düşüyorlar kardeş çok görüyoruz. bir çok cezada 1.2.3 defa diye agırlaştırıcı maddeler var. birincide ıslah olsalar 2.3 olmaz. ayrıca bahsedilen suçun cezası 6 ay ehliyetini almayı gerektirmiyor. arabasını men etmeyide gerektirmiyor.Mir'at;200084 wrote:bir yanlış yapanın elinden alacaksın 6 ay ehlyetini.! bir daha aynı hataya düşüyor mu...ama bizde bu tarz yaptırımlar uy-gu-la-na-maz...! ceza bile kesmiyorlar... ama sonra ne oluyor nice anaların cigeri yanıyor......
Sorunlarımız Önerilerimiz
Trafik
Sorunvatandaş adam olsun namuslu olsun rüşvet vermesin bak ozaman polis senden rüşvet alabiliyormu vatandaşın işine geliyor 100 lira ceza vereceğine 20 lirayla yırtarım diyo buyur şunu polis abi ben yoluma sen yoluna haksızmıyım kimse kimseden zorla birşey alamaz ve birşey veremez arz talep meselesi maden bu kadar rahatsızsın neden şikayet etmiyon hiç başıma gelmediki diyeceksen polisin rüşvet aldığını nerden biliyon duydum diyceksin senin yaptığı yargısız infaz ve bütün polisleri kaplayarak dürüst olsunlar demişsin sana yakıştıramadım senin hiç polis tanıdığın yok herhalde varsa nasıl çalıştıklarını sor sana anlatsın ozaman içinden geçenleri buraya anlat polise düşmanmısın değilmisin saygılar:)N.bilal;200331 wrote:abi kusura bakma ama sende biraz kuru sıkı sıkmışsın dürüst bir polis memuru asla rüşvet almaz..
Zincirlere Vursalar Zamani Durdursalar Bitmez Bu Sevda :)
Dünyanin En Uzun Yanan Kirmizi isigi Oldugunu Yazmayida Unutmusunuz 72 Saniye :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.