Güngörende Nizipliler

Güngören Nizipliler Derneginden Ramazan Yardımı

Görüntülenme: …

Ramazan Tarhan Üye
Hayırsever Nizipli işadamlarının İstanbul'da ikamet eden yardıma muhtaç Nizipliler için bağışladığı gıda erzakları Güngören Nizipliler Derneğinde sahiplerini belkiyor.Her yıl daha da güçlenen yardım dağıtma çalışmalrı bu yıl 300 aileye ulaştı.Dernek yetkililerinden Müslüm Öğüt'ün verdigi bilgilere göre beşer kilolardan oluşan yağ,prinç,bulgur,mercimek,sabun ve nohut gibi temel gıda maddeleri dernek binasında kartonlara paketleniyor.Dernek üyesi Niziplilerin refasans olması durumunda İstanbul'da hangi semtte olursa olsun yardıma muhtaç herhangi bir Nizipli aileye mutlak surette ulaşacaklarını belirten Müslüm Öğüt önümüzdeki yıl bu hedefin 500 aile olduğunu belirtti.Sosyal yardımlaşmaya güzel bir örnek oluşturan bu tür çalışmalar için gerek yardımı sağlayan hayırsever Nizipli İş adamları ve gerekse dernek yöneticilerini bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz.
şükrü çiftçi Üye
eminim bu yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşır
yardımı yapan dernekten allah razı olsun.
müslüm akpek Üye
"Komşun açken sen tok yatma" hayır sever iş adamlarımız isimlerinin açıklanmasını bile istememişler, yani Nizipli yardımı reklam için kullanmıyor, Nizipli komşusu açken tok yatmıyor, allah kabul etsin.
nev_zat Üye
benim tanıdığım bir aile var ama..........yardıma ihtiyacı olan....... anadolu yakasında ulaşabilirmisiniz bilmiyorum...........
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Derneğe uğradığımda Müslüm Öğüt abimin gayretini gördüm. Gözlerinde bayram harçlığı almış bir çocuğun mutluluğu ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye vesile olmanın haklı gururu vardı.
Bu hizmete katkıda bulunan tüm İstanbul'lu işadamlarımızıda kutluyorum.
ONURCEREN Üye
Bütün nizip'li hemşer
ilerimin mübarek ramazanını kutlarım.bülent
müslüm akpek Üye
nev_zat;206814 wrote:benim tanıdığım bir aile var ama..........yardıma ihtiyacı olan....... anadolu yakasında ulaşabilirmisiniz bilmiyorum...........
Derneğin adresini ve telefonlarını ver, 0212 435 43 43
M.KÜÇÜK Üye
Müslüm abi inanılmaz bir şekilde o derneğe emek veriyor, Allah c.c çalışandan ve emeği geçen herkesten razı olsun.
tikencan1 Üye
bulundugumuz şu mübarek ayda yapılan yardımları allah kabul etsin hayır sahiplerindende allah razı olsun.Ançak dün bir duyum aldım nizipde bir hayınseverin herkesin tanıdığı eski hocalardan bir hocamızın kızına yardıma muhtac kişilere verilmek üzere para yardımında bulunur bu hocamızın kızıda yardımı dağıtmaya başlar ne varki bir yere geldiğinde yardıma muhtaç aileye sen seçim zamanı falan partinin(dp) SEÇİM BÜROSUNDA görüldün ve onlara oy verdin diyerek yardıma muhtaç aileye yardımı vermedigi gibi sana bundan sonrada yardım yapılmayaçak der.şimdi tüm hemşerilerime sorarım bu yardım allah rızası içinmi yapılıyor yoksa bazı kesimlerin oy avcılığı içinmi takdir tüm hayır sever nizip halkınındır.bahse konu ismi geçen şahısların isimleri bende saklıdır öğrenmek isteyenlerede bu isimler tarafımdan iletilir.ALLAH TÜM YAPILAN HAYIRLARI DERĞAH İZZETİNDE KABUL ETSİN.
musakaraboga Üye
Şu içinde bulunduğumuz mubarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını bir nizipli olarak canı gönül'den dilerim. allah herkesin yardım'larını kabul etsin.
müslüm akpek Üye
