selam ben şemo şuan yildirimsporda oynuyum neden bizimde 3 lig takimiz suan türkiyenin 7 ilinden büyügüz ama hiçbir spora ilgi yok bir idman sahamızda vardı onuda yıktılar tam futbol zevkimizi yıktılar korkuyorum önümüzdeki yıl süper amatörde fulbol oynıyamıyacaz bizim bu halimize kim care bulacak biz Nizip ve yıldırım spor gencleri olarak isyan ediyoruz bu nasıl belediye ben yıldırım sporlu şemoooo.
Abi ben buraya ne güzel bir yazı yamıştım ama birileri tarafından silinmiş ne yapalım sağlık olsun.... Mustafa Doğan arkadaşımız benim bir konuda ne kadar doğru olduğumu bu konuyu açarak özetledi. Ona teşekkür ediyorum...
BİRAZ YAZILARIMIZ DİKKAT EDELİM LÜTFEN UA KEMAL ABİ BEN FENERLİYİM ONDAN SANMAYIN SİTENİN AHLAKI AÇISINDAN
ALLAH RAZI OLSUN
Edited by - Gençosman on 18.09.2006 02:41:02
tümünü delediyelerden beklemek yanlış olur arkadaşlar biz üzerimize düşeni yapmayalım ondan sonra milleti eleştirelim pazar günü acılışda toplam 100 kişi anca vardı sıtadı doldurmalıyız 12. adam görevimizi layıkı ile yapmalıyız
kardesim nie sahip cıksınki :)))) ne guzel park yapıolar :D aaaaa karısmayalaım adamların islerine.. nasıl olsa parti vakti gelecek Nizip sporu ucuncu lige cıkaracagız demesini bilirler.. allah buyuk... len kucucuk birecik sporun bile tesisi var kalacak yerleri var
Edited by - admin on 18.09.2006 11:37:46 PM
Bir kere uslubunuz yanlış, sonrasında da niyetiniz.
Nizipspor yönetimindeki değerli bir arkadaş teşekkür etmiş. Sizse manalı cümleler kurmuşsunuz ve okuyanın daönemsemeyeceği tarzda. Lütfen siyasi amaçlarınız için Nizip.comu alet etmeyin. Burası sizlerin sesi olmak için burada. Fakat böyle yapmakla insanın hevesini kırıyorsunuz. Bir iddianız varsa delilleriyle ispat edersiniz. Yok öneriniz varsa ki bu daha güzel olur, anlatırsınız ve mesaj yerine ulaşır.
Yoksa yapmaz etmez demekle netice alınmaz.
Kal sağlıcakla