Selam Arkadaslar herkese nasilsinz iyi misiniz iyi olmaninizi yuce Allah tan dilerim sizlerden sunu isterim ki aslinda hersey Güzel olmus ama Asker ’’e gidecek olan Arkadaslarimiz ve abilerimiz buraya yazilmali ben Askerligimi Istanbul Da yapiyorum sariyerde Herkese Selamlar
Okul Arkadaşların Burada
NizipLi Asker Arkadaslarimiz
sayin ultra kemal
pazar camı mahallesınden
sebze halınde n
çerkez kemalın torunumusun
evet ıse amcalarinla dedele çok anilarim var
selamunaleyküm arkadaşlar ben de ankara mamak'ta vatani görevimi yapıyorum tüm asker arkadaşlara ve onları bekleyenlere rabbim sabır versin.
allahaa emanet olun. vesselam
slm
Selam ya bende pazarcami mahallesindenim adım huseyin ya kemal ben seni tanıyormuyum acaba ayrıca bende istanbul armutluda yaşıyorum iyi günler
MERHABA BENDE MAMAK ANKADA YAPIYORDUM SONRADA AFGAN?STANA GELD?M ??MD? AFGAN?STANDAYIM KAÇ TERT?P S?N BEN 84/3
Kadir deprem sizide etkiledimi ? bizi bilgilendirirsen seviniriz.
sevgili arkadaşlar ben 1984/3 yaptım sizlerin yani burda beni tanıyanları aklıma gelmiyor ama görüşürsek aklıma gelirben askerden geleli tam 15 gün oldu 0542 818 39 31 e
ararsanız beni bulursunuz ama sizlerin ama bazı arkadaşlarımızın beni tanıması çok güzel ve gurur verici ne mutlu bana.
83/1.selam
MERHABA ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL GÜMÜŞSUYU ASKER HASTANESİNDE ASKERİM.YOLU DÜŞEN OLURSA YANIMA UĞRASIN.
Ne Gibi Anılarınız var anlamadım suAt Sabuncu :))))uA_KeMaL;192 wrote:Selam Arkadaslar herkese nasilsinz iyi misiniz iyi olmaninizi yuce Allah tan dilerim sizlerden sunu isterim ki aslinda hersey Güzel olmus ama Asker ��e gidecek olan Arkadaslarimiz ve abilerimiz buraya yazilmali ben Askerligimi Istanbul Da yapiyorum sariyerde Herkese Selamlar
öncelikle rabimizzin rahmetiyle tum buyuklerımı ve kucuklerımı selamlar bu sıtede emegı gecen tum arkadaslara sukranlarımı sunarım ben tunceli il jandarma komutanlıgında vatanı gorevını yapan g.nizip dogumlu fevzi pasa mah sen sok da ıkametkah eden ismail yurumez insan memleketınden bırazcık uzak kalınca herseyın kıymetını anlar oluyo o yuzden sızlere sunu soylıyeyım nızıbımın yakan sıcagını bıle ozledım herkese bol sohbetler ALLAHA emanet olunuz
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.