tikencan1;206846 wrote:bulundugumuz şu mübarek ayda yapılan yardımları allah kabul etsin hayır sahiplerindende allah razı olsun.Ançak dün bir duyum aldım nizipde bir hayınseverin herkesin tanıdığı eski hocalardan bir hocamızın kızına yardıma muhtac kişilere verilmek üzere para yardımında bulunur bu hocamızın kızıda yardımı dağıtmaya başlar ne varki bir yere geldiğinde yardıma muhtaç aileye sen seçim zamanı falan partinin(dp) SEÇİM BÜROSUNDA görüldün ve onlara oy verdin diyerek yardıma muhtaç aileye yardımı vermedigi gibi sana bundan sonrada yardım yapılmayaçak der.şimdi tüm hemşerilerime sorarım bu yardım allah rızası içinmi yapılıyor yoksa bazı kesimlerin oy avcılığı içinmi takdir tüm hayır sever nizip halkınındır.bahse konu ismi geçen şahısların isimleri bende saklıdır öğrenmek isteyenlerede bu isimler tarafımdan iletilir.ALLAH TÜM YAPILAN HAYIRLARI DERĞAH İZZETİNDE KABUL ETSİN.
Eğer böyle bir şey yapıldıysa yazıklar olsun, dini çıkarları için kullanıyorlar demektir.
Değerli kardeşim o isimleri bana özelden gönderebilirmisin.
M.KÜÇÜK Üye
Karıştırmayın Ramazan mübarek gün ortalığı,eğer böyle bir şey olduysa vebali yapanın boynunadır.Hiç aç mezarı yok, rızkı insana Allah azze ve celle verir, aradakiler sadece vesiledir.
xxhidayet Üye
Bir dirhem dahi uğraşanlardan Allah (cc) Razı Olsun...
Hasan Üye
Tüm hayırsever hemşerimlerimden allah razı olsun hayır işinin siyasetle ilgisi olmaz öyle birşey olsa bile gecelerin gündüzleri kararttığı gibi böyle olumsuz davranışları görmemek gerek, yardım yapanların allah yardımlarını daim etsin
tikencan1 Üye
müslüm akpek;206897 wrote:Eğer böyle bir şey yapıldıysa yazıklar olsun, dini çıkarları için kullanıyorlar demektir.
Değerli kardeşim o isimleri bana özelden gönderebilirmisin.
müslüm bey 0505 221 22 96 ararsanız veya tel verin ben arayayım
tikencan1 Üye
MENES;206909 wrote:Karıştırmayın Ramazan mübarek gün ortalığı,eğer böyle bir şey olduysa vebali yapanın boynunadır.Hiç aç mezarı yok, rızkı insana Allah azze ve celle verir, aradakiler sadece vesiledir.
karıştırmayla alakası yok gerçek olan bu kimseye kastımızda yok memleket dışındayız bize gelen duyumu yazdım suçmu işledik menes bey
müslüm akpek Üye
Ben ilgileniyorum.
M.KÜÇÜK Üye
tikencan1;207090 wrote:karıştırmayla alakası yok gerçek olan bu kimseye kastımızda yok memleket dışındayız bize gelen duyumu yazdım suçmu işledik menes bey
Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.HUCURAT SURESİ 6.AYET Sevgili kardeşim Şimdi Orada biri para veriyor, biri dağıtıyor dağıtırken güya birisine sen x partilisin diye vermiyor o başkasına anlatıyor o da başkasına anlatıyor o da size anlatıyor sizde bize anlatıyorsunuz.Arada kaç kişi geçti bir sayın bakalım. O haber kulaktan kulağa kaç kez değişime uğramıştır kimbilir.Velevki dağıtan parayı vermedi, O çok ayıp etmiş diğerinin de nasibi yokmuş.Bu ülkede sadece bilinen partililer mi para dağıtıyor o para almayanada sizin kastettiğiniz partililer yardım etsin.Ben hiç bir partiye üye değilim ama sizde bunu karşıyı yıpratmak için yapmıyormusunuz :mad:
müslüm akpek Üye
Mahmut arada kimse yok direk olayın muhattabı anlatmış bende bilgiler var araştırıyoruz, doğruluğunu ispat edersek burada yayınlarız ama ispat edemezsek kimseyi zan altında bırakamayız.
M.KÜÇÜK Üye
Zaten şu anda zan altın bırakmışsınız daha neyi zan altın da bırakacaksınız. Güzel abim araştırdın velevki bir şey çıkmadı konuya 22 tane mesaj yazılmış herkes görmüş sonra ne olacak.Bu işlerde önce araştırırsın emin olursun sonra konu açarsın.Ramazan gün yapmayın böyle.
müslüm akpek Üye
Mahmut isim falan verilmedi daha, kimse zan altında falan değil.
M.KÜÇÜK Üye
Abim sen istanbulda kim olduğunu bilemeyebilirsin ama arkadaş herkesin tanıdığı eski hocalardan bir hocamızın kızı diyor bunu Nizip'te herkes anlamıştır isim versen ne vermesen ne.:(
tikencan1 Üye
menes bey bana gelen birinci elden benim hiç kimseyi yıprıtmak gibi bir niyetimde yok benim kast ettigim parti yok verirler vermezler beni ilgilendirmez ançak ben üzerime düşeni yaptım madem doğrulugunu araştırmak istiyorsan tel numaramı verdim zahmet edip ararsan fasık haber olmadığınıda anlarsın.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim