birilerinin olabileceği ihtimaliyle arama yaptı ancak kimseye rastlamadı.
Banka müdürü ve çalışanlarının Isparta'da oturduklarının bildirilmesi üzerine, banka yetkilileri çağrıldı.
Ağlasun'a gelen yetkililer, olayla ilgili tutanağın imzalanması ve şube kapısının kilitlenmesinden sonra yeniden Isparta'ya döndü.
Bu arada, bankanın güvenlik kamerasının bulunmadığı, banka şubesinin karşısındaki Ağlasun Belediyesi binasının güvenlik kameralarının da çalışmadığı öğrenildi.
Ağlasun İlçe Emniyet Amiri İsmail Tunçbilek, gazetecilere, bankanın dün mesai bitiminden sonra kilitlenmesinin unutulduğunu belirtti.
Banka personelinin kapıyı kapatıp alarmı kurduğunu ancak kapıyı kilitlemeyi unuttuğunu anlatan Tunçbilek, Emniyet Amirliği olarak geçen günlerde ilçedeki tek banka şubesi olan Ziraat Bankası yetkilileri ile esnafa güvenlik kameraları kurmaları konusunda tebligat yaptıklarını kaydetti.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.