012_Çetin PALA

Gurbette Hemşeri Dayanışması:Almanya'da Gaziantepliler Derneği Kuruluyor

zeki firat Üye
slm yorum pala dayi biz hamburgdayik yorum nasil olucu simdi burada dernek yok kustum agam simdi nizipliyik bize bu yapilirmi yorum
pala Üye
Genel kurulda yapılan seçim sonucu; Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkan Çetin Pala Başkan yardımcısı Mehmet Pekmezci Sekreter Muzaffer Havcarcı Muhasebe M.Latif Bekmezci Basın ve Halkla ilişkiler Cengiz Batar Üye Mahmut Coşkun Üye Halil Şeker Denetleme Kurulu Murat Çalışkan Mustafa Oduncu Mustafa Fıstıkcı şeklinde belirlendi.
Cali Üye
Hayırlı olsun Pala dayı...
vedat bozkurt Üye
hayırlı olsun.çok güzel bir çalışma.emeği geçenleri tebrik ederim.
YusufSerce Üye
pala;193203 wrote:Genel kurulda yapılan seçim sonucu; Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkan Çetin Pala Başkan yardımcısı Mehmet Pekmezci Sekreter Muzaffer Havcarcı Muhasebe M.Latif Bekmezci Basın ve Halkla ilişkiler Cengiz Batar Üye Mahmut Coşkun Üye Halil Şeker Denetleme Kurulu Murat Çalışkan Mustafa Oduncu Mustafa Fıstıkcı şeklinde belirlendi.
E hadi hayirlisi. Bence bundan kelli tum avrupayi kapsiyan calisma yapin, okyanusu gecerseniz buraya da bekleriz.
benbaskan Üye
allah utandırtmasın pala dayı hayırlı olsun...
pala Üye
Teşekkürler dostlar. Hemşehrilerimiz ve bölgemizde yaşayan tüm Vatandaşlarımız için hayırlı işler yapma gayretinde olacağız.Dediğiniz gibi Rabbim utandırmaz İnşaallah. Okyanus ötesine gelince; Dernek olarak gelemeyebiliriz ama Mehter takımı ile Amerika'da(Newyork) gösteri yapmak için girişimlerimiz devam etmekte.
genc_musti Üye
hayirli ugurlu olsun,berlinde niye yok??
pala Üye
genc_musti;193443 wrote:hayirli ugurlu olsun,berlinde niye yok??
Bu işler önce özveri ister, zaman ve maddi külfeti de cabası.20yıllık cemiyetcilik alt yapım olmasına rağmen halen yeni bir oluşum için resmi işlemler ve para bulma konusunda zorluk çekiyoruz.
pala Üye
11.06.2009 Perşembe günü (Almanya'da tatil) Mühlacker'de genelkurul toplantısına herkesi mutlaka bekliyorum. İlk Gaziantepliler gecesi için yeri,zamanı ve yapılacak aktiviteler hakkında ön görüşme yapacağız. https://www.antepce.com/ANASAYFA.htm
M.KÜÇÜK Üye
Allah c.c hayırlı muaffakiyetler versin.
bilal_aycan Üye
çetin abi hayırlı olsun böyle dayanışma ve birlik içinde olmak bizlere guru veriyor.başarılar dilerim..
anteplim_27 Üye
S.A. sayin baskanim, ve hemserilerim Genel Kurulunun toplanicagi yer ve tarih (Baden Württemberg Gaziantepliler Dernegi) 11 Hazıran 2009 Perşembe günü saat 11.00 de YER: Musikschule Gutmann Villa Bauer am Stadtpark ADRES: Philipp-Bauer-Weg 2 75417 Mühlacker Tüm Gaziantepli hemserilerimizi bekliyoruz. Saygilar Muzaffer Havcarci Bu arada...nizp.com da tüm emegi gecen arkadaslari tebrik ediyorum. Cok güzel ve bilgilendirici bir sayfa olusmus. Devamini temenni ediyorum
caliskan27 Üye
aramiza hos geldin Muzaffer aga, saygilar
karabay Üye
Sevgili hemşerilerim ben Gaziantep'ten şair Hasan KARABAY Tabakhaneliyim Kebapcılık yapıyorum evliyim 4 çocuk babsıyım en çok sevdiğim iş mesleğim sonra şiir yazmak isterseniz Gazi anteple ilgili şiiri göndereyim gazetenizde yayınlarsınız tabi uygun görürseniz Yurt dışında dayanışmanız bana guru verdi hepinizi kucaklıyorum sayın hemşerilerim saygılarımla Hasan Karabay Güzel Antebim Güneyde incidir gazi ilimiz Görmeye değer yer güzel antebim Esiyor buradan şarka yelimiz Görmeye deger yer güzel antebim Antebin kalesi başlıca şehir Altından akıyor gizli bir nehir Adına verilse altından mehir Yaşanır her çağı güzel antebim Ermeni kızından tatmış tadını Anter kız ayıntap koymuş adını Şairler adına yazmış na’dını Görülmeye deger güzel antebim Kaleden görünür naip hamamı Baş pınardan baksan şehrin tamamı Etrafında yeşil doğa ummanı Derilmemiş bağsın güzel antebim Alleben deresi şehiri böler Etrafı yeşillik halkına güler Yüzüncü yıl parkı oksijen dolar Efsaneymiş meğer güzel antbim Şehir gösterende antebim başlar Yeşile bezenmiş dağlar ve taşlar Yakışmış şehrime ağaçtan saçlar Görülmeye değer güzel antebim Mucit usta çıkar Antep ilinden Feyzaldı birçok ünlü âlimden Uçan kuş kurtulmaz onun elinden İlim irfan bağı güzel antebim Söğütlü kahvemiz mezat yeriydi Fabrikalar işler hepsi deriydi Kıskanmayın bizi alın teriydi Sanayici dolu güzel antebim Şehiri kapladı görülmez duman İstila etmişti düşman bir zaman Karşı koydu Antep çıkmıştı yaman Gaziler diyarı güzel antebim Vatanın uğruna harbe koşanı Ata ‘sından aldı gazi nişan'ı antebin yayıldı yurda zişanı Düşmanın oyunu bozan antebim HASAN KARABAY 11 06 2009-06 02 zaman zaman sizlere yazarım antep ile ilgi li haberleri hepiniz sağlıcakla kalın (ben Muzaffer HAVCARCI'NIN dayısıyım)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim