Nizip.com
Üye ol
Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı

Görüntülenme: …

müslüm akpek Üye
Balcan aşkı diye bir başlık aç Abdulkadir.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
müslüm akpek;206951 wrote:Balcan aşkı diye bir başlık aç Abdulkadir.
Müslüm abide konunun sulandığını anladı :D
Di hadi bu sefer bele olsun
xxhidayet Üye
Adminimizin bu anlayışına ve inceliğine teşekkür ederim. Ama o kadar güzel bir ortam oluşmuştu ki.. o muhabbete bir türlü doyamıyoruz .. hele bir de yemeklere tekrar tekrar balınca, coşuyoz işte, ne yapalım??..:)
M.KÜÇÜK Üye
Görüyormusun şıhım her zaman konuyu kendi sulandırırdı bu sefer bize gol attı.Yani ortada yattı uçta bulundu.
müslüm akpek Üye
Sen boşver şimdi keşke eve lahmacun götürseydin, çocukların canı çekmiştir.
Cali Üye
Hemşerilerime Afiyet olsun, Allah Kabul etsin...
vedatakkas Üye
Gelipte bu iftara katılamamak içime oturdu.
Özellikle Mahmut bey ve eşine,bu güzel insanları bir araya getirdikleri için teşekkürler.
Nizip'ten,Bursa'dan,kısacası İstanbul dışından da bu toplantıya katılan arkadaşların da ayaklarına sağlık.Mekan sahibi Oktay kardeşimizden de Allah razı olsun.
Devamında İstanbul gezisi tertiplemişsiniz,bundan haberim olmadı.
Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere hepinize selamlar.
müslüm akpek Üye
Vedat çok şey kaçırdın.
admin
Yönetici
vedatakkas;207002 wrote:Gelipte bu iftara katılamamak içime oturdu.
Özellikle Mahmut bey ve eşine,bu güzel insanları bir araya getirdikleri için teşekkürler.
Nizip'ten,Bursa'dan,kısacası İstanbul dışından da bu toplantıya katılan arkadaşların da ayaklarına sağlık.Mekan sahibi Oktay kardeşimizden de Allah razı olsun.
Devamında İstanbul gezisi tertiplemişsiniz,bundan haberim olmadı.
Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere hepinize selamlar.
Abş baktım bunların karnı doyunca kaçacaklar, hemen mahmutla ayağa kalktık, kimseyi bırakmayız, sabaha kadar gezeceğiz dedik. Genede arada kaçanlar olmuş :D
Şaka bir yana hepsinin ayaklarına sağlık, geç saatlara kadar her anı hatıra dolu bir gece geçirttiler bize.
vedatakkas Üye
admin;207009 wrote:Abş baktım bunların karnı doyunca kaçacaklar, hemen mahmutla ayağa kalktık, kimseyi bırakmayız, sabaha kadar gezeceğiz dedik. Genede arada kaçanlar olmuş :D
Şaka bir yana hepsinin ayaklarına sağlık, geç saatlara kadar her anı hatıra dolu bir gece geçirttiler bize.
karınları fazla doymamış ki,balık ekmek,ciğer kebap,daha nicesini de yazmıyorsunuz herhalde:D
tytyhgtyhgh Üye
- Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül dostla sohbet ister çay kahve bahane.., misali Bir İstanbul iftarı daha yaşadık ! Dostların hazırlanan yemekleri beğenmesi en çok benim hanımı memnun etti. Bizlere bu ikram zevkini yaşattıkları için iftara katılan bütün hemşehri ve nizip.com üyelerine sonsuz şükranlarımızı ailecek sunarız! Biz ailemizde her sabah uyandığımızda; Allahım bize misafir yolla.., duaları ile büyüdük. Rabbim bizden bu nimetleri esirgemedikçe her zaman bu tür ağırlamalara hazırız. 15 yıldır İstanbulda yaşıyoruz ama Nizip mutfağını hiç terketmedik, istenilen her zaman her nizip yemeği ile misafir kabul etmeye hazırız. Elbette iftar telaşı yanında keyifli sohbetler ve hasret giderme yaşandı.Bu yemek davetinde yaptığı lezetli yemekler için eşim Emine hanıma, iftarını bırakarak yemek servisi yapan oğlum Zeynel'e, lokantasını cömertçe bize açan Oktay Cankesen kardeşimize, yemek servisi ve lahmacun katkısı nedeniyle Müslüm Akpek'e,organizasyonu yapan Ramazan Tarhan'a,( zoraki da olsa) tatlı ikramı yapan Osman Demir'e ve katılımları ile Nizip havası getiren Mehmet A.Akpek ve Kasım Böler dostlara ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.İnşallah yeni ramazan etkinliklerinde yeniden buluşma dileklerimle...
admin
Yönetici
Ramazan Tarhan;206818 wrote:Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı

Neye niyet kime kısmet....o çanta bana kaldı :)))

Atarsın artık bir 10 kaaat :D ehehe
M.KÜÇÜK Üye
Polen2734;207029 wrote:- Gönül ne çay ister ne çayhane, gönül dostla sohbet ister çay kahve bahane.., misali Bir İstanbul iftarı daha yaşadık ! Dostların hazırlanan yemekleri beğenmesi en çok benim hanımı memnun etti. Bizlere bu ikram zevkini yaşattıkları için iftara katılan bütün hemşehri ve nizip.com üyelerine sonsuz şükranlarımızı ailecek sunarız! Biz ailemizde her sabah uyandığımızda; Allahım bize misafir yolla.., duaları ile büyüdük. Rabbim bizden bu nimetleri esirgemedikçe her zaman bu tür ağırlamalara hazırız. 15 yıldır İstanbulda yaşıyoruz ama Nizip mutfağını hiç terketmedik, istenilen her zaman her nizip yemeği ile misafir kabul etmeye hazırız. Elbette iftar telaşı yanında keyifli sohbetler ve hasret giderme yaşandı.Bu yemek davetinde yaptığı lezetli yemekler için eşim Emine hanıma, iftarını bırakarak yemek servisi yapan oğlum Zeynel'e, lokantasını cömertçe bize açan Oktay Cankesen kardeşimize, yemek servisi ve lahmacun katkısı nedeniyle Müslüm Akpek'e,organizasyonu yapan Ramazan Tarhan'a,( zoraki da olsa) tatlı ikramı yapan Osman Demir'e ve katılımları ile Nizip havası getiren Mehmet A.Akpek ve Kasım Böler dostlara ayrı ayrı şükranlarımı sunarım.İnşallah yeni ramazan etkinliklerinde yeniden buluşma dileklerimle...
Sen yeter ki Nizip yemeği var de biz her türlü geliriz,öyle değilmi şıhım.:)
müslüm akpek Üye
Yemek deyince helede Nizip yemeği fizanda olsak geliriz.
xxhidayet Üye
MENES;206703 wrote:Şimdi Bursa'da işyerindeyim buradadaki arkadaşlar da hafta sonu İstanbul'a gideceğimi biliyorlardı, gelir gelmez nasıl geçti diye sordular. O bitmez tükenmez dostluğu nasıl anlatayım ki,yıllardır görmediğim ve görmeyide arzu ettiğim sevgili Admin'i yıllar sonra kucaklamaktan son derece mutluyum, beyefendi insan Kasım'la tanıştık.Merter'de Admine bir hırka alışımz vardı görmeye değer,biz ne kadar açık tonları göstersek alı, moru, kırmızısı, pempesi. O! habire gidip gidip nerde siyah koyu renk varsa ona sarılıyor dönüp sonrada bana niye ben senmiyim diyor.Öyle ya nede olsa Bursa'da oturuyoruz bir kerede pembe tişort giydik ya. sonra (Polen) Mahmut abininin eşinin o şahane yemekleri anlatılmaz tadılır. Oktayın muhteşem misavirperverliği,Osmanın güleryüzü ha bu arada en iyi fıkra anlatan yarışması 10 oyla ben seçildim ve sevgili Osman'dan gömlek parasını aldım.Aslında kendisi vakko'dan gömlek alacaktı ama sezon sonu indirim den parasını verdi, bende o parayı Hidayetin'in kızına bayram harçlığı verdim.Sonra müslüm abi bize lojistik turizim'den yani kendi firmasından kılimalı lüks bir araç tahsis etti söför bizi sabaha kadar gezdirdi.neresimi Eyüp Sultan, Feshane, Sultan Ahmet,Ayasofya. sonra gecenin üçünde Eminönün de boğaz manzaralı balık ekmek yedik ben çeyrek ekmek yedim sonrada niye yarım yemedim diye pişman oldum o kadar lezzetliydi. Biz Mahmut abiyle saat 3,5' ta Merter de indik kalanlar Güngörene çay içmeye deyip ciğer dürümü götürmeye gittiler.Yanı benim için bu hafta sonu 2009'un hitiydi.Kusur ettiysek affola.gelmeyen çok şey kaçırdı,emeği geçen herkese çok teşekkürler bir dahaki seneye ömrümüz olursa bir kaç arkadaş orgenize edelim de daha büyük bir organizasyon olsun.Baharda Bursaya gelmek isterseniz ki mutlaka beklerim, herkesi evimde ağırlamaktan büyük onur duyarım.İyiki varsın Admin,iyiki varsın Nizip.Com beni bu güzel insanlarla tanıştırdığınız için size teşekkür ederim.

10 Liracık mı?.. Biz de 100 dolar isteriz!.. Benim kızımın başı kel mi?.:p Abicim sen anladın..anladın sen!!..:D:D
M.KÜÇÜK Üye
Hido Osmandan 10 lira kopardık dur sesini çıkarma yav.Ne 100 doları.
xxhidayet Üye
MENES;207040 wrote:Hido Osmandan 10 lira kopardık dur sesini çıkarma yav.Ne 100 doları.

Hani sen de olan, biz de olmayan bonkör Kayınbaba var ya?..:p
M.KÜÇÜK Üye
Ha şu 100 dolar...Ee valla Allah c.c sanada nasip etsin ne diyeyim.
mehmet çalışkan Üye
Nizipcom İstanbul İftarı Antep Sofrasında Yapıldı

Sanırım Vanlı abi ile birlikte ikinci yabancı bendim.Eşkili köfte çorbasını hayatımda ilk defa yedim.Diger yöresel yemeklerinizdeki gibi bu da harika bir lezzet bıraktı.Uludağ gezisi ile tanıştığım tüm abilerimi tekrar görmekten büyük mutluluk duydum.
müslüm akpek Üye
Mehmet ilk yediğin tarhana çorbasıydı benim gibi tufaya düşme, bu ne çorbası diye sordum, millet üstüme hücum etti sen tarhana çorbasını bilmiyorsan Nizipli değilsin diye.
demirci mındık Üye
Gelemeyenler ıcın ramazan sonuna dogru tekrardan bı ıftar yemegı verılebılır mı acaba :) ?
mehmet çalışkan Üye
abi yok içinde bulgurdan yapma küçük köfteler vardı.tarhanayı biz servis yaparken bitmişti.onun tadına bakamadık malesef.
müslüm akpek Üye
mehmet çalışkan;207056 wrote:abi yok içinde bulgurdan yapma küçük köfteler vardı.tarhanayı biz servis yaparken bitmişti.onun tadına bakamadık malesef.
Haa onun adı analı kızlı babalımıydı neydi ya.:D
müslüm akpek Üye
нαуαℓ;207054 wrote:Gelemeyenler ıcın ramazan sonuna dogru tekrardan bı ıftar yemegı verılebılır mı acaba :) ?
Eda hiç şansın yok, Nizipte bir iftar yapılırsa ona gelirsin. Ama bu arada Oktay abine gidersen Antep Sofrasına sana nizip yemekleri ikram edebilir.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim