Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizip.com 2. Kültür Yarışması

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

admin Yönetici
Resim kaynağı
Oktay Cankesen sponsorluğunda yapılan 2.Nizip.com Nizip Kültürü makale yarışmasına katılan eserlerin digital ortamdaki kopyalarıİlçe Milli Eğitim tarafından Nizip.com'a teslim edildi. Kütüphaneye ekledik ve tüm Niziplilerin istifadesine sunuyoruz.. Komisyonumuzda;3 Türkçe Öğretmeni, 2 Edebiyat Öğretmeni ve 1 Tarih Öğretmeni bulunmaktadır.Eserleri incelemeye başladılar, çalışmalara yarın da devam edecek, site sakinlerine duyurulur. DUYURU " " 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile sitemiz Nizip.com tarafından Nizipte görev yapan öğretmenlerimize yönelik ödüllü bir araştırma yarışması tertip edilmiştir. Yapılacak yarışma ile ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmeler yapılmış ve bu hususta mutabakata varılmıştır. Yarışma ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir: 1.YARIŞMA KONUSU " " Adaylar yarışmaya, aşağıdaki konulardan herhangi birisini seçerek katılabilecektir. " " 1.1. " " Nizip Tarihi : Nizip tarihi ile ilgili daha önce yayınlanmamış araştırmalar, Kurtuluş savaşındaNizipin durumu, (Dedesinden veya babasından duyduklarını kaleme almamış kişilerle yapılacak röportajlar, yayınlanmamış belgeler eklenmesi) İl olma ile ilgili Nizipi anlatan detaylı çalışmalar, Zeugma antik kenti kazı çalışmaları, eserlerin bilinmeyen yönleri. 1.2. " " Nizip Ekonomisi : Tarım ürünleri ve sanayi kuruluşları ile ilgili yapılabilecek detaylı çalışma ve araştırmalar, Çevre kirliliği ve çözümleri. İstatistik çalışmalar. 1.3. " " Nizip Sosyal Hayatı : Nizipte yaşayan insanların sosyal hayatlarındaki ilginç tespitler, Nizipdegöç durumu nedenleri,toplum ve bireylere etkileri. Niziplilerin sosyal sorunları ve yaşadıkları ilginç olaylar, Sosyal dayanışmaya güzel örnekler ve Örnek olabilecek şahsiyetlerin portreleri. 2.KATILIM ŞARTLARI: Yarışmaya,Nizip'te eğitim veren tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler katılabilecektir. Yarışmaya katılacak eserlerin sayfa sınırlandırması yoktur.Yarışmaya katılan tüm adaylar, eserlerinin Nizip'in internet sitesi[URL="http:///"]www.Nizip.com[/URL]'da yayınlanmasını kabul ederler. 3.KAYIT VE TESLİM TARİHLERİ: Başlama Tarihi : 22 Eylül 2006 Teslim Tarihi : 17Kasım 2006 17:00 Teslim Yeri : Nizip ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teslim Şekli : Cd, disket benzeri digital ortamlar ve A4 kağıtta çıktısı alınacak " " 4.DEĞERLENDİRME " Yarışmaya katılacak çalışmalar Nizip ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün oluşturacağı bir değerlendirme komisyonu tarafından incelenecek ve dereceye girenler bu komisyon tarafından belirlenecektir. " 5.VERİLECEK ÖDÜLLER 1.Gelen esere 1 adet 1/1 Cumhuriyet Altını ve Başarı Plaketi 2.Gelen esere 1 adet 1/2 Cumhuriyet Altını ve Başarı Plaketi 3.Gelen esere 1 adet 1/4 Cumhuriyet Altını ve Başarı Plaketi Ödüller 24 Kasım 2006 günü törenle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sahiplerine verilecektir. . Bu Duyuru Nizipteki 109 eğitim kurumundaki öğretmenlere resmi olarak bildirilmiştir.17 Kasım son başvuru tarihidir.
Ramazan Tarhan Üye
Tüm yarışmaya katılacak olan ögretmenlerimize başarılar diliyorum. Onlar ödüllerin en güzeline layıktırlar.Yarışmaya kurum olarak destek sağlayan İlçe Milli Egitim Müdürlügümüze,Ferdi katkılarından dolayı sn.Metin Kılıçparlar beye ve Ödülleri üstlenen sponsor firmamız olan İstanbul Antep Sofrası Lokantaları sahibi sn.Oktay Cankesen'e en içten duygularımla teşekkür ediyorum.İnşaallah amacına uygun olarak çok güzel ve çok verimli bir yarışma olacaktır.Hayırlı olsun diyorum...
Metin Kılıçparlar Üye
Yarışma duyurusu yarın Nizip'teki tüm öğretmenlere yapılacaktır.
ottomanempire Üye
Çok güzel olur
musaeken Üye
Güzel bir yarışma ,inşallah katılacağım.Altın da fena değil hani.Bu yoklukta ilaç gibi gelir.Sağol Ramazan bey,oktay bey ve MEM yöneticileri.
ibrahim Üye
İlçemiz ve sitemiz için hayırlı olur inşallah... öğretmenlerimize başarılar dilerim
admin Yönetici
Ramazan beye butür etkinliklerin hayata geçirilmesindeki çabalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Sizler gibi oda memleket aşığı ve boş vakitlerini böyle güzel çalışmalarda bulundurarak değerlendiriyor. Oktay beyede her iki yarışmamızada verdiği destekten dolayı minnettarız. İnşaallah faydalı çalışmalar elimize geçer de bunları siz Nizipli hemşerilerimizin istifadesine sunarız.
Huzi Üye
Metal çık aradan,öğretmen diyorlar görmüyonmu ?
gülsümgül Üye
Güzel bir çalışma..Güzel bir organizasyon..Siteyi bu tür hareketliliklerden dolayı tebrik ediyorum.Emegi geçenlere teşekkür,yarışmaya katılacak olan ögretmenlerimize başarılar diliyorum..
ahmetaksoy Üye
alıntı: "quote" Metin Kılıçparlar demişki: Yarışma duyurusu yarın Nizip'teki tüm öğretmenlere yapılacaktır. metin bey, bu konuda her türlü fedakarlıktan kaçmayarak,mumtazam bir şekilde organize edeceğinizden asla şuphem yoktur. bu tür etkinliklerin adeta mimarısınız.şimdiden teşekkürler
yusufpolat Üye
Nizip dışında yaşayan Nizipli ögretmenler de katılabiliyor mu?
cengizkrbck Üye
Bize laf düşmez düşmez amma Akif abi Ramazan abi ve tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Tabi öğretmenlerinize de başarılar dilerim..
Ramazan Tarhan Üye
yusufpolat demiş ki:"Nizip dışında yaşayan Nizipli ögretmenler de katılabiliyor mu?" Nizip dışında başka şehirlerde yaşayan Nizipli ögretmenlerimiz çalışmalarını ilçe Milli Egitim Müdürlügünün oluşturacağı komisyona ulaştırsınlar.Degerlendirmeye alıp alınmayacağı hususundakomisyon yetkilidir.Ama sanırım büyük olasılıkla kabul görür.Burada amaç zaten Nizip'tir.
güreşçi neco Üye
yarışmaya katılacak tüm ögretmenlere başarılar dilerım.emegi geçen herkese teşekür ederım maddi ve manevı yönden.ve tüm ögretmenlerın elınden öperım..
aysel_HOKEY Üye
yarışmaya katılacak tüm ögretmenlere başarılar dilerım.emegi geçen herkese teşekür ederım maddi ve manevı yönden.ve tüm ögretmenlerın elınden öperım..
oktay2 Üye
KATILIM KONUSU ZENGİN VE KATILIMCILAR DA ÇOK OLURSA BU ÇALIŞMANIN MİLLİ EGİTİM VE SİTE TARAFINDAN KİTAPLAŞTIRILMASINI ÖNERİRİM.ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON DÜZENLENMİŞ.EMEGİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDİYOR VE YARIŞMAYA KATILACAK ÖGRETMENLERİMİZE DE BAŞARILAR DİLİYORUM..
admin Yönetici
Süre azalıyor, yeniden bir hatırlatma yapayım dedim. Birkaç değerli hocamın güzel çalışmaları var, Fakat istiyoruz ki bu yarışmaya tüm öğretmenlerimiz iştirak etsin...
ibrahim1015 Üye
herseyin hayırlı olması dileğiyle başarılar dilerim
Metin Kılıçparlar Üye
Süre az kaldı.Duyuru Nizip'teki 109 eğitim kurumundaki öğretmenlere resmi olarak bildirilmiştir.17 Kasım son başvuru tarihidir.20 Kasım 2006 tarihinde ilçe eser inceleme komisyonumuz tarafından değerlendirmeye alınıp, dereceye giren eserler ilan edilecektir.. 24 Kasım 2006 Cuma günü Nizip Belediye ve Düğün Salonunda saat 09:30 daki Öğretmenler Günü Kutlama Proğramında ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa CANARSLAN tarafından verilecektir.. Eserleri bende sizler gibi merakla bekliyorum..
admin Yönetici
Çok değerli öğretmenlerimin, çok önemli konularda çalıştıklarını duyuyor ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Önemli araştırma konularının çıkacağını hissediyorum. . Buradan tüm öğretmenlerimize şunu arzedeyim. Yapılan çalışmanın öncelikle Nizip'e faydası olacaktır. Bu nedenle konu çerçevesinde, yarışmaya iştirak etmeniz çok önemlidir. Küçük büyük tüm araştırmalar, geleceğimizin şekillenmesinde etkili olacaktır. Lütfen gerek bu tür yarışmaların faydalı olması gerekse de fikirlerinizin toplum üzerinde ses getirmesi için bu yarışmaya daha çok arkadaşın katılımını teşvik edelim..
musaeken Üye
Nizip'in sosyal yaşamı ile ilgili bir alanda çalışıyorum.Kopye olmasın diye konunun adını yazmayacağım.İnşallah 17 Kasım'a yetiştirmeğe çalışacağım.herkese selam.
Ahmet karadag Üye
İnşallah iyi eserler çıkacaktır..
Metin Kılıçparlar Üye
Yarışmamızla ilgili eserler gelmeye başladı.Öğretmen arkadaşlarımızın güzel eserlerini tamamlamaya devam ettikleri haberini alıyorum.17 Kasım Cuma gününe kadar çok güzel kompozisyon eserlerinin geleceğini tahmin ediyorum.Beni en çok mutlu eden konu Hasanımolla Köyü İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmenimizin duyarlılık göstererek kompozisyon yazmasıdır.
admin Yönetici
Değerli öğretmenlerimle görüşmelerimdeki araştırma ve en güzeli yazma istekleri doğrusu beni heyecanlandırıyor. Çok güzel eserlerin çıkacağına inanıyorum. Tüm öğretmenlerimin bu tür yarışmaları teşvik etme bakımından da olsa kendilerinin veya çevelerindeki öğretmen arkadaşlarının yarışmaya katılmalarını, birkaç sayfa da olsa iştirak etmelerini umuyorum.
Kasım Böler Üye
Gerçekten eserleri heyecanla bekliyoruz, böyle yarışmaların örneği varmı bilmiyorum ama bence ulusal basında haber niteliği taşıyan bir yarışma, eğer mümkün olursa yarışma sonuçlanınca haber olarak ulusal basına taşıyabilirsek daha da gurur verici bir gelişme olur.

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim