Son dönem yorumlara bakınca siteye emek veren arkadaşların
(fatihin yorumu beni üzdü)
Toplantı gündeminden çıkarılması taraftarılar.
Siteye emek veren herkesin oy vererek
Nizip Çayı nın gündeme gelip gelmemesi konusunda
fikir beyan etmesi
sitemizin herhangi bir zarar görmemesi için daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Ben şahsıma gündeme gelmesi taraftarıyım.
Site ve Üyeler Hakkında
Gündem Nizip Çayı?
NİZİP ÇAYININ GÜNDEME GELMESİ TARAFTARIYIM ANCAK;
yıllardır gündeme gelen nizip çayına bir çözüm bulunulmazken bundan sonrada zor olduğuğunu
düşünüyorum
buna çareyi biz değil bu görevi yerine getirebilecek insanların çareyi bulmaları kanatindeyim
Osman seni anlıyorum..iyi niyetlisin.Ama bizim toplantı amacımız yılda bir kez de olsa karşılıklı bir çay içip hasbıhal etmek.Site içi diyaloğu artırmak.Uzun yollardan, memleketlerden,gurbertten gelenler olacak.Her ne kadar adminin dedigi gibi eylem ile toplantı farklı saatlerde olsa bile bu iki konuyu aynı çatı altında duyurmak çok büyük yalnış.Eğer gösteriyi düzenleyecek topluluk bu kadar samimi ise bunu başka bir tarihte yapsın.Mesela bir hafta sonra.Sen tekrar yeni konu aç ve üyeleri eyleme davet et.Ama bunu nizipcom toplantısına alet etme.Ben şahsen çok rahatsız oldum.
Sizede şaşırıyorum bazen, nizip.com bugüne kadar yaptığı her şeyi nizip'in ve Niziplinin çıkarları için yaptı, toplantıda Nizip çayının durumuna yeniden dikkati çekmenin ne zararı olur anlamış değilim.
Bu bir eylem değil ki, bence siz bu eylemin Akçakent'te yapılmasını kıskanıyorsunuz, bence hiç bir mahsuru yok, zaten admin gereken tüm izinlerin alınacağını söyledi ayrıva isteyen katılır istemeyen katılmaz, başka bir gün de yapalım fikride çok mantıklı değil çünkü bu kadar adamı tekrardan toplamak zor olur.
Konuyu tetkik ederken niyet-amaç-sonuç ilişkisini iyi irdelemek lazım.Niyet, samimi.Amaç, dikkat çekmek ve çözümü hızlandırmak.Sonuç çözüm olsa da olmasa da bu toplantı nizipcom eylem toplantısı olarak tarihe geçecek.Benim karşı olduğum taraf budur.Nizip çayının problemi çok önemli ve ele alınması gereken ciddi bir konudur.Bu konu da zaten hiçkimse karşıt fikir beyan etmiyor.
nizip.com eylem toplantısı olarak tarihe geçmesinin ne zararı var onuda anlamadım, bugüne kadar nizip.com neyin eylemini yapmış neyin protestosunu yapmış sadece herkes yazmış, belki bu bir şeylerin başlangıcı olur.
Sözün özü,madem konu açılmış biz de fikir beyan ediyoruz.Ben Nizip çayı konususnun toplantımız ile birlikte yapılmasına karşıyım.Ve katılmayacağım.
Burda Osman ve Muslum abilerime katiliyorum. Daha once de belirtmistim, kimi bundan rahatsiz olur, kimi devlet memurudur basina is gelsin istemez, kimi zaten belediye calisanidir ama hem ayri yerde yapilacak olmasi istemeyenlerin katilmamasi acisindan rahatlaticidir. Ustelik herturlu izin de alinacakmis, bence guzel olur. Muslum abinin de dedigi gibi Nizip'te olmamak 'yanlisi gormeyi' engellemez ve orasi halan dahi biz yasamasak da ailemizin varligiyla bile bagimizdir. Ayrica nizip.com'un ses getirmesi adina baslangic da teskil eder.müslüm akpek;203280 wrote:nizip.com eylem toplantısı olarak tarihe geçmesinin ne zararı var onuda anlamadım, bugüne kadar nizip.com neyin eylemini yapmış neyin protestosunu yapmış sadece herkes yazmış, belki bu bir şeylerin başlangıcı olur.
Daha önce Şehite Rahmet Askere destek mitingi yaptık, 7000 kişi katıldı.müslüm akpek;203280 wrote:nizip.com eylem toplantısı olarak tarihe geçmesinin ne zararı var onuda anlamadım, bugüne kadar nizip.com neyin eylemini yapmış neyin protestosunu yapmış sadece herkes yazmış, belki bu bir şeylerin başlangıcı olur.
Kaymakamlık makamına dilekçemi verdim. bilgilerinin olmasını ve gerekiyorsa güvenlik önlemi almasını arz ettim. Sayın kaymakamımız dilekçeyi jandarma komutanlığına havale ettiler.
Hayırlı olsun.
Böylece her şey yasalara uygun olacak.
Ramazan senide bekliyoruz, sen gelde istersen mangal yellersin.
Ramazan abi bahçede savanları serip balcan saplayacak :) Biz köprü başında önce vatan dicez :)
Bu mitingte istenmeyen olaylar cereyan etmiş ve kontrol kaybedilmişti.Ve hatırlarsan eger "bi daha tövbe bu tip organizasyonları yaparsam" demiştin.admin;203294 wrote:Daha önce Şehite Rahmet Askere destek mitingi yaptık, 7000 kişi katıldı.
Ançekete 7000 kişi gelmez sen merak etme.
Ya ne alakası var Ramazan abi ?
Yorgunluktan bitap düşmüştüm. İstenmeyen olaylar ise yaşanmadı. o kadar kalabalığa rağmen Nizip halkı ne kadar duyarlı olduğunu gösterdi. T.Odası meclis üyeliğim zamanında da yine böyle bir mitingin müracatında bulunmuştum.
Bu o kadar kapsamlı olmayacak. toplanan kişilere Nizip çayı hala ne kadar kirli ve bunun için önlem alınması gerekli gibi bir basın açıklaması yapılacak. Köy ve çevre köy halklarının görüşleri alınacak O kadar . Sonra bahçeye geçeriz size katılırız. Yol üzerinde Köyün tarihi pınarı var ona bakarız, oda kurudu. Yemyeşil nar ağaçlarının kapladığı patika yollardan bahçeye gireriz, size katılırız.
Vallahi Billahi bu eylem konusunda taraf olmam tamamen siteyi sahiplenme duygumdan kaynaklanmaktadır. Artık hiçbir maddi-manevi değeri olmayan bir fosseptik kanalı için harcayacağınız çabayı yıllardır bitmeyen Barak Ovası sulama kanalları için niye harcamıyorsunuz? 5 metreye kadar humuslu toprak çıkan Barak Ovasının ortasına organize sanayi kurulurken neredeydiniz? Bu mu sizdeki çevre bilinci?
Bunu yazana sen neredeydin demezler mi ?
Ben İzmir'deydim...
admin;203344 wrote:Bunu yazana sen neredeydin demezler mi ?
Ara sıra gel Nizip'e :)
Niziptekilerinin değerini biliyor musunuz ki..?admin;203355 wrote:Ara sıra gel Nizip'e :)
Kuyumcu Reşat Var dı?
Değer için ona uğranablir. :)
Burada gülecekmiyiz.Gülme efekti gelmedi de.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